DoktoRdoktoR ! Un ChaRLaRı ve geRcek yüzü !
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
Re: DoktoRdoktoR ! Un ChaRLaRı ve geRcek yüzü !
ksk kOnu basında biyerde Gökxhan dedin orayı pek anlamadım ? ve dier arkadaslarada söylicegim sey egerki böyle bi durum varsa tartısılık konusulur ve bi sonuc belirlenir.
'' LaZpApAzZ '
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
O DEILDE YANCY BEN BU SUNUCUDA KAÇ YILDIR OYNUYORUM ....
ŞİMDİYE KADAR KIMSEDEN Bİ HIRZISLIK BI ARSIZLIK FLAN YAPTIGIM DUYULDUMU ? SİZ GÖKX LER YADA BİAKÇ GÖK OGUN BANA YUKLENDINIZ OKADAR BI LONCAYA YENI GELEN EZIK YUZUNDEN MILLET KIZ CAR ACAR BU SAF DOKTORUN ESKI CARLARI NEDNE ERKEK BAHANESI BOL OLABILIR AMA BUNLARI DAHA ÖNCEDEN BEYAN EDEBILIRDI MADEM OYLE BANA MSN INI VER DEDI VERDIM GELDI BAKTIM MSN DAHA 0 YENI ANLADIM DEDIM DENEN BU MSN YENI ABUK SUBUK ŞEYLER SÖYLEDI NEYSE ...
EGER ŞİMDİYE KADAR Bİ KURUSUNU Bİ İTEMINI (ÇÖP DAHI OLSA) CALDIGIM BIRISI VARSA ALLAH (CC) RIZASI ICIN DESIN BURDA ....
KLANDAN LODOSLARA VERDIGIM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI BUTUN ARKADASLARIMDAN ÖZUR DILIYORUM....
TİTX LERDEN GÖKX LER İNSAN Bİ AN PATLIYOR KIRDIYSAM KUSURUMUZ HATAMIZ OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN....
AMA BU DOKTORDOKTOR DAN ÖZUR DILEMIYORUM . O GUN BU DUNYANINDA BU OYUNUNDA NE KADAR MENFAAT UZERINE KURULDUGUNU ANLADIM ....
ARKADASLARI GÖRDUK HASMIMIZIN PARTISNDE , KARDES OLANI GÖRDUK KALLESLERLE YAN YANA , AKITTIGIMIZ KANLARA ÖDUL BUMUYDU ? GÖRULDU DUYUKDU ORTAMLARINI ... DEDİ ŞAİR NE GÜZEL DE DEDİ
NEYSE ALLAH CC HEPİMİZİ AFFETSIN Bİ OYUN YUZUNDEN ŞEYTANINDA KUKLASI OLUYORUZ KÜFREDİYORUZ YAZIK BİZE ....
ŞİMDİYE KADAR KIMSEDEN Bİ HIRZISLIK BI ARSIZLIK FLAN YAPTIGIM DUYULDUMU ? SİZ GÖKX LER YADA BİAKÇ GÖK OGUN BANA YUKLENDINIZ OKADAR BI LONCAYA YENI GELEN EZIK YUZUNDEN MILLET KIZ CAR ACAR BU SAF DOKTORUN ESKI CARLARI NEDNE ERKEK BAHANESI BOL OLABILIR AMA BUNLARI DAHA ÖNCEDEN BEYAN EDEBILIRDI MADEM OYLE BANA MSN INI VER DEDI VERDIM GELDI BAKTIM MSN DAHA 0 YENI ANLADIM DEDIM DENEN BU MSN YENI ABUK SUBUK ŞEYLER SÖYLEDI NEYSE ...
EGER ŞİMDİYE KADAR Bİ KURUSUNU Bİ İTEMINI (ÇÖP DAHI OLSA) CALDIGIM BIRISI VARSA ALLAH (CC) RIZASI ICIN DESIN BURDA ....
KLANDAN LODOSLARA VERDIGIM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI BUTUN ARKADASLARIMDAN ÖZUR DILIYORUM....
TİTX LERDEN GÖKX LER İNSAN Bİ AN PATLIYOR KIRDIYSAM KUSURUMUZ HATAMIZ OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN....
AMA BU DOKTORDOKTOR DAN ÖZUR DILEMIYORUM . O GUN BU DUNYANINDA BU OYUNUNDA NE KADAR MENFAAT UZERINE KURULDUGUNU ANLADIM ....
ARKADASLARI GÖRDUK HASMIMIZIN PARTISNDE , KARDES OLANI GÖRDUK KALLESLERLE YAN YANA , AKITTIGIMIZ KANLARA ÖDUL BUMUYDU ? GÖRULDU DUYUKDU ORTAMLARINI ... DEDİ ŞAİR NE GÜZEL DE DEDİ
NEYSE ALLAH CC HEPİMİZİ AFFETSIN Bİ OYUN YUZUNDEN ŞEYTANINDA KUKLASI OLUYORUZ KÜFREDİYORUZ YAZIK BİZE ....
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Ne Cccxreis, Gökxyancy ve Kaii... = Doktordoktor.... Alayı aynı kumaştan.
Bakın yakında bir konu açacağım, oyunda bir çok kimsenin düşmanımın düşmanı dostumdur, ay buna yalakalık yapayım, ay bunu bu gün savunayım işim düşer, yok şunlara bulaşmayım çamur lar bana oyunu dar ederler, olmadı etliye sütlüye karışmayayım yesinler birbirini, hırsızla iyi geçineyim üç kuruşa item alırım...
Bunları düşünüp, oyun oynadıklarını zanneden acizlerin düştükleri batak ile ilgili konu çok yakında... SİZ SİZ OLUN NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR EĞİLMEYİN, BU OYUNDA DA BİR, GERÇEK HAYATTA DA... SİZLER ANNE VE BABALARINIZIN AYNASISINIZ...
Bakın yakında bir konu açacağım, oyunda bir çok kimsenin düşmanımın düşmanı dostumdur, ay buna yalakalık yapayım, ay bunu bu gün savunayım işim düşer, yok şunlara bulaşmayım çamur lar bana oyunu dar ederler, olmadı etliye sütlüye karışmayayım yesinler birbirini, hırsızla iyi geçineyim üç kuruşa item alırım...
Bunları düşünüp, oyun oynadıklarını zanneden acizlerin düştükleri batak ile ilgili konu çok yakında... SİZ SİZ OLUN NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR EĞİLMEYİN, BU OYUNDA DA BİR, GERÇEK HAYATTA DA... SİZLER ANNE VE BABALARINIZIN AYNASISINIZ...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
sen benm ne ismimi agzına an nede hakkımda yorum yap delikurt acizliğin tek örnegisin sen .
'' LaZpApAzZ '
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Ağzına an değil, ağzına al.Gokxyancy yazdı:sen benm ne ismimi agzına an nede hakkımda yorum yap delikurt acizliğin tek örnegisin sen .

- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
farkedermi lafı anladınya o yeter sana
'' LaZpApAzZ '
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Ben zekiyimdir ama sen gibi embesil çok anlayamayabilirlerGokxyancy yazdı:farkedermi lafı anladınya o yeter sana

- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
yok 1 harfle zekilik belli olmaz senin kapasiten dışardan bakıldıgında her halukarda görülüyor yerlerde oldugu senin gbi reklam yıldızı diyil herkes delikurt polemik yaratıp isim yapmaya calıstıgın ortada. yol al
'' LaZpApAzZ '
Gokxyancy yazdı:yok 1 harfle zekilik belli olmaz senin kapasiten dışardan bakıldıgında her halukarda görülüyor yerlerde oldugu senin gbi reklam yıldızı diyil herkes delikurt polemik yaratıp isim yapmaya calıstıgın ortada. yol al
DİYİL değil
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
ACIRIM TÜKÜRÜGE VALLAHİ TÜKÜRSEM YÜZÜNE........Delikurt yazdı:Gokxyancy yazdı:yok 1 harfle zekilik belli olmaz senin kapasiten dışardan bakıldıgında her halukarda görülüyor yerlerde oldugu senin gbi reklam yıldızı diyil herkes delikurt polemik yaratıp isim yapmaya calıstıgın ortada. yol al
DİYİL değilDEĞİL, olacak... Ayrıca merak etme veled, sen gibi çoluk çocuğa ders vermekten başka amacımız yok bizim
Reklam ne işimize yarayacak
![]()
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)