DoktoRdoktoR ! Un ChaRLaRı ve geRcek yüzü !

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sananeLenxD
İskele Babası
İskele Babası

Re: DoktoRdoktoR ! Un ChaRLaRı ve geRcek yüzü !

Mesaj gönderen sananeLenxD »

Zuhaha işte kalcerin bugün fotosunu çekdim buyrun :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:

Bu doktordoktor erkektir. Bu çar şahit olsun onun erkek olduğuna 8-) ;) :mrgreen:

Resim

http://i1003.hizliresim.com/2010/3/26/2484.jpg

Arkadaş listesinde sadece Gökxkaii açık :D
Bir dost :D
Kullanıcı avatarı
kskxizmir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kskxizmir »

sananeLenxD yazdı:Zuhaha işte kalcerin bugün fotosunu çekdim buyrun :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:

Bu doktordoktor erkektir. Bu çar şahit olsun onun erkek olduğuna 8-) ;) :mrgreen:

Resim

http://i1003.hizliresim.com/2010/3/26/2484.jpg

Arkadaş listesinde sadece Gökxkaii açık :D

DoktoRdoktoR bunada Yalan de lAN çömez xD ;) İşte ErkkLigin kanıtLandı :mrgreen:
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!

ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik

ÇiRkiN KraL !...
Kullanıcı avatarı
kskxizmir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

YARAR YANİ ÖMER ABİ ARTIK BÖLE BİRİNİ LONCADA BARINDIRMASSIN

NOT: HIrSIzLaRI baRındıRAN hıRsızdıR !

ÇiRkiN KraL !...
Kullanıcı avatarı
kskxizmir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Gün________CeL

Gökx LeRden acıkLama bekLiyoRz...... ;)

ÇiRkiN KraL !...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Gök Loncası Suan İçin Olay İle İlgili Açıklama Bulunmamıştır. Ancak Gökxfiliz ( Doktordoktor )İsteği Üstüne Loncamızdan Ayrılmıştır.
İKV SANCAK SUNUCU BİLGİ VE DİKKATİNE.
Resim®
SİNCE 2007...
warder97
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen warder97 »

Arkadaşlar Ben RENÇ KOÇİBEY AVŞAR ikv beta da gözleci olarak görev yaptım MBA ESKİ ZEMBEKOĞLU ZWARTAN o tayfadanım ben emınonunde charım rencavsardı oyuna 1 sene ara vermiştim ardından mevlüt dinç ve irfan sayar okullarda seminer verirken bizim okulumuza da geldi bende oyunu tekrar oynamaya başladım sancak sunucusunda doktordoktor adlı bir şifacı açtım (kadın olmasını görsellik nedeniyle istedim dolandırıcılık diye bir amacım yoktu ardından sınıfımda daha once ıkv yı denemıs sadece alının yerını bulamadıgı ıcın oyunu bırakmıs bır arkadasımla tanıstım adı oguzhan dı oguzhan azkın ve charı denemesı ardından oyuna donmesı ıcın ona sıfreyı verdım ve kendısı char acmıyıp bu charı ortak yapmak ıstedı kabul ettım ardından bır arkadas daha sıfreyı ogrendı ve ıtemlerı bosalttı sonra oguzhanla sıfreyı degıstırıp tekrar ıkı kısı oynamaya basladk gecen sene yaz tatılıne gırerken oguzhan charın ban yedıgını soledı bende guvendım ve yenı char actım ama doktorunda pesını bırakmadım forumlardan takıp ettım sonra oyunu bırdaha bıraktım ardından bir arkadasımın tılsımdakı charını test etmek için girdim ve o char 3 hafta bana duzeltılmek yetenek basmak ıcın verıldı bende foruma bı bakım dedıgımde bu yazıyı gordum be doktorumun hala oyunda oldugunu fark ettım sımdı ılk ıs oğuzhanın yakasına yapışacagım arkadaslar ve gok loncası kusura bakmayın
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Titxreis »

warder97 yazdı:Arkadaşlar Ben RENÇ KOÇİBEY AVŞAR ikv beta da gözleci olarak görev yaptım MBA ESKİ ZEMBEKOĞLU ZWARTAN o tayfadanım ben emınonunde charım rencavsardı oyuna 1 sene ara vermiştim ardından mevlüt dinç ve irfan sayar okullarda seminer verirken bizim okulumuza da geldi bende oyunu tekrar oynamaya başladım sancak sunucusunda doktordoktor adlı bir şifacı açtım (kadın olmasını görsellik nedeniyle istedim dolandırıcılık diye bir amacım yoktu ardından sınıfımda daha once ıkv yı denemıs sadece alının yerını bulamadıgı ıcın oyunu bırakmıs bır arkadasımla tanıstım adı oguzhan dı oguzhan azkın ve charı denemesı ardından oyuna donmesı ıcın ona sıfreyı verdım ve kendısı char acmıyıp bu charı ortak yapmak ıstedı kabul ettım ardından bır arkadas daha sıfreyı ogrendı ve ıtemlerı bosalttı sonra oguzhanla sıfreyı degıstırıp tekrar ıkı kısı oynamaya basladk gecen sene yaz tatılıne gırerken oguzhan charın ban yedıgını soledı bende guvendım ve yenı char actım ama doktorunda pesını bırakmadım forumlardan takıp ettım sonra oyunu bırdaha bıraktım ardından bir arkadasımın tılsımdakı charını test etmek için girdim ve o char 3 hafta bana duzeltılmek yetenek basmak ıcın verıldı bende foruma bı bakım dedıgımde bu yazıyı gordum be doktorumun hala oyunda oldugunu fark ettım sımdı ılk ıs oğuzhanın yakasına yapışacagım arkadaslar ve gok loncası kusura bakmayın
İlginç :o
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön