RKG (Rutin Etkinlik Günleri) ye Üye alımları yapılmaktadır.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
Re: RKG (Rutin Etkinlik Günleri) ye Üye alımları yapılmaktadır.
SeRRuh yazdı:rasaa yazdı:Slm arkadaşlar öyle fazla uzun ve boş fas fataları sevmem öncelikle 1 kaç kişi kadim olayını üzerimize yüklediğimizi ve bundan faydalandığımızı düşünüor asla böyle birşey olamaz ben her defasında söylüyorum varsa bir arakadaşım gereken tüm desteği de vermeye hazırım bu kadim olayı dolayısı ile ne item kasabiliorum ne çarımı nede loncamla ilgilene biliorum varsa arkadaşım buyursun gelsin.Bide şu karaktersiz kutuplardaxşota var tam bi yapmacık gelmiş bana çarına ws dıo ben senin gibilerle çarına ws atmamki olm bunu bikere kafana sok herkes şahidim olsun burda koy cebine 50m gel geç karşıma yoksa sizin gibilerin 80 tane ezuk çarı var silsen ne yazar ,senden alacağım parayı kadim etkinlikleri adı altında herkese dağıtcam varsan buyur gel yoksa gaganı kapa .Asıl mevzuya gelince bu kutuplardaxşota ve şerruh bana pm atıp bizede gurup ayarla gelcez dıolar bende özellikle şota ya yer yok gurup bulursanız bulun bana kimse orda nie almadın gibi bişey sölemesin dedim sesleri çıkmadı o gün geldiklerinde tasvip etmediğimiz bi kaç şey yaptılar kardeşim gelmeyin bidaha siz dedim ve biz her ne zaman kadime gittysek havlaya havlaya geldiler peşimizden ve şimdi benmi suçlu oluyorum neden bibaşkasının hakkını bunun gibi karaktersizlere yedireyim. adam gibi oyun oynamaya geliyoruz buraya stres atmaya NE KADAR KARALAMAYA AŞAĞLAMAYA ÇALIŞSANIZDA BENİ Bİ KAÇ ZİBİDİ İLE BAŞARAMAZSINIZ
DUANLA YAŞAMADIMKİ BEDDUANLA ÖLEYİM
O olayın yaşandıgı gün bana kadim kaçırılırken Şerruh yazan bir karakter gösterirmisin ? iftira atmak kadar kolay degil !
"havlayarak peşimizden geldiler " peşiniz kim ? Meran cemaatini göreviniz olacak diye arkana aldın diye adam mı oldun ?
o kadar kişi görev yapacagız umuduyla gitti , sen yakın arkadaşlarını ilk sıralara koyarak onların görevini yaptırıp digerlerine sıra geldiginde ise "sizinkinide yarın yaparız " deyip ertesi gün yine kendi arkadaşları ilk gruba koyacak kadar adi insansın !
Senden tek ricam insan ol yeter ! taklit yapman yetmiyor .
ınsanlıktan bahsedıosun da sen adam deılsın maden alcan dıe sana gece vaktı maden buluoz sonrasındada kesıosun ws ıstıosan gel ama haber vermeden kesmen yasaklaman ayıp madem kı pahalı alma kocum terbıyesızlıgın geregı yok tu anladık ne mal oldugunu
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
öncelıkle selamun aleykum bu uygulamayı dusunen kişi yada kışılerı tebrk ediyorum iyi düşünmusler helal olsun ismımı yazdırmadm cünku bilmıyrdum ama
klansız yada klan faretmeyecek 1 savascım var 49
1 de arz savascım var 48
klansız yada klan faretmeyecek 1 savascım var 49
1 de arz savascım var 48
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
- quasimoodo
- Salgın Koruyucusu
Karakter adı : Kankixmello
kLan : Arz Savaşçı ...
RKG üyeliğiniz yapılmıştır.
- Silencedevilx
- Acemi Savaşçı
quasimoodo yazdı:Karakter adı : Kankixmello
Küfürlü içerik silinmiştir.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
stonebulll savascı 48 LvL
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
-
- İri Fare Avcısı
rassa dır dır etme bana benle sen kadıme gıdılcegı gun tek bır konusuk bıle etmedım ben orda dorleo ıle konustum . dorleonun bana dedıgı sey ben kımsenın hakkını yedırmem kur bı grup 2. senın grubuna kesılcek . Çünku benım sıramdı gruptan cıkardınız .Ne kadar adam oldunu da gordum rassaaaa bana carına vs dıyen sensın bende kabul ettım ama vs ye gelmedın korkak.
biraz kısa yazın çok iticisiniz 
Selam,quasimoodo yazdı:26 Mart 2010 Cuma saat 20:00 da RKG etkinliği yapılacaktır.buluşma noktamız mühürlü kapıdır.aşağıda nickleri sıralanan tüm üyelerin etkinliğe katılması halinde mühürlüden harekete geçilecektir.
Görev sıralaması ile ilgili köklü değişiklik yapılmıştır.görev grupları sıralaması şöyle yapılacaktır :
her lonca veya grup üyeleri kendi arasında anlaşarak 6'lı görev grupları oluşturulması gerekmektedir.Görev grupları hazır hale geldikten sonra sadece görev gruplarını temsilen birer kişi zar atma yarışına katılacaktır.En büyük zardan en küçük zara doğru görev sıralaması yapılacaktır.zarlar aynı sayıda geldiği takdirde sadece aynı zarı atanlar arasında tekrar bir sıralama zar atma yarışı düzenlenecektir.Hakemliği eğer takdir ederseniz ben yapıcam.Ben 'Zarlar Atılsın Meran Kazansın' demeden atılan zarlar geçerlilik kazanmamakla birlikte bu start sloganından sonra atılan ilk zarlar geçerli olacaktır.hile teşebbüsünde bulunanlar en son sıralamaya atılacaktır.
tüm meran halkına hayırlı uğurlu olsun...
quasimoodo yazdı:RKG ye kaydını yaptıranlar :
1-Warlordsx loncası
2-Lazurix loncası
3-Kurmayx loncası
4-Vipx loncası
5-Dreamteamx loncası
6-Betax loncası
7-Kuzeyx loncası
8-Zamanx loncası
9-Cptblack
10-Bykush
11-Korleg
12-Waffenxhimotep
13-Xxkumandanxx
14-Türev
15-Waffenxsfenks
16-Rapkoliq
17-Miralay
18-Krakosss
19-Darkpanter
20-HİCRET
21-Cenazeci
22-Richard
23-Freschenmaqma
24-Şerruhhh
25-Aşkımınbüyüsü
26-Livexaskınbuyusu
27-Antekeli
28-Xaeon
29-Deathxyolkesen
30-troyax loncası
31-Megaxreal
32-Ofabregasx
33-Request
Huzurlu sevgi dolu bir oyun dileğiyle.
Saygılarımızla...
Warlordsx ve Lazurix loncalarını temsilen Quasi
Hocam peki diğer grubun hangi tarihte yapacaktır, aktarabilirmsiniz(ona göre kendimizi ayarlayalım).
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı
Öncelikle Herkese Merhabalar,
8 aylık bir zaman diliminde aranızda olamadım Benim İçin Çok uzun geldi ve sizleri özlemeye başladım şimdi 1 aylık izindeyim sonra geri gideceğim, yapmış oldugunuz Faliyetleri az da olsa net ortamından takıp ede bılıyorum uzun sure takıp etmeye calısacagım yenı forum ve hidra gelmiş çok güzel ama oyunda olmuyacagım malum ASKERLİK işte tüm Oyunculara Oyunlarında başarılar dilerim ...
Hasan ASLAN karakter Özellikleri Yok
[
8 aylık bir zaman diliminde aranızda olamadım Benim İçin Çok uzun geldi ve sizleri özlemeye başladım şimdi 1 aylık izindeyim sonra geri gideceğim, yapmış oldugunuz Faliyetleri az da olsa net ortamından takıp ede bılıyorum uzun sure takıp etmeye calısacagım yenı forum ve hidra gelmiş çok güzel ama oyunda olmuyacagım malum ASKERLİK işte tüm Oyunculara Oyunlarında başarılar dilerim ...
Hasan ASLAN karakter Özellikleri Yok
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...