Arkadaşlar lonca kurcusu ben alyy ve kuzenim ccxserkanxcc dir bu loncayı bizden bşaka kimse kpatamazz + dallas 3 ihtar osnuc loncadan atıldıı ona yönticilk görevi vermiştik atıldığı için görevden men eidldiği için şimdi böyle bi karaktersizlik yapıp lonca kapandı diyo yeni güncel lonca üye listemiz forma sunulmuştur Suskunxdallas ve suskunxdanger in loncamız ile hiç bir alakası kalmamıştırr. gereken ibligiyi lonca sayfamızda ve bi önceki sayfada sunduk
İyi forumlar..
Suskunxbaşkan(alyy)
Suskunxbaşkan(ccxserkanxcc)
Suskun loncacı kapanmadı
- kayserilim
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: zemheri
Suskun loncacı kapanmadı
'ʂմղմƈմ
/color]
/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ
/color]
/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ
/color]
/color]ZeMHeRi'

'ḰĿᾋƝ
'ĿὋƝƇᾋ

Re: Suskun loncacı kapanmadı loncadan atılan bi kişinin şrfszlgı
Tmm ali özürdilerim yaptm bi hata
:(:( affet ya neden babamı aradın babam dövdü beni
ya nolur affet sen benil oncadan attın diye iftira attım
affet ali abi eevet ben 12 yaşıdayım oyunda herkez cocuk diyicek diye 12 demdim hep 19 dedim sen benim carlarımı clamadın ama ben senin itemlerini aldım ama gercekden soyuldumm sen ona inamıyosunn tmm doğru söylüyosun istedim senden item para felan ikiletmeden verdinn ama sen beni loncadan attığın için öyle dedimm
:( affet abi
©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© Suskunxdallasx ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©
- kayserilim
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: zemheri
Re: Suskun loncacı kapanmadı loncadan atılan bi kişinin şrfszlgı
Ne oldu lan 1 saat önce ahkam kesiyodun aradıkdan sonraa abi der oldunn nası insansın lan sen karaktersiz.. seni tanıdğım gne lanet olsun halbuki koynumda yılan beslemişimm buzmana kadar sana ne yedirdiysem ne verdiysem hepsi zehir zıkkım olsunn demekki sen bunları yapıcak kadar acizmissin insanda biraz utanma olur be akıl var mantık var bu loncayı serkan ile beinm kurduğumu herkez ibliyo senin baskan olduğuna ve loncayı kapatailbicene insanları idırmayı akıl edicek kadar gerizekalı bi cocuksunn... reelde karşıma cıkma ne olursa olsun karşıma cıkmaa..
'ʂմղմƈմ
/color]
/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ
/color]
/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ
/color]
/color]ZeMHeRi'

'ḰĿᾋƝ
'ĿὋƝƇᾋ