Teşkoya Selamlar =) TANIMSIZ
Re: Teşkoya Selamlar =) TANIMSIZ
Sabahları henüz kargalar o malum haltı etmeden seni oyunda görmek güzel oluyordu. Hele ki bölgeden yazdıkların... Otur oku, eğlen. Oyuna tekrar aynı neşeyi katman ümidiyle.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Senin düşündüklerin bizim unuttuklarımız, senin bildiklerin bizim yazdıklarımız, bizim saçmaladığımız şeyleri sen düşünmeye başlarsan balatayı sıyırısın.Prince yazdı:hoşgeldin arkadaşımda teşko ne ya saçmalamıyalım lütfen
Biraz daha edep ağdap lütfen.
Burası TEŞKO ilk gün den beri
Forum kirliliği için özür dilerim tekrar HG tanımısz.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Teşko tabirine bende karşıyım, ilk günden beri.
Bizim basklarında duyduğumuz saygıyı, sevgiyi bizde karsı taraftan bekleriz. Netice olarak zevkler ve renkler tartısılmaz, bu da bence bi zevk meshelesi. Bağzı şeyleri tabulaştırmayı sevmiyorum nedense. 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- TANIMSIZ
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Tşkler hocam ama artık eskisi kadar online olamayacam oyunda. Malum iş-güç-okul ama inede elimden geldiği kadar online olmaya çalışacam. Yakında plus paket aldığımda sabahları kargalardan önce uyanıp yine aynı muhabbetleri yaparız yeterki sen isteKIZILBEY yazdı:Sabahları henüz kargalar o malum haltı etmeden seni oyunda görmek güzel oluyordu. Hele ki bölgeden yazdıkların... Otur oku, eğlen. Oyuna tekrar aynı neşeyi katman ümidiyle.
- Gölgelerin Olduğu Yerde Daima Birileri Vardır.
- TANIMSIZ
- TANIMSIZ
- İri Fare Avcısı
Aslında bence cvp verirdim ama konunun uzayacağını ve başka yerlere gideceğini bildiğim için cvp vermek istemedim eyvallah diyip geçtim. Neyse sen benim yerime cvp vermişsin1453 yazdı:Senin düşündüklerin bizim unuttuklarımız, senin bildiklerin bizim yazdıklarımız, bizim saçmaladığımız şeyleri sen düşünmeye başlarsan balatayı sıyırısın.Prince yazdı:hoşgeldin arkadaşımda teşko ne ya saçmalamıyalım lütfen
Biraz daha edep ağdap lütfen.
Burası TEŞKO ilk gün den beri
Forum kirliliği için özür dilerim tekrar HG tanımısz.
- TANIMSIZ
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Kadirim H.g.
Umarım Daha Güzel Vakitler Geçirirsin
Umarım Daha Güzel Vakitler Geçirirsin
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Belki sorun bendedir çünkü bu tür lafları sevmiyorum.
Örnek bile vermicem valla, h.g tekrarda pek kafama göre birisi değilmişsin onu anladık sadecde konuşmandan belli.
Bazıları insanları yıllardan sonra anlar ben bi konuşmasından anlarım.
Örnek bile vermicem valla, h.g tekrarda pek kafama göre birisi değilmişsin onu anladık sadecde konuşmandan belli.
- TANIMSIZ
- İri Fare Avcısı
hb tekrardan saolasınPrince yazdı:Belki sorun bendedir çünkü bu tür lafları sevmiyorum.
- TANIMSIZ
TANIMSIZ yazdı:Tşkler hocam ama artık eskisi kadar online olamayacam oyunda. Malum iş-güç-okul ama inede elimden geldiği kadar online olmaya çalışacam. Yakında plus paket aldığımda sabahları kargalardan önce uyanıp yine aynı muhabbetleri yaparız yeterki sen isteKIZILBEY yazdı:Sabahları henüz kargalar o malum haltı etmeden seni oyunda görmek güzel oluyordu. Hele ki bölgeden yazdıkların... Otur oku, eğlen. Oyuna tekrar aynı neşeyi katman ümidiyle.)
EyvAllah eksik olma!... Sabırsızlıkla bekliyorum.