Kuzeyx yazdı:Slm.a Kolay Gelsin DostumLarım.Kısa Bi Süre Oyuna Girmeye Bilirim İnternetim bozuk ama günde 1 saat olsa girecegim. Hereşey Çok güseldi Buralara Kadar Geldim Böyle dostlarım Böyle arkdaşLar edindim. Önce Hashx Loncam vardı baya kişi vardık küfür baz dediler drendik hırsız dediler drendik her türlü laf dediler hakketen çok tatsız Olaylar Çıktı Ve Hashx Bu Yüzden kaptım neyse kaptık 2 .3 güna rayla Eski Lonca üyem geldi ve Kerim abim dedi Lonca ac ahmet arkdanyız her daim.eyw abim dedim ama Lonca acmak istemiyorum dedim zorladılar onlar icin actım Düzen sevgi saygı içerisinde devam ettik adını Kuzeyx Koyduk Başladık Bu Yola Aramıza Okan Gel Bloody Kendi can akrdşeim Ç.ok sevdim saydım Kişi aynı Maledeyiz kankamdır. ben neysem oda odur. aradan daha hepimiz dah yeni aksıoduk lvmiz azdı Megaşifa karektersiz hass ittir diye bagırıyo bölgeden.sanıyorki ben Kızıcam bilmiyorki seviyesi düşüyo.sonra poyraz geldi Rast filan derken baya büyüdük sonra telofnlastık gece saat 4 kadar grub halinde meranı turladık Sonra skypeden Konusmaya basşladık dost akrdeş derken aile Gibi Olduk.Sonra Locna Cogalınca yardımcı secmeye kara verdim ve Rmzn yapmaya Karar verdim Yani Poyraz. Çok saqlamlıgı İle Birlikte dürüstür. Gürkan o masalah Makara Skypeden bol bol güldürüyo adamı berk abi yanbi star aramızdan ayrıldı çüücnkü yegeni onun carına girip oandan habersiz iş yapıp car calmaya calıstı gm takliti .Yaptı Bunun Yüzünden Kuzeyxstar aramızdan ayrıldı Kadire Gelelim KuzeyxBilgin oda iyi biydi çok güsel bi aramız vardı her dakka konuşurdk telfonla gece gündz güsel gecerdi onun aklına hanqi şahıs girdi bilmiyorum ama onu bizden aldı.. Kuzeyxmemo gellim oo saten pasa adam geldinden beri süper birisi saolsun var olsun eren hasan oguz saten komşuLar.onları ve dier dostlarım sizleri çok Seviyorum.. Ben Olsam Olmasamda yerimi belli ettirmeyeceginizi Biliyorum Çünkü Mehmet yani Physique en samimi dsotumdur onla cok süper günlerimzi gecti sabah aksam 39 lvlden beri he bide veli 3müz Hashten beri dostlarımdır.cok süper Günlerimiz gecti ama sonunda gene bir olduk Biz Birligiz Bizi Kardeşiz dosttuz Yıkılmaz Gecilmez KUZEYXTEAM Efsane Gücüyle Kuzeyxteam Bir kere daha öne adım addı.
Böyle Basladık. Böyle Gideriz Önümüze gecen Kralı deil alayına Gideriz. Her zaman Her daim KuzeyxTeam her ZAMAN Burdayız tÜM Kuzeyx Kardeşlerime Tsk ediyorum...
KuzeyxTeam
KuzeyxSanalcı
ArkdaşLar Bu araLar Foruma Pek GiremiyoRdum. . .Ahmet KArdeşimin Yaptığı Bu GüzeL Konuşma iLe SözLerime BaşLamak İstiyorum. . .Burada Beni BoyLe Övünerek Konuşmasından cok MutLu oLdum gercekten. . .BöyLe GüzeL İnsanLarı Bir Araya Getirdiği İçin Kendisine İçtenLikLe Tşk Ediyorum. . .Gecemizi Gündüzümüze Katıp Kastık,Güldük,EğLendik,Üzüldük. . .Yeri GeLdi Savaştık Bazen Yenildik Bazen Yendik Ama İçimizde Herzaman Bir İstek Bir Arzu Vardı. . .Dosttuk Kardeş Olduk , Kardeştik Aile oLduk. . .Ahmet oLsada oLmasada Onun Yerini BeLLi Ettirmeyiz. . .
Tüm KuzeyXTeam Ailesine Candan GönüLden Tşk EdiyoRum. . .
KuZeYxBLooDy [(^)Ecel Getiren]KuZeYxEcuaDoRx [(^)Ejder Asa] Hawthorn [(^)Ashab-ı Kehf]KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Kuzeyx yazdı:KuzeyxTeaM Slm.a ArkdaşLar. Kısa Bi Süreden Sonra Gene Aranızdayım Loncamıza Katılan Yeeni ArdaşLarım DostLarım. Onlar da Artık KuzeyxTeaM' ın Üyeleridir. aşagıdaki Yazdıgım. Üyler Harici Loncamızla Alaksı Yoktur.
aRkdaşLar. Meranda Kısa Sürede Büyük Kendisini Toparlayan KuzeyxTeaM' Yenilmez Gücüyle Merana Damgasını Vuracak. Meranda Bize Ne kadar Çamur AtanLarda Olsa Bunu Böyle Bilin Böyle Başladık Böyle Gideriz Önümüze Gecen Kralı Deil Alayına Kadar Gider.Arzın Dehset Grubu KuzeyxTeam' La Birlik Beraberlİk Dostluk Kardeşlik İçerisinde Devam edicek..!
Lonca AlımLarımız Devam etmektedir. Lonca Başvuru Yapmak İçin Kuzeyxsanalcı KuzeyxPoyraza Pm atın.!!