eyw dost beklerız mekana :twisted:sabrizmirksk yazdı:Godfatherx yazdı:birsey oldugu yokla:=)) ısyancılara mod dersı verıyoruz bıraz sancakta:=)) nabalımmm Modsuz sarmıyor paşaları bu oyun:=)sabrizmirksk yazdı:Hoooop ne oluyor ulan![]()
Şu bilgisayar işini halledeyim uğrayacağım Dost
Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- sabrizmirksk
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Geliriz :lol:Godfatherx yazdı:eyw dost beklerız mekana :twisted:sabrizmirksk yazdı:Godfatherx yazdı:birsey oldugu yokla:=)) ısyancılara mod dersı verıyoruz bıraz sancakta:=)) nabalımmm Modsuz sarmıyor paşaları bu oyun:=)sabrizmirksk yazdı:Hoooop ne oluyor ulan![]()
Şu bilgisayar işini halledeyim uğrayacağım Dost

''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''
sabrizmirksk / Fianxpatron
Kardeşlik Sözlerde Biten Bir Cümle Değil Kalpte Atan Bir Sevgi Çemberi Olmalıdır.
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
Bu oYUNDA Ne Kralları indirdik Ne adamları Kral yaptık, Haklıyı Severiz, Haksızı ısyan cıkaranları her daim ezer gecerız Baba yorgun ...
- jfdfx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ben bunlara dıyecek bir söz bulamıyorum tutturmuslar 10 kısı le 1 kısıye dalmayı sonra mod yok dıyorlar:=) benım yanımdada 10 kısı olsa sanada mod yok derim dimi
Bize Rajon Kesecegine Git ilk önce Tavuk kesmeyi Öğren Aslanım... Sonrada oyundakı nıckını yaz sozumun ustune soz ısteme hade yol al Baba gider...
Kanka bu kim ya 2 hafta yokum diye yenilerimi ürüyor....
Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration
Bazen ...
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
merak etme hepsi gizli olm hepsi üstlerini elemente geçiriyor hepsi bi halletsin itemlerini sonra gör orduyu yol all buralardan muck muck öptüm gözlerinden iyi formlarCarismatixlyder yazdı:Allah rızası için şu pm yi kullan da görelim artık enes hep hikaye hep masal topla 90-100 kişi bizi ez bunu istiorum senden

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
Ozkanım bunun kım oldugunu bılmıyorum ama sancakta ağir darbe yemıs anlasılan forumlarda ara sıra konu acıp yardım dılenıyor bız bır adamı bukadar cok ezmısızkı korkusundan ne nıck soyleyebılıyor nede oyunda karsıma cıkabılıyor:=)) baba alayına gıderı koymus bu saatten sonra kım gelse farketmez ozkanım....Ha bu arada sen ne zaman gelıyorsun knk ozlettın kendını ha sensız olmuyorla:=)jfdfx yazdı:ben bunlara dıyecek bir söz bulamıyorum tutturmuslar 10 kısı le 1 kısıye dalmayı sonra mod yok dıyorlar:=) benım yanımdada 10 kısı olsa sanada mod yok derim dimi
Bize Rajon Kesecegine Git ilk önce Tavuk kesmeyi Öğren Aslanım... Sonrada oyundakı nıckını yaz sozumun ustune soz ısteme hade yol al Baba gider...
Kanka bu kim ya 2 hafta yokum diye yenilerimi ürüyor....
Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
allah rızası ıın bır sancağa ınde senı gorelım be bırader ne ayaksın paso forumdan gıder koyuyon mıllete bır senı bende goremedım sancakta gelde senıde kahraman edıp yollım konusma fırsatın olmasın daha hade yol alın artık uzayın buralardan babayı mesgul etmeyın bos ıslernızle....Carismatixlyder yazdı:Allah rızası için şu pm yi kullan da görelim artık enes hep hikaye hep masal topla 90-100 kişi bizi ez bunu istiorum senden
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
ortalık fena karıtı artık yarından sonra ne olca bellı değil bu oyunda Eskı ekıbtekı bazı kısıler kostebek cıktı tasfıye soz konusu duruma el atıyorum yavastan bazı kıslere tekrar yol verme asamasındayım olususmu zedelıyorlar herneyse az kaldı az yenı fotolar operasyon resımlerı tekrardan estırıcez su anlık sancktakı operasyon dozunu dusuyoruz oyunda hade eywallah...
HEHE YAVAS YAVAS COZULUYORSUNUZ ERGENEKONH OYUNDA SIZIN DEVRINIZ KAPANACAK BU OYUNDA YENI BIR DEVIR BASLTICAZ BIZ BU OYUNDA MOD YOK KELIMESI AĞZINDAN DAHA CIKMIYICAK GORURSUN SEN NICKI GIZLI TUTUYORUM OYUNDA DESIFRE OLMIM DIYE HAHAHAHA:=) BEKLE BENI KABUSUN OLUCAM :lol:
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
bugunde bıze oyunda kafa tutanı oyundan surerım korkudan forumlardan yardın dılenıyordun nıckını bılmıyorum kımsın ne ayaksın rahat ol kolumuz uzun her yere uzanır Ergenekon olum karsında boru yok :twisted: Mod yok az kaldı sadece operasyon dozunu dusuyoruz oyunda nedense bız aksamları gırdıkmı her gun olay cıkıyor bız omayınca bebeler gıbı yer altında kasıyorsunuz hehe rahat ol bu ekıb oyunda bozulmaz :evil: Baba yorggun evlat tantana yapma hade yol al....birader yazdı:HEHE YAVAS YAVAS COZULUYORSUNUZ ERGENEKONH OYUNDA SIZIN DEVRINIZ KAPANACAK BU OYUNDA YENI BIR DEVIR BASLTICAZ BIZ BU OYUNDA MOD YOK KELIMESI AĞZINDAN DAHA CIKMIYICAK GORURSUN SEN NICKI GIZLI TUTUYORUM OYUNDA DESIFRE OLMIM DIYE HAHAHAHA:=) BEKLE BENI KABUSUN OLUCAM :lol: