İşte Yeni Gözlükler ve Yeni Zırhlar
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşte Yeni Gözlükler ve Yeni Zırhlar
2010 modası bunlar geelll 
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
bu güncellemeden sonra bunlarla sınırlı olmayacak gözlükler.her sınıf için gözlük olacak. yücelen+ardeneler gözlük bulabilirsiniz yani 
bugun havalar ne hoş demiPetcarar yazdı:bu güncellemeden sonra bunlarla sınırlı olmayacak gözlükler.her sınıf için gözlük olacak. yücelen+ardeneler gözlük bulabilirsiniz yani
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
Agemennon emsali Gözlük
al senin yerine espri yapsın
al senin yerine espri yapsın
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
mod taklitçisi ve anlama sorunları yaşayan arkadaşım.bak sabırlı davranmaya çalışıyorum sahteci arkadaşım.http://www.istanbuloyun.com/grupbolgele ... html#first buraya bakarsan göreceksin ki " Ayrıca Grup Bölgeleri Eklentisi'yle birlikte 49 seviye Sarı ve Mor Klan Gözlükleri de klan tüccarlarında klan parası karşılığı satılacaktır" yazmakta.üstteyse,"Çift efsunlu eşyalar (Sarı)" "Nadideler (Mor) Çift efsunlu eşyaların daha güçlü olan versiyonları" yazısını görebilirsin sahtekar taklitçi arkadaşım.Rapkoliq yazdı:bugun havalar ne hoş demiPetcarar yazdı:bu güncellemeden sonra bunlarla sınırlı olmayacak gözlükler.her sınıf için gözlük olacak. yücelen+ardeneler gözlük bulabilirsiniz yanidevam et sen
Altta da,
"Bunlardan bir kaçına örnek:
Savaşçı:
Yakında açıklanacak
Büyücü:
Yakında açıklanacak
Şifacı:
Yakında açıklanacak "
yazısıyla her sınıfın gözlüğü olduğu anlatılmış sahtekar arkadaşım.lütfen bilmediğin konularda yorum yapma.
ıyı guzelde orda yucelen ardenneler gozluk yazmıyor nerden cıkardın yucelen ardenneler gozluguPetcarar yazdı:bu güncellemeden sonra bunlarla sınırlı olmayacak gözlükler.her sınıf için gözlük olacak. yücelen+ardeneler gözlük bulabilirsiniz yani
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Kholpashalisesil
- Sahaf Yardımcısı
Şimdi sana katılıyorum fikrin güzel çıkardığın sınuç yanlış ama sarı renk tek item olabilir /benimde ağzım alıştı item mitemPetcarar yazdı:mod taklitçisi ve anlama sorunları yaşayan arkadaşım.bak sabırlı davranmaya çalışıyorum sahteci arkadaşım.http://www.istanbuloyun.com/grupbolgele ... html#first buraya bakarsan göreceksin ki " Ayrıca Grup Bölgeleri Eklentisi'yle birlikte 49 seviye Sarı ve Mor Klan Gözlükleri de klan tüccarlarında klan parası karşılığı satılacaktır" yazmakta.üstteyse,"Çift efsunlu eşyalar (Sarı)" "Nadideler (Mor) Çift efsunlu eşyaların daha güçlü olan versiyonları" yazısını görebilirsin sahtekar taklitçi arkadaşım.Rapkoliq yazdı:bugun havalar ne hoş demiPetcarar yazdı:bu güncellemeden sonra bunlarla sınırlı olmayacak gözlükler.her sınıf için gözlük olacak. yücelen+ardeneler gözlük bulabilirsiniz yanidevam et sen
Altta da,
Savaşçı:
Yakında açıklanacak
Büyücü:
Yakında açıklanacak
Şifacı:
Yakında açıklanacak "
yazısıyla her sınıfın gözlüğü olduğu anlatılmış sahtekar arkadaşım.lütfen bilmediğin konularda yorum yapma.
Sadece izliyorum .....

Selam,Petcarar yazdı:mod taklitçisi ve anlama sorunları yaşayan arkadaşım.bak sabırlı davranmaya çalışıyorum sahteci arkadaşım.http://www.istanbuloyun.com/grupbolgele ... html#first buraya bakarsan göreceksin ki " Ayrıca Grup Bölgeleri Eklentisi'yle birlikte 49 seviye Sarı ve Mor Klan Gözlükleri de klan tüccarlarında klan parası karşılığı satılacaktır" yazmakta.üstteyse,"Çift efsunlu eşyalar (Sarı)" "Nadideler (Mor) Çift efsunlu eşyaların daha güçlü olan versiyonları" yazısını görebilirsin sahtekar taklitçi arkadaşım.Rapkoliq yazdı:bugun havalar ne hoş demiPetcarar yazdı:bu güncellemeden sonra bunlarla sınırlı olmayacak gözlükler.her sınıf için gözlük olacak. yücelen+ardeneler gözlük bulabilirsiniz yanidevam et sen
Altta da,
Savaşçı:
Yakında açıklanacak
Büyücü:
Yakında açıklanacak
Şifacı:
Yakında açıklanacak "
1 - ben kimsenin taklidini yapmadım ve yapmam nereden çıktı bu
2 - Yücelen+ardaner gözlük düşünsene ne kadar saçma
3 - salak salak mesajlar atıp laf atma, lafrına dikkat et.öyle şeyleri kaldırmam.taklitçi falan değilim !
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
ya o gözlük fotosunu biri başka bi yerden buldu. yeni gelecek gözlükler bunlar dedi. herkes öyle sanıyo. aynı fotoları farklı sayfalara yapıştırıp duruyosunuz. yok öyle bişey.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
ADAMLAR BÖYLE YAPACAĞIZ DEMİŞ.SAÇMALIĞINDAN SANA NE? SOLUCAN İSİMLİ BOSS DA SAÇMA AMA YAPMIŞLAR?Rapkoliq yazdı:Selam,Petcarar yazdı:mod taklitçisi ve anlama sorunları yaşayan arkadaşım.bak sabırlı davranmaya çalışıyorum sahteci arkadaşım.http://www.istanbuloyun.com/grupbolgele ... html#first buraya bakarsan göreceksin ki " Ayrıca Grup Bölgeleri Eklentisi'yle birlikte 49 seviye Sarı ve Mor Klan Gözlükleri de klan tüccarlarında klan parası karşılığı satılacaktır" yazmakta.üstteyse,"Çift efsunlu eşyalar (Sarı)" "Nadideler (Mor) Çift efsunlu eşyaların daha güçlü olan versiyonları" yazısını görebilirsin sahtekar taklitçi arkadaşım.Rapkoliq yazdı:bugun havalar ne hoş demiPetcarar yazdı:bu güncellemeden sonra bunlarla sınırlı olmayacak gözlükler.her sınıf için gözlük olacak. yücelen+ardeneler gözlük bulabilirsiniz yanidevam et sen
Altta da,
Savaşçı:
Yakında açıklanacak
Büyücü:
Yakında açıklanacak
Şifacı:
Yakında açıklanacak "
1 - ben kimsenin taklidini yapmadım ve yapmam nereden çıktı bu
2 - Yücelen+ardaner gözlük düşünsene ne kadar saçma
3 - salak salak mesajlar atıp laf atma, lafrına dikkat et.öyle şeyleri kaldırmam.taklitçi falan değilim !