Şu emek hırsızlarını hala anlamış değilim.Böyle kişiler oldukça bizlerin oyunu bırakası geliyor.Geçen günlerde kuzenimin çarı soyuldu.Kendisine Ecel üretmişdik.Hevesimiz boğazımızda kaldı.
Buradan Bycellat-Goldenxşifa adlı kişilere söylüyorum.Yüce Allah,yapılan bir suçun bedelini çok ağır ödetir bu dünyada olmasa bile öbür dünyada bunun acısı mutlaka çıkar.Emek Hırsızlarına söylüyorum.Bu bir oyun bile olsa başkasının malına göz dikmek ve onu elde edebilmek için elinden geleni ardına koymayan şahıslara diyorum siz haram ile helalın ne olduğunu daha doğrusu Müslüman olmanın ne olduğunu bilirmisiniz??Ya abi bu bir oyun bunundamı cezası olacak diğer tarafda diye düşünen çok kişi vardır.Ama şu unutulmamalıdır ki bu dünyada yaptığınız herşeyden sizler sorumlusunuz yaptıgınız her hatanın bedelını dıger tarafda kat kat çekiceksiniz.Cehenneme doğru yavas adımlarla gıdıyorsunuz geri dönmek sizin elinizde ancak bu hayatı önemsemeyen kişiler boşver diyor.Şimdiden söylüyorum hakkımı helal etmiyorum sizlere..!!Dilerim ki bizleri yaratan Allah'ım size bu dünyada cezasını vermese bile diğer tarafda cezasını verecektir.ALLAH'dan korkusu bile olmayana başka lafım yok benim.Allah korkusundan bile korkmuyorsanız eğer yapacağınız işe devam edin.Bu dünyada veya diğer dünyada birgün beni hatırlarsanız hiç şaşmayın başınıza büyük bir bela geldiğinde Allah'ım ben ne yaptım diye yalvarıcaksınız.Allah merhametlidir ama biz onun kadar değiliz.Umarım bu laflarımı dikkate alırsınız yoksa cehennemın kapıları size açık eğer ki o kapıdan içeriye girmek istemiyorsanız yaptığınız bu işden bir an önce vazgeçip tövbe edin ve bizlerden helallık isteyin..Vicdanınız rahatsa eğer size başka lafım yok..Allah bunların hesabını soracaktır size..
Emek Hırsızları
Emek Hırsızları
RuhsuzŞair
Re: Emek Hırsızları
sövcem sana onu isrtiyon napım kardeşim çarını çaldırdıysanız siz çaldırdınız diye bn onla klanda adam kesemicekmiyim
allah allah hm suclu hmde güçlü
allah allah hm suclu hmde güçlü
Haklısın kardeş. Bazı insanlar oyuna kendini çok kaptırıp küfür,Hırsızlık, ws.. Gibi kötü alışkanlıklar edinebiliyor. Belki oyunda bir çar veya item falan çalmanın küçük şeyler olduğunu düşünüyorlar fakat sonucda ortada bir emek var ve bu kul hakkına giriyor. Kul hakkıda en büyük günahlardan biridir.! Bence bir oyun uğruna bu kadar alçalmanın bu kadar günaha girmenin anlamı yok. Herkes uğraşarak oyunda bazı yerllere gelmeli. Hem oyun daha keyifli olur hemde böyle hırsızlık falan olayları olmaz diye düşünüyorum. Umarım anlattığın olaya benzer olaylar başka kimselerin başına gelmez. Emeklerimize yazık olmasın Lütfen dikkatli olalım şifre kullanıcı adı oyunla alakalı özel bilgileri kendinizden başkasının bilmemesi sizin için en iyisi olur. Bu arada kuzeninede geçmiş olsun.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bugün üç kuruş uğruna hırsıza arsıza onurunu satan yarın namusunu satar diye güzel bir söz var....
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !