İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!
Güzel olmuş xD Daha tam incelemedim ama bakam bi
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........

way anasını
twitrda açalm barim
yazarız oraya herkes maden başında,bronzdayız gelin
, kp kasmakla meşgulüz falan die zuha 
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
samedsedirde artık aramızdadır.şifacı çarı ile hyrlı olsn
infazxsamedsedir
infazxsamedsedir
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
Paşam aramıza hoşgeldin
..........
..........

..........

- burakcan19
- Salgın Koruyucusu
ARKADAŞLAR ben BURAKCANIM adlı oyuncuyum oyunu bırakıyorum kötü bi sebepten dolayı dil işlerim çok yoğun oyun oynamaya fırsatım olmuyor BÜTÜN İNFAZ KARDEŞLERİMİ SLM LARIMI GÖNDERİYORUM HEPİNİZİ ALLAHA EMANET EDİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN.BURAK CAN. :!: :!: :!: :!: :!: :!:
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
H b
hayırlı ugurlu olsun ıns ıı anlasırız...saygılarrrr
samedsedir
Ha bu ara 1 budaksız satan yokmula:D
samedsedir
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- ahmettavus09
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hoşgeldin...samedsedir06 yazdı:H bhayırlı ugurlu olsun ıns ıı anlasırız...saygılarrrr
samedsedir

- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yav burak tövbe... Okadarda gitme dedim ama Beni Dinlemedin Gittin. Neyse site ve buradan konuş sohbet edelim .
Not: Burakcan çarını bana bırakmıştır. içinde burak değil girersemde ben olacağım
Not: Burakcan çarını bana bırakmıştır. içinde burak değil girersemde ben olacağım
..........
..........

..........

- ahmettavus09
- Şarapçı'nın Sırdaşı
burakcan19 yazdı:ARKADAŞLAR ben BURAKCANIM adlı oyuncuyum oyunu bırakıyorum kötü bi sebepten dolayı dil işlerim çok yoğun oyun oynamaya fırsatım olmuyor BÜTÜN İNFAZ KARDEŞLERİMİ SLM LARIMI GÖNDERİYORUM HEPİNİZİ ALLAHA EMANET EDİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN.BURAK CAN. :!: :!: :!: :!: :!: :!:
İnfazxBurakcan Loncamızdan Ayrılmıştır!!!
Bilginize!!!

- ahmettavus09
- Şarapçı'nın Sırdaşı
İnfazxlouster--------------Savaşçı----------------------------------------------Lonca Genel Başkanı
İnfazxbaşkan--------------Büyücü-----------------------------------------------Lonca Genel Başkanı
İnfazxroney----------------Savaşçı---------------------------------------------Lonca Başkan Yardımcısı,Kasa Sorumlusu
İnfazxroneyyy--------------Şifacı-----------------------------------------------Lonca Başkan Yardımcısı,Kasa Sorumlusu
İnfazxsibryalı-------------Savaşçı-----------------------------------------------Lonca Yöneticisi
Sibiryakurdu-------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Yöneticisi
Sibiryakurdux------------Büyücü------------------------------------------------Lonca Yöneticisi
İnfazxmytürk-------------Savaşçı---------------------------------------------- Lonca Üye Gözlemcisi
İnfazxnefer--------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Forum Sözcüsü
İnfazcıxbüyücü----------Büyücü-------------------------------------------------Lonca Forum Sözcüsü
İnfazxhüküm-------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxyargısız------------Savaşçı-------------------------------------------------------Lonca Üyesi
Ugandas------------------Savaşçı------------------------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazcıı-------------------Büyücü----------------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxnabız---------------Savaşçı---------------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxsavaş-------------Savaşçı---------------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxtonani------------Şifacı------------------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxcrazyman---------Büyücü--------------------------------------------------------- Lonca Üyesi
İnfazxcolex-------------------Savaşçı---------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxsamedsedir------------Şifacı-----------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfaz Team Üye Listesidir!!!
Güncelleme Yapıldı!!
Üye Alımları Devam Etmektedir!!
Samedsedir Aramıza Şifacı Charı İle Katılmıştır... Aramıza Hoşgeldin!!! İnfazxsamedsedir
İnfazxburakcan Ailevi Sebeplerden Dolayı Oyunu Bırakıp Loncamızdan Ayrılmıştır.....
Bilginize...
Not:Grup Bölgeleri Giriş Gruplarımız iLE İlgili Çalışmalarımız Devam Etmektedir!!
En Yakın Zamanda Forum Aracılığı İle Duyurulacaktır!!!
İnfazxbaşkan--------------Büyücü-----------------------------------------------Lonca Genel Başkanı
İnfazxroney----------------Savaşçı---------------------------------------------Lonca Başkan Yardımcısı,Kasa Sorumlusu
İnfazxroneyyy--------------Şifacı-----------------------------------------------Lonca Başkan Yardımcısı,Kasa Sorumlusu
İnfazxsibryalı-------------Savaşçı-----------------------------------------------Lonca Yöneticisi
Sibiryakurdu-------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Yöneticisi
Sibiryakurdux------------Büyücü------------------------------------------------Lonca Yöneticisi
İnfazxmytürk-------------Savaşçı---------------------------------------------- Lonca Üye Gözlemcisi
İnfazxnefer--------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Forum Sözcüsü
İnfazcıxbüyücü----------Büyücü-------------------------------------------------Lonca Forum Sözcüsü
İnfazxhüküm-------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxyargısız------------Savaşçı-------------------------------------------------------Lonca Üyesi
Ugandas------------------Savaşçı------------------------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazcıı-------------------Büyücü----------------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxnabız---------------Savaşçı---------------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxsavaş-------------Savaşçı---------------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxtonani------------Şifacı------------------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxcrazyman---------Büyücü--------------------------------------------------------- Lonca Üyesi
İnfazxcolex-------------------Savaşçı---------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxsamedsedir------------Şifacı-----------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfaz Team Üye Listesidir!!!
Güncelleme Yapıldı!!
Üye Alımları Devam Etmektedir!!
Samedsedir Aramıza Şifacı Charı İle Katılmıştır... Aramıza Hoşgeldin!!! İnfazxsamedsedir
İnfazxburakcan Ailevi Sebeplerden Dolayı Oyunu Bırakıp Loncamızdan Ayrılmıştır.....
Bilginize...
Not:Grup Bölgeleri Giriş Gruplarımız iLE İlgili Çalışmalarımız Devam Etmektedir!!
En Yakın Zamanda Forum Aracılığı İle Duyurulacaktır!!!