Arkadaşlar savaşçı sınıfında daha tecrübeli olduğum için savaşçıdan örnek vereceğim.
1- Akrep görevleri ile yücelen eldivenalıyoruz.
2- Merandaki görev ile zilfalion ceket alıyoruz
3- İflis görevi ile yücelen halit pantolon
4- Komado ile Urban tora cellat satırı
5- Kadim ile Yücelen halit ayakkabı
6- Grup bölgeleri ile şaheserler takılar mükemmel bi balyoz, ayakkabı zırh
7- Ölüm oyunları ile yücelen takılar
8- Er meydanındaki efsunlu eşyalar
İyi de siz bunların hepsini verdikten sonra ne gerek var item kasmaya ? Zengin ile fakirin arasındaki uçurumu azaltmaya çalısıyorsunuz çok belli. Peki çabalayan, emek harcayan bir kişi ile hiç emek sarfetmeyen bi kişi arasındaki farkı azaltarak ne yapmaya calısıyorsunuz. İtemler efsunlu eşyalar bu kadar kolay elde edilmemeli
Eskiden Daha Çok Emek Harcayan Daha Güçlü Oluyordu.
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Eskiden Daha Çok Emek Harcayan Daha Güçlü Oluyordu.
TEBRİK EDİYORUM SENI KARDESIM COK HAKLISIN BİZ YÜCELEN REÇETELERİ ALIRIZ PARA VERIP AMA BI ANDA ÇÖP OLURLAR MESELA OLDU OLACAK BİLAÇ İTEM DAHA VERESELERDE BARI TAM TAKIM BENDE ARTIK ITEM KASMAYI BIRAKIM BOY BOY ÇAR KASSAMMcrae yazdı:Arkadaşlar savaşçı sınıfında daha tecrübeli olduğum için savaşçıdan örnek vereceğim.
1- Akrep görevleri ile yücelen eldivenalıyoruz.
2- Merandaki görev ile zilfalion ceket alıyoruz
3- İflis görevi ile yücelen halit pantolon
4- Komado ile Urban tora cellat satırı
5- Kadim ile Yücelen halit ayakkabı
6- Grup bölgeleri ile şaheserler takılar mükemmel bi balyoz, ayakkabı zırh
7- Ölüm oyunları ile yücelen takılar
8- Er meydanındaki efsunlu eşyalar
İyi de siz bunların hepsini verdikten sonra ne gerek var item kasmaya ? Zengin ile fakirin arasındaki uçurumu azaltmaya çalısıyorsunuz çok belli. Peki çabalayan, emek harcayan bir kişi ile hiç emek sarfetmeyen bi kişi arasındaki farkı azaltarak ne yapmaya calısıyorsunuz. İtemler efsunlu eşyalar bu kadar kolay elde edilmemeli
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
evet ya gerçekden öle üstüm 187 hasar ardannleer karşımdaki tek item görev itemleri çok güçsüz
bn o sete 400*450m para ile almışım karşımdaki rakip emek harcamadan wsde bazen alabiliyor .
buna bi çözüm lazım eskiden 39 ken full conk'tum böle görev eşyası türünden eşyalarla ISKA geçiriyolardı ancak
saldırısı yüksek eşya giyden oyuncular vurabiliodu her şey eşiitti şimdi her şey kalktı bi fark kalmadı...
bn o sete 400*450m para ile almışım karşımdaki rakip emek harcamadan wsde bazen alabiliyor .
buna bi çözüm lazım eskiden 39 ken full conk'tum böle görev eşyası türünden eşyalarla ISKA geçiriyolardı ancak
saldırısı yüksek eşya giyden oyuncular vurabiliodu her şey eşiitti şimdi her şey kalktı bi fark kalmadı...
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Güzel bir konuya değinilmiş gerçekten.Adam nasılsa görevden veriyor diyerek boş boş oturuyor fakat biz emek vererek belli yerlere ulaşmak istiyoruz ama böyle olunca zor oluyor.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

İtem veriyorlar görevlerden daha rahat kasabilmeniz için laf ediyorsunuz. Vermiyorlar yine laf ediyorsunuz. Verdikleri eşyalar kısmi olarak iş görmeyecek eşyalardır. Sonuçta herkes hasar + direnç item kullanmaz , yada herkes max + kritik kullanmaz. Yanlış bir düşünce item almak yada yaptırmak isteyen yine yaptırır almak isteyen yine alır.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
İKV'yi ne zamandır oynuyorsunuz bilmiyorum ama, oyundaki eşya çeşitliliğini ve her eşyanın farklı farklı yerlerde kullanılması gerektiğini halen idrak edemiyorsanız, size YUH !!! diyorum başka bişi demiyorum.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Sariyerli
- Zincir Bozan

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
arkadaşlar ne zamandır ws lerde max giyiyosunuz siz
görevler paso max eşya verıo sadece 1 tane element ceket var oda asit hasar + dırenc
görevler paso max eşya verıo sadece 1 tane element ceket var oda asit hasar + dırenc
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Tamam doğru söylüyorsunuz max eşyalar veriyorlar. Bende 3 yıldır bu oyunu oynuyorum maxtan başka item giymiyorum. Çoğu kişi de böyle yapıyor. 39 zamanında maxlar çok zor bulunuyordu bi değeri vardı. Şimdi öyle mi peki.
Bazı arkadaşların söylediklerime katılmama nedenini söyleyim. En pahalı item olan maxlar nasıl olsa görevden veriliyor. Yat paşam niye kasacaksan. Birkaç milyona bir iki de takviye yaparsın kebab işte. Olayınız bu değilmi ?
Bazı arkadaşların söylediklerime katılmama nedenini söyleyim. En pahalı item olan maxlar nasıl olsa görevden veriliyor. Yat paşam niye kasacaksan. Birkaç milyona bir iki de takviye yaparsın kebab işte. Olayınız bu değilmi ?
Abdullah
1453 yazdı:İKV'yi ne zamandır oynuyorsunuz bilmiyorum ama, oyundaki eşya çeşitliliğini ve her eşyanın farklı farklı yerlerde kullanılması gerektiğini halen idrak edemiyorsanız, size YUH !!! diyorum başka bişi demiyorum.
Senle de aynı sunucudayız ikv yi ne kadar zamandır oynadığımı ne kadar emek verdiğimi bilmen gerek.
Abdullah
Mcrae yazdı:1453 yazdı:İKV'yi ne zamandır oynuyorsunuz bilmiyorum ama, oyundaki eşya çeşitliliğini ve her eşyanın farklı farklı yerlerde kullanılması gerektiğini halen idrak edemiyorsanız, size YUH !!! diyorum başka bişi demiyorum.
Senle de aynı sunucudayız ikv yi ne kadar zamandır oynadığımı ne kadar emek verdiğimi bilmen gerek.
1.7 sürümünden beri İKV oynuyorum 2.5, 3 sene oldu assa yukarı.
Asıl olarak İKV yaratık kesme üstüne kurulu bi oyun oyucuların canı sıkılmasın diyemi artık hagi sebeptan dolayı bilemicem PvP yi gelistirdiler sunu söylüyüm oyunun verdiği efsunlu eşylar bana her zaman her bölgede yaramıyor.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...