*_*_*_Suskun yeni lonca sayfası_*_*_*

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dallass
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: *_*_*_Suskun yeni lonca sayfası_*_*_*

Mesaj gönderen dallass »

o yazıyı ben yazmamıstım ama ali sen anaya avrata sövecek kadar bir acizsizn ben anladım kimin ne olduğunu ve musti fotosunu atmıs hala gıy gıy edion git baska lonca kur la
©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© Suskunxdallasx ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©
Kullanıcı avatarı
dallass
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen dallass »

suskunx lonca alımları kapatılmıstır :)
Kullanıcı avatarı
dallass
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen dallass »

adamın loncasından cıkdık die bide hırsız olduk la işe bak bide üye listesi kalabalık gözksn die kendicharlarınıda yazmıs oraya puhaah :D
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: zemheri

Mesaj gönderen kayserilim »

lanet olsun seni tanıdığım güne diyorum başka birşey demiyorum iki gün önce arkamda dolanıyodun kanka gözluk kanka item diye allahtan kork sana her item verdiğim her gözlük v.s verdiğimden 2- gün sonra car souldu diyonn ama öğrendim car soyuldu bahanesiyle itemm koparıp başka cara aktarıp baska carda oynadığını anlamam gec oldu ama güc olmadı lonca meselesine gelince bu lonca sen varsın diye kurulmadi sen yoksun diede kapanmıcak+ lonca katılım şartı 15 yas ve üzeri ama sen 12 yaşındasın nerden biliyosun dersen bana bu benim cepnumaram die verdiğin telefonu aradığımda baban cıktı ibo nerde dedim ben babası bu ibonun telefonu deil dedi ibonun telefonu yok dedi bende dedim ibo kac yaşında öğreneblirmiyim ben bi arkadaşı dedim baban 12 dedi sen yaşını bile yalan sölücek kadar acizssin...

Suskunxdallasx Suskunxdanger in loncamızla kesinlikle hiç ama hiç bir alakası kalmamıştır
'ʂմղմƈմ :[/color]:[/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ :[/color]:[/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ:[/color]:[/color]ZeMHeRi'
Resim
Kullanıcı avatarı
dallass
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen dallass »

senin loncandan cıkdık die hırsız olduk senin loncandan cıkdık die 12 yasında olduk senin loncandan cıkdık die telefonsuz kaldı işe bak bea sn bnm pc me klogger atıp charımı soyunca bişey demiomda ben senin loncandan cıkıncamı bn hırsız oluyorum olm sen daha toysun toy suskunxlonca alımları sınırsız durdurulmustur Suskunxbaşkan Suskunxdallasx ;)
Kullanıcı avatarı
dallass
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen dallass »

ben senden hiç bi zaman item istemedm gözlük istemedm sen kendn geldn bana gözlük verdn isteyincede vermedm gerimi alıon dedim sora bana bi kaçtane foto attın charlarımı soydun unutma ben itin köpeğin eşyasına ağız eğecek adam değilim aslanım sen bni soydun hırsız olmadın ben senin loncandan cıktım hırsız oldum buda senin felsefen senin ne oldunu bilen biliyor benim ne oldunu bilen biliyor artislik olsun die ismaille kavg cıkarıon cekemiosan anten tak die senin neyini çekemicek adamn zaten loncası var üyelerinde ecel var sen kimsinde seni çekemeyecek aslanımm suskunxlonca alımları durdurulmustur
Kullanıcı avatarı
dallass
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen dallass »

meğerse attığn fotolarda klogger varmıs
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GM bu kişiye kilit lütfen ....
Resim
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kayserilim 26 Mar 2010 22:20

Arkadaşlar lonca kurcusu ben alyy ve kuzenim ccxserkanxcc dir bu loncayı bizden bşaka kimse kpatamazz + dallas 3 ihtar osnuc loncadan atıldıı ona yönticilk görevi vermiştik atıldığı için görevden men eidldiği için şimdi böyle bi karaktersizlik yapıp lonca kapandı diyo yeni güncel lonca üye listemiz forma sunulmuştur Suskunxdallas ve suskunxdanger in loncamız ile hiç bir alakası kalmamıştırr. gereken ibligiyi lonca sayfamızda ve bi önceki sayfada sunduk

İyi forumlar..

Suskunxbaşkan(alyy)
Suskunxbaşkan(ccxserkanxcc)''Suskunluğum korkumdan deil asaletimdendiR''

.°•. °•. °•. °•. Suskunxbaşkan .•° .•° .•° .•°.

*KiMs£ iÇiN SuSkUnLuĞuMuZu BoZmAyIz BoZdUğUmUzDaDa SuSmAyIz*
kayserilim

Klan: Lodos
Özel mesaj Sayfa başı
--------------------------------------------------------------------------------

İletiyi rapor etAlıntı ile cevapla Re: Suskun loncacı kapanmadı loncadan atılan bi kişinin şrfszlgı
dallass 26 Mar 2010 22:33

Tmm ali özürdilerim yaptm bi hata :(:( affet ya neden babamı aradın babam dövdü beni ya nolur affet sen benil oncadan attın diye iftira attım affet ali abi eevet ben 12 yaşıdayım oyunda herkez cocuk diyicek diye 12 demdim hep 19 dedim sen benim carlarımı clamadın ama ben senin itemlerini aldım ama gercekden soyuldumm sen ona inamıyosunn tmm doğru söylüyosun istedim senden item para felan ikiletmeden verdinn ama sen beni loncadan attığın için öyle dedimm :( affet abi©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© Suskunxdallasx ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©
dallass

Özel mesaj Sayfa başı
--------------------------------------------------------------------------------

İletiyi rapor etAlıntı ile cevapla Re: Suskun loncacı kapanmadı loncadan atılan bi kişinin şrfszlgı
kayserilim 26 Mar 2010 22:37

Ne oldu lan 1 saat önce ahkam kesiyodun aradıkdan sonraa abi der oldunn nası insansın lan sen karaktersiz.. seni tanıdğım gne lanet olsun halbuki koynumda yılan beslemişimm buzmana kadar sana ne yedirdiysem ne verdiysem hepsi zehir zıkkım olsunn demekki sen bunları yapıcak kadar acizmissin insanda biraz utanma olur be akıl var mantık var bu loncayı serkan ile beinm kurduğumu herkez ibliyo senin baskan olduğuna ve loncayı kapatailbicene insanları idırmayı akıl edicek kadar gerizekalı bi cocuksunn... reelde karşıma cıkma ne olursa olsun karşıma cıkmaa.. ''Suskunluğum korkumdan deil asaletimdendiR''
Resim
Kullanıcı avatarı
dallass
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen dallass »

lan ne acizsin bnm şeymden bnm adıma şey yazmıın olm sen kmsn ben sendne özr dilicem sen bana iftira attın lan hırsız kmsn lan sen haa :) insna yalan söylerken 2 kere düşünür aslanım

“Genel Sohbet” sayfasına dön