Merhaba arkadaşlar.
Klanda çok sık yaşadığım ve bir çoğumuzun yaşadığı soruna burda değinmek istiyorum.Klana girmiş herhangi bir haritada dolaşırken,düşman klandan birisiyle karşılaştığınızda yüksek ihtimalle dalmaya başlarsınız.Karşınızda ki ya kaçar ya karşılık verir.Eğer öldüren taraf siz olursanız bir ton laf işitirsiniz,ne şerefiniz kalır ne insanlığınız.Hele bunu düşman klandan birine bankada,madende,ticaret esnasında yaparsanız o laflar artık kendisini bir çıtır daha yükseltir ve sülalenizde kim var kim yok sırayla isimleri geçer.Ama klanda olmak 'HER TÜRLÜ' saldırıya açık olmak demektir.Benim için yer,zaman,kişi usurları farketmez.Sadece bir yerde düşman klandan kişiye dalmam oda karizma satarken.Çünkü bende karizma satıyorum ve aynısı bana yapılsa hoşuma gitmez.Yani sonuç olarak ben Lodos'um ve yer,zaman,kişi,level gözetmeksizin gördğüm Arzlara dalarım.Aynısını banada çok yaptılar tek kelime bile etmedim.Çünkü klan her türlü saldırıya acıksın demekti.Ben Sheytanist bu yazımı okuyan Arzlar'la gün gelir karşılarşırsak burda yazdıklarım tamamen geçerlidir.O kadar koyuyorsa size bu sizde bana dalın gördüğünüz yerde...
Klandakilere...
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Klandakilere...
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
Re: Klandakilere...
Helal kardeşm bencede haklısın karizma alırken bende dalmam ama başka her türlü dalarım istersen ws atarız xD oyunda bulursan ama ben o kadar ii deilim asıl çarım Goldtiger çalındı full zilf. du bu çarda iyiye doğru gidio görüşürüz inşallah xD
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
- Meqan
- Cin Avcısı
- Lonca: Academy Of War
Yaw haklısın da istediğini yap suçlu sen oluyosun.Bence de bazı özel durumlar harici dalmak gerekir.Yediremeyen çıksın klandan.

- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
İkinize de katılıyorum arkadaslar.Yanlız vs'ye falan gerek yok sadece belirtmek istedim.İşte naparsak yapalım suclu hep dalan taraf olduğu için ben bu konuyu acma gereği duydum,arkadaşın dediği gibi yediremyen cıksın gitsin klandan,ben laflarımın arkasındayım her zaman her yerde dalma hakkım vardır ve hiçbir zamanda suçlu ben olmam.
Sheytanist*
Sheytanist*
- SuRReNDeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Yanlız şöyle bir sorun var. Ben madendeki adama tölerans gösterebilirim ama para karşılığı charını satan adamı asla affetmem.Sheytanist yazdı:Merhaba arkadaşlar.
Klanda çok sık yaşadığım ve bir çoğumuzun yaşadığı soruna burda değinmek istiyorum.Klana girmiş herhangi bir haritada dolaşırken,düşman klandan birisiyle karşılaştığınızda yüksek ihtimalle dalmaya başlarsınız.Karşınızda ki ya kaçar ya karşılık verir.Eğer öldüren taraf siz olursanız bir ton laf işitirsiniz,ne şerefiniz kalır ne insanlığınız.Hele bunu düşman klandan birine bankada,madende,ticaret esnasında yaparsanız o laflar artık kendisini bir çıtır daha yükseltir ve sülalenizde kim var kim yok sırayla isimleri geçer.Ama klanda olmak 'HER TÜRLÜ' saldırıya açık olmak demektir.Benim için yer,zaman,kişi usurları farketmez.Sadece bir yerde düşman klandan kişiye dalmam oda karizma satarken.Çünkü bende karizma satıyorum ve aynısı bana yapılsa hoşuma gitmez.Yani sonuç olarak ben Lodos'um ve yer,zaman,kişi,level gözetmeksizin gördğüm Arzlara dalarım.Aynısını banada çok yaptılar tek kelime bile etmedim.Çünkü klan her türlü saldırıya acıksın demekti.Ben Sheytanist bu yazımı okuyan Arzlar'la gün gelir karşılarşırsak burda yazdıklarım tamamen geçerlidir.O kadar koyuyorsa size bu sizde bana dalın gördüğünüz yerde...
Deep !
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
SuRReNDeR yazdı:Yanlız şöyle bir sorun var. Ben madendeki adama tölerans gösterebilirim ama para karşılığı charını satan adamı asla affetmem.Sheytanist yazdı:Merhaba arkadaşlar.
Çarını satmaktan çok bağlı bulunduğu, onun adını taşıdığı, onun için savaştığı klanı satanlar hakkında ben farklı düşünüyorum.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
s.a maksat dalmak degil amacımız oyunda biraz zevk almak bir zamanlar waz geçilmez lodosdum ama arz arkaşlarım daha çokdu bu yuzden söz dinlemiyorlar ve arkaşlarıma karşı rezil oldugum için arz oldum konu kesip dalmak deil eline geçen bişi olmaz sadece karşındaki kişinin zihninde ismin kötü amaçlı kalır bunuda kendine yakıştırıyorsan hiç kimseye bişi diyecek lafım yok ben bu oyunu Betadan öncede oynuyordum 3 tane çar otomatik silindi... şimdi artık ne saygı kalmış ne haysiyet önune gelen yazıyo agzından çıkanı kulagı duymuyor...maksat oyunu devam ettirmek buda bizim elimizde.
[Vimeo[/i][/b]][Dailymotion][/Dailymotion][/Vimeo]
Kod: Tümünü seç
[list][list=][*][img][/img][/list][/list]
Kod: Tümünü seç
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Bence karizma satma işine ticaret diyelim char satma denilince akla başka şeyler gelebilir.Zaten oyunda sadece ben karizma satmıyorum,çok fazla kişi bunu yapıyor.Madende ki kişiye tölerans gösterme konusunda hem fikir değilim çünkü basıma sık gelen bir şey.Sonucta madende oturmak ticaret yapmak sayılmaz,eğer tölerans göstirceksem bunu ticaret esnasında göstermeyi daha uygun buluyorum.
Sheytanist*
Sheytanist*
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Ne dediğinin farkındasındır umarım.Maden çeken kişiye dalınır ama charlarını köprü altında çalışanlar gibi satanlara satılmaz öylemi hemde sen buna ticaret diyorsun .İlginç...Sheytanist yazdı:Bence karizma satma işine ticaret diyelim char satma denilince akla başka şeyler gelebilir.Zaten oyunda sadece ben karizma satmıyorum,çok fazla kişi bunu yapıyor.Madende ki kişiye tölerans gösterme konusunda hem fikir değilim çünkü basıma sık gelen bir şey.Sonucta madende oturmak ticaret yapmak sayılmaz,eğer tölerans göstirceksem bunu ticaret esnasında göstermeyi daha uygun buluyorum.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Öyle bir yorum yapmışsın ki birader sanki çarı değil millet kendini satıyor..! Bilmem biliyor musun ama su an sadece ben karizma satmıyorum yada almıyorum yorumlarınızı ona göre atın.Bir dünya adam var karizma alıp satan.Ticaret değil de ne bu ? Sen köprü altı falan işin içine soktuğun zaman o işten çıkılmaz.Yazdığınız yorumlara dikkat edin..!!xIxFeNoMeNxIx yazdı:Ne dediğinin farkındasındır umarım.Maden çeken kişiye dalınır ama charlarını köprü altında çalışanlar gibi satanlara satılmaz öylemi hemde sen buna ticaret diyorsun .İlginç...Sheytanist yazdı:Bence karizma satma işine ticaret diyelim char satma denilince akla başka şeyler gelebilir.Zaten oyunda sadece ben karizma satmıyorum,çok fazla kişi bunu yapıyor.Madende ki kişiye tölerans gösterme konusunda hem fikir değilim çünkü basıma sık gelen bir şey.Sonucta madende oturmak ticaret yapmak sayılmaz,eğer tölerans göstirceksem bunu ticaret esnasında göstermeyi daha uygun buluyorum.
Sheytanist*
Sheytanist*