Arkadaşlar Lütfen Yardım!!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar Lütfen Yardım!!!
Arkadaşlar oyua 2 aydır girmiyorum bu gun açmak istedim oyuna tıkladım dosyalar bekleniyor vs yazdı bekledim 4-5 sn sonra eror yazıp kapandı, anlayanlar varsa lütfen acil yardım ederseniz sevinirim
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Arkadaşlar Lütfen Yardım!!!
Bilgisayar'iniza Format Atmanizi Tavsiye ederim
Iyi Forumlar
Sinekvalesi
Iyi Forumlar
Sinekvalesi
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
Çıkan her problemde bilgisayara yeniden yapılandırmaya gitmek yerine; programı sistemden kaldırıp, yeniden kurmak bence en mantıklısı. Ayrıca ve özellikle artık yeni geliştirilen ve vazgeçilmez olmaya başlayan yardımcı programlarla bu işlemi yapmak, sistemin aksatmasını engelleyecektir.
İnternet indirme sitelerinden rahatlıkla(Ücretsiz) bulabileceğiniz CCleaner isimli programı kullanarak rahat edebilirsiniz. Kullanımıyla ilgili bilgiyi de internet forumlarından edinebilirsiniz
İnternet indirme sitelerinden rahatlıkla(Ücretsiz) bulabileceğiniz CCleaner isimli programı kullanarak rahat edebilirsiniz. Kullanımıyla ilgili bilgiyi de internet forumlarından edinebilirsiniz
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
pc ye tirojen bulasmıstır virüsten daha beterdir yapısıyor kalıyor format at sonra virüs programı yükle düzelir büyük ihtimal:S
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.