uqala lyder içeri!!
Re: uqala lyder içeri!!
yav de geth bilmioz sanki xD
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
ohh her apcagımızı buraya yazıorsak bende bişey anlatçam ama wc ile olan maceralarımı duymak istemezsiniz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
BİDE BENİM KONULARIMA KONUSUYO GERİ ZEKALI ALIN SİZE FORUMDA MAL YA ALLAHIM YETER BU KADR HEPMİ BENİ BULAR BUNLAR YA GERİ ZEKALI :idea: :idea:Perfectmagician yazdı:Facebookta uqala lyder isimli kişi arkadaşlık teklif etti kimse buraya yazsın adını sanını
lan daş yok mu daş :mrgreen:Perfectmagician yazdı:Facebookta uqala lyder isimli kişi arkadaşlık teklif etti kimse buraya yazsın adını sanını
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- Silencedevilx
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Küfürlü içerik silinmiştir!...
ben bu kişinin zeka seviyesine hayranım hangi idiyot kendinle alakasız konularda sırf parazitlik olsun diye küfreder=)Silencedevilx yazdı:Küfürlü içerik silinmiştir!...
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
FuNdaa yazdı:ben bu kişinin zeka seviyesine hayranım hangi idiyot kendinle alakasız konularda sırf parazitlik olsun diye küfreder=)Silencedevilx yazdı:Küfürlü içerik silinmiştir!...
O yazıyı kendisi yazmış herhangi bir yetkili değil.
Burda boş konu olduğunu ima etmeye çalışmış
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
ben konunun başladığı yerine dönmek istiyorum kimse dikkat etmedi
eğer ukala lyder dediğin kişi oyundan olsaydı senin adını ve soyadını nerden bilcekti ?
eğer ukala lyder dediğin kişi oyundan olsaydı senin adını ve soyadını nerden bilcekti ?
Bana etti kaRdeş Sorunmu waR ..?
Perfectmagician yazdı:Facebookta uqala lyder isimli kişi arkadaşlık teklif etti kimse buraya yazsın adını sanını

55 Vatan ~
34 Mekan ~