miğrat orası.ve yerde de sürekli farklı resimler olduğunu görüyoruz bir yerde kadın resmi bir yerde bu resmi görebiliyoruz.woLveRiNe yazdı:Merhabalar , Furkanım... Gerçekten GüzeL soru Sormuşsun..
ilk olarak Koyduğun Fotoğraftan Başlıyayım...
Orası Sığnak yada Migrattan Bir Kare, Orada Sanırsam Bir BosS yaratık olacak... Yer Zemini olarak Onu Seçmiş Olabilirler Diye Düşünüyorum , Ki Senin Sorun Hidra ile Ne Bağlantıları var...
ŞöyLe olabilir , Şuanda İKV playerlerine Gösterilen En Güçlü Boss Olarak Bilinen Kadim Hidra ve YeşiL Hidranın Temsili olarak Orada Olabilir, Çünki 2 nokta hem GörseL ve hemde Yapım olarak En iyi Stadlarda Birleşince En iyiler Bir yerde BirleştiriLmiş olarak Düşünüyorum.
son olarakta YetenekLerden Bahsedeyim ,
Bir Savaşcıda Örneğin Depar, Hızlı Vuruş .. Ws Ws... Onlar Nasıl Gösterim ile Anlatılıyor ise , Developlar ve Çizim Ustaları Hidranın Bir Etkisi olduğu İçin Ejder Başları Seçmişlerdir...
Umarım Sorularına Bir yardımım Dokunabildi..
GARİP EJDER 'in Sırrı
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GARİP EJDER 'in Sırrı
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Evet Görebiliriz.Petcarar yazdı: miğrat orası.ve yerde de sürekli farklı resimler olduğunu görüyoruz bir yerde kadın resmi bir yerde bu resmi görebiliyoruz.
Örneğin Bir Box Maçını Düşünelim , Yerde Ne Vardır , Parasını İyi veren Reklamlar ..
Bunuda o gibi düşünelim...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
woLveRiNe yazdı:Merhabalar , Furkanım... Gerçekten GüzeL soru Sormuşsun..
ilk olarak Koyduğun Fotoğraftan Başlıyayım...
Orası Sığnak yada Migrattan Bir Kare, Orada Sanırsam Bir BosS yaratık olacak... Yer Zemini olarak Onu Seçmiş Olabilirler Diye Düşünüyorum , Ki Senin Sorun Hidra ile Ne Bağlantıları var...
ŞöyLe olabilir , Şuanda İKV playerlerine Gösterilen En Güçlü Boss Olarak Bilinen Kadim Hidra ve YeşiL Hidranın Temsili olarak Orada Olabilir, Çünki 2 nokta hem GörseL ve hemde Yapım olarak En iyi Stadlarda Birleşince En iyiler Bir yerde BirleştiriLmiş olarak Düşünüyorum.
son olarakta YetenekLerden Bahsedeyim ,
Bir Savaşcıda Örneğin Depar, Hızlı Vuruş .. Ws Ws... Onlar Nasıl Gösterim ile Anlatılıyor ise , Developlar ve Çizim Ustaları Hidranın Bir Etkisi olduğu İçin Ejder Başları Seçmişlerdir...
Umarım Sorularına Bir yardımım Dokunabildi..
saol abi yorumun için.bekleyip göreceğiz.her şey olabilir.
Arkadaşlarda söylemiş olabilir acelem var onları okumadım ama yeni gelen bildiride;
DEĞERLİ MATERYALLERDE ÇIKABİLİR yazıyordu onu dikkate alırsak buda o ejderden çıkacak bir materyal olabilir.
DEĞERLİ MATERYALLERDE ÇIKABİLİR yazıyordu onu dikkate alırsak buda o ejderden çıkacak bir materyal olabilir.
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Fiqan yazdı:Arkadaşlarda söylemiş olabilir acelem var onları okumadım ama yeni gelen bildiride;
iyide bir materyalin değerli olması nelere bağlıdır:
1)bir işe yaraması
2)az bulunması
bu materyeli nerede kullanabilirzki
Yeni zırh gelecek onun reçetesinde olabilir en basit olaraktanturkoxHAMSTER yazdı:Fiqan yazdı:Arkadaşlarda söylemiş olabilir acelem var onları okumadım ama yeni gelen bildiride;
1)bir işe yaraması
2)az bulunması
bu materyeli nerede kullanabilirzki:)
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
reçetemiFiqan yazdı:Yeni zırh gelecek onun reçetesinde olabilir en basit olaraktanturkoxHAMSTER yazdı:Fiqan yazdı:Arkadaşlarda söylemiş olabilir acelem var onları okumadım ama yeni gelen bildiride;
1)bir işe yaraması
2)az bulunması
Petcarar yazdı:reçetemiFiqan yazdı:Yeni zırh gelecek onun reçetesinde olabilir en basit olaraktanturkoxHAMSTER yazdı:Fiqan yazdı:Arkadaşlarda söylemiş olabilir acelem var onları okumadım ama yeni gelen bildiride;
1)bir işe yaraması
2)az bulunması
direkt olarak ödül olarak alacaksın zırhı ne reçetesi
Zırh sadece grub bölgelerinden düşmiyecek grub bölgelerinden 3 efsunlu olanı düşecek ama normal mavisidir,sarısıdır,efsunsuzudur normal yaratıklardan düşecek
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Bunu nereden öğrendin :?:Fiqan yazdı:Petcarar yazdı:reçetemiFiqan yazdı:Yeni zırh gelecek onun reçetesinde olabilir en basit olaraktanturkoxHAMSTER yazdı:Fiqan yazdı:Arkadaşlarda söylemiş olabilir acelem var onları okumadım ama yeni gelen bildiride;
1)bir işe yaraması
2)az bulunması
direkt olarak ödül olarak alacaksın zırhı ne reçetesi
Zırh sadece grub bölgelerinden düşmiyecek grub bölgelerinden 3 efsunlu olanı düşecek ama normal mavisidir,sarısıdır,efsunsuzudur normal yaratıklardan düşecek
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

Fiqan yazdı:.....
Yeni zırh gelecek onun reçetesinde olabilir en basit olaraktan
:mrgreen: :mrgreen:XXTİMURXX İcadı Gece Zırhı Reçetesi
2 Yeşil Hidra kafası
Ürün:
XXTİMURXX İcadı Gece Zırhı
Maksimum Enerji :356.000
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı