buse24buse yazdı:Hehe sunucuda yenıymış la ozan fazla ötmıcen Ve gökmen Rowx ben hiç bizamn saldırmadım tek komandoya dalmışımdır Ferroya sor benım hiç bi kötülümü görmüşmü :ugeek:
Sana bir soru soracağım. Ailen sana kendinden yaşça büyük olan bir insanla nasıl konuşman gerektiğini söylemedimi? Veya söyledide aile terbiyeniz bu kadarmı düşük? Lütfen sadece bu sorulara cevap ver. Ayrıca artık tartışmak istemiyorum. Cevap vermiyorum artık sen gene aynı şekilde devam et davranmaya emin ol 10 yaşında bir çocuk okusa yazdıklarını o bile sana güler geçer.
buse24buse yazdı:Hehe sunucuda yenıymış la ozan fazla ötmıcen Ve gökmen Rowx ben hiç bizamn saldırmadım tek komandoya dalmışımdır Ferroya sor benım hiç bi kötülümü görmüşmü :ugeek:
Sana bir soru soracağım. Ailen sana kendinden yaşça büyük olan bir insanla nasıl konuşman gerektiğini söylemedimi? Veya söyledide aile terbiyeniz bu kadarmı düşük? Lütfen sadece bu sorulara cevap ver. Ayrıca artık tartışmak istemiyorum. Cevap vermiyorum artık sen gene aynı şekilde devam et davranmaya emin ol 10 yaşında bir çocuk okusa yazdıklarını o bile sana güler geçer.
Kardeş bırak daha tartışmaya qerek yok öğrendikya ne adi olduqunu o bize yeter
YAW BIRAKın sU VİKTOIRİA laRI EZO locnası Al birini vUR ötekini :mrgreen: :mrgreen:
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ikvm yazdı:konu kilit buse ve leyla sizde bir şey yazmayın artık
k_____İ______l________t :arrow:
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!