Bisimiwaaaaa yazdı:Nancy bak o bayan ile ozan benim arkadasım ve ben herkesden iyi tanırım yanlış yorumlandıqını ve onun adına özür diledimi belirttim...Şimdi sana gelelim sen kimsin lan onun bunun ailesi hakkında yorum yapıosun dingil...Ne sanıon lan kendini sen?Kımsenın anası bacısı sevdiği basit diil dil uzatma senin dilini kökten keserim..Ortamı germeye ne senin ne senin gibilerin hakkı war...LAfı daha fazla uzatma..Laf bir kere sölenir arkadas adına özür diledik ama sana ne yemek düşer bilir herkes o yuzden ortamı germe...!
Şu SozleRde moda OLdu her fılımde denıyor .. Manch yerıne qeL benım Dılımı Kes Sana zahmet ole burdan bulbul gıbı otmekle olmuyor.
Serkan salla bunun 1 yere kalkmış ama indirriz koçum merak etme
Ozan k bakma qüzel arkadasım sana söz werdim susdum ama susdukca birilerin birtarafı kakmış.Gel indirebilosan indir lan dingil...Edepsizlik edcene ona buna laf adcana önce sen ve senin silah arkadasların mı diim ne diim kendinize gelin...Lafı nerden nere cekıonuz.Sustukca bişe yazmadıkca zorla konus dıonuz..Alayınız gelse ne yazar lan...Gel oyunda da tanıosunuz ordanda konusun bakalım burdan konusdunuz gibi mi konuscaqsınız....
manvy ve hakan abi yha anlamsız yere tartısıyonuz ikinizide çok iyi tanırım yalansa yorum yapmam ama çok anlamsız bi konu gittikçe uzuyor uzatmadın bitirin ok he mancy hakan abi senden büyüktür büyüklerine saygısızlık yapmamn lazım bu ne olsa olsun insanlık hali birbirinize cvp yazmayın bitir bu konu