183 ! ! !
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 183 ! ! !
bende
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Senfony yazdı:Launcher.exe üzerindeki ayarlara tıklayp,
"Anisotropik filtreleme" yi en düşük değere getirin.
ben bu durumu oyun hatası olarak ikv desteğe bildirdiğimde problemin Anisotropik filtrelemenin yüksek seçilmesinden olduğu cevabı gelmişti. en düşüğe aldım, problem %90 çözüldü.
eskiden bende çok düşerdim ama şimdi neredeyse hiç 183 almıyorum.
denemenizi tavsiye ederim.
Güzel bir cevab.
Hata kodu 183, oyundan herhangi bir sebeble düşüldüğünde verilen uyarıdır. Bunun bir değil birçok sebebi vardır. İnternet bağlantınızdan tutun da ekran kartınızın, RAMinizin, işlemcinizin anlık hafıza(cache) kabiliyetine, işletim sisteminizin sizden habersiz gerçekleştirdiği(gerçekleştirmek zorunda olduğu) oyunun önüne geçmesine kadar birçok neden. Bilgisayan cihazınızın donanımsal özelliklerinden emin olamıyorsanız; oyunu, ön görülen ayarlarıyla oynamanız sizin için daha rahatlık sağlayacaktır.
Ayrıca nacizane tavsiyem; oyuna bağlandıktan sonra Ctrl+Alt+Del tuşuna basarak, açılan pencereden "İşlemler" sekmesini tıklayın. Burada karşınıza çıkacak işlemler listesinden "istanbul.exe" işlemini sağ tıklayıp, açılan komut penceresinden "Öncelik Ata" Sekmesi üzerinde bir müddet bekleyince yine bu sekme altında açılan komut penceresinden " Yüksek" veya "Gerçek Zamanda" seçeneğini kullanabilirsiniz. Tabii bu işlemleri yapmanız uzayacak olursa, işlemi yapmadan oyundan düşebilirsiniz, bunu hatırlatayım.
Ayrıca ek programlar kullanılabilir; GameBooster ve Memory Improve Master programları, Advanced System Care isimli ücretsiz programın bizlere sunduğu yardımcı birer programdır. İnternet üzerinden ücretsiz edinebilirsiniz. Kullanımları hakkında bilgiyi bulmak oldukça kolay.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ermeydanı ilk geldiği dönem 12 12 savaşlar vardı.Savaşa başlarsın 10 kişi düşerdi. Benim kastettiğim böyle düşmeler.Şu oyundaki altyapının hiç mi suçu yok. Hepmi bilgisayarımızda hepmi internet bağlantımızda.
Bazen öyle bir kopma yaşanıyorki oyunda 3 dk durmak imkansız. Ermeydanına giriyorum 183. Dİğerine giriyorum 183.
oyuna giriyorum yine 183. Öleyim o zaman ben
Bazen öyle bir kopma yaşanıyorki oyunda 3 dk durmak imkansız. Ermeydanına giriyorum 183. Dİğerine giriyorum 183.
oyuna giriyorum yine 183. Öleyim o zaman ben
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Belki kızılbeyin tavsiyeleri biraz çözüm olabilir
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi