iLk HafTa aNısı
Re: iLk HafTa aNısı
Şimdi milletin iflise gitmek için kurduğu grupları biz Tüftüfçü cin görevini yapmak için kurmaya çalışırdık 

Millete ne Pilo keserdik be labirentte MuRaTCaN NEBAHATONBAŞI MiNCoN LeONiN gibi eski arkadaşlarla..
müslümmm
LoNCa ErGeNeKoN
müslümmm
LoNCa ErGeNeKoN
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Arasdagli yazdı:gerçekten çok güzeldi eski günler ya. bi saflık bi duruluk vardı. bu kadar kirlenmemişti oyun. küfür, hakaret, çar çalma, alışverişte dolandırma bunlar yoktu. birlik beraberlik vardı. sanki herkes birbirinin yıllardır arkadaşı dostu gibiydi. hiç tanımadığın insanlarla çok güzel vakitler geçiriyordun. arkadaşlık dostluk vardı.hey gidi günler hey...
yenik düşüyor her şey zamana,
biz büyüdük ve kirlendi dünya...
Arasdağlı kardeşimize katılıyorum...önceden küçüğümüz büyüğümüz bir oynardık oyunu şimdi bi 10 yaşında görsek demedik laf kalmıyor...sonuçta oyun diyen kişilerin sayısıı 2 elin parmaklarını qecmez...

- kanunxrutles
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İLK BAŞLARDA OYUNU ARKDAŞLARIMDAN ÖĞRENDİM OYUNA GİRDİĞİM ZAMAN J.ALİ DOLMUŞ TAŞMIŞTI TAŞKANTLAR
SÜREKLİ BASIYORDU İLK OYUNUM İKV'Dİ VE MAUSU BİLE TUTMAYI BECEREMİYORDUM İLK BAŞLARDA COK İYİ DOSTLUKLAR
EDİNİYODUK MADENLERDE KONUSUYODUK AMA SİMDİ MADENİ KİM CEKERSE ANA BACI GİRİYORLAR ESKİLER İYİYDİ BE
SÜREKLİ BASIYORDU İLK OYUNUM İKV'Dİ VE MAUSU BİLE TUTMAYI BECEREMİYORDUM İLK BAŞLARDA COK İYİ DOSTLUKLAR
EDİNİYODUK MADENLERDE KONUSUYODUK AMA SİMDİ MADENİ KİM CEKERSE ANA BACI GİRİYORLAR ESKİLER İYİYDİ BE

SOMALİXWORS
güncel
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
eet bu oyun 29 ken şuan camini tam karşısınzda arz ve lodos sancakalrı vardı orda müthiş kavgalar olurdu milletten abi 2bin versene die dilenirdik :twisted:
snra tam 2 gn komtanı aradım halime teyze görevini ztn almayı bile unutmuşum .D
dandik ama güzel gnlerdi hele inşelnmiş gümü vryaa of 1 ay alamadım onu
eski günler 4ever
TeŞkİlaT kingofgame yeni Türkiyemxsavasci
SAYGILR .....
TeŞkİlaT kingofgame yeni Türkiyemxsavasci
SAYGILR .....
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
Yav bide bi robot vardı mısırın önündeydi
ben ona dalıodum mısıra kaçmaya çalışıodum:)ama hiç kaçamamıştım:)

İlk Hafta ;
Efsunlu eşyaların daha ne olduğunu bilmeden tüm eşya silah ve zırhları işportadan tedarik etmiştim her seviye atladığımda işportadan eşya alıyordum
sonradan öğrendimki tam bir kazıkçıymış :lol: Gözlerim Doldu Bak Şimdi Demek Birde Betacı Olsam Neler Olcak
İyi Forumlar ....
Efsunlu eşyaların daha ne olduğunu bilmeden tüm eşya silah ve zırhları işportadan tedarik etmiştim her seviye atladığımda işportadan eşya alıyordum
İyi Forumlar ....
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5