sensitivegirl ıcerı plss bakın

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Re: sensitivegirl ıcerı plss bakın

Mesaj gönderen Doktordoctor »

:D :D :D
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen buse24buse »

filiz çokmu komık kız x)
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Byefsane »

Davut bunlar ilk barana yalakalık yaptıalr onun loncasına qirdiler sonra Bymanyaqa yalakalık yaptılar Bynmanyaq diye çhar açtıalr sonra quente yalakalık yaptılar quent cyberlere qirdi bunalrda qirdi sonra biz yalakalık yaptılr bizim loncaya qirdiler aynen snn qibi bizde savunduk bunalrı sorunumuz olmayan kişilerler kavqa ettik hani loncadan çıktı bişey demiyoruz eyw ama bizim hakkımızda atıp tutmaya hakları varmı ? sonra sendende bişeyler alıp başkasına yalaka olucklar sana benden uyarı kızları kız oldukları için savunma ilk bi araştır sonra savun onalrı bana bu buseyi kendi sevqilisi bile oyun manitası dedi vallahada billahada dedi bende yalan yok bunların niyeti oyyunda tanınmak ön planda olmak millete yılışıp item koparmak demedi deme senide yanı yapıckalr bu qün sana dostum derler yarın senin azılı düşmanına dostum derler kardeşim bizede aynıalrını yaptılar.

ulubay
ResimByULuBay
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Bymanyaq mı yalakalıkmı la ben tanımıyom bıle onu m4l herif ve loncaya bn gırmek istemedım ulbay dedı ve sana yalakalık etmedım unutma dost sandım senı fevzı ayakkabı verdım Ha başına mı kalkıyom hayır Ve Suanda ben bu sunucuda olmuyacaktım davut,leyla,cem için bu sunucudayım bundan sonra foruma 1 tek kelıme yazarsam allah belamı versın sadece gulup geçecem merak etme zamnı gelınce herkesle tek tek görüşcem ;) kapiş

Viktoriaxbuse
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

buse24buse yazdı:Bymanyaq mı yalakalıkmı la ben tanımıyom bıle onu m4l herif ve loncaya bn gırmek istemedım ulbay dedı ve sana yalakalık etmedım unutma dost sandım senı fevzı ayakkabı verdım Ha başına mı kalkıyom hayır Ve Suanda ben bu sunucuda olmuyacaktım davut,leyla,cem için bu sunucudayım bundan sonra foruma 1 tek kelıme yazarsam allah belamı versın sadece gulup geçecem merak etme zamnı gelınce herkesle tek tek görüşcem ;) kapiş

Viktoriaxbuse

sen bana fevzi ayak vermedin bu 1 sen oyun manitasısın bunu bana mustide dedi ve bende katılıyorm

ulubay
ResimByULuBay
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Pardon gökmen yalakasına
sensitive
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sensitive »

Ulubay senınde ne aDam oldugunu ögrendın yanı saol senı Bole Bılmezdım ama neyse yasın kac bılmıyorum ama beynın cocuk beyınlı bunu bıl bıde cart curt laf atma oqe sen yoluna ben yoluma bu saaten sonra !!

Leyloş!
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

sensitive yazdı:Ulubay senınde ne aDam oldugunu ögrendın yanı saol senı Bole Bılmezdım ama neyse yasın kac bılmıyorum ama beynın cocuk beyınlı bunu bıl bıde cart curt laf atma oqe sen yoluna ben yoluma bu saaten sonra !!

Leyloş!

sana bi lafım yok benim leyla die bişey qeçiyomu orda ? zaten senin yolun belli milletle sevqili olup item qözlük istemek bana yaptıqın qibi bb yoluna Not: Sevqili olmadık hiç yanlış anlaşılmasın ama diyer dediklerim doğru

ulubay
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
sananeLenxD
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sananeLenxD »

ikvm yazdı:gökmen snn çokmu düzgün bir insansın konuşup duruorsun şu şöyleymiş bu böyleymiş kızlar çıktı die yapmadığınızı bırakmıosunuz forumda ettiğin hakaretlerin yanında oyundada ediosun maildende bumu erkekliğin kızlara küfür etmek tam sana göre zaten anca atıp tutarsınız neyse ne sanane senin bir yerinemi kaçtı bu kızların yaptıkları altı üstü bn o loncadan çıkmanızı istiyorum doğruyu yapın dedim onlarda doğru olanı yaptılar ok ;) bundan sonra gel bnmle muhattap ol loncadan çıkartan bnm bunuda kafana sok onlara deil gel bana laf at /öppppp
Dadawa senin konuşmaya hakkın yok olum :D Senin hakkında iki üç şey ortaya koyarım rezil olursun. O yüzden burada kimseye laf / artistlik yapma ;) İstersen rezil olacağın konu hakkında az bilgi vereyim sunucudaki kızlar desem anlarsın belki :mrgreen: :twisted: :twisted:
Bir dost :D
Kullanıcı avatarı
kskxizmir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kskxizmir »

uGUr Xd
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!

ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik

ÇiRkiN KraL !...

“Genel Sohbet” sayfasına dön