GM den cevap
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
GM den cevap
GM ya da [DEV] gibi her hangi bir yönetim personelinin destek bölümünede göndermiş olduğum mailime cevap atmasını rica ederim...

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Re: GM den cevap
gmlerin seni takdığı yok daha ne kıpraşıyosun
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
la dümbük sıkıntıya çözüm adlı konuya bakta konuş
kapak olsun şimdide ebn seni takmıyorum yürü
))

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Merhabalar,
İKV Destek adresine yaptığınız bildirimin geri dönütünü forumda bir kaç konu birden açarak edinemezsiniz.
İKV Destek etiği olarak, gönderdiğiniz mesajın akabinde beklemeniz gerekmektedir. Cevap verilmesi lazım gelen bildirimlere gerektiği cevap pekala verilmektedir.
Lütfen sabrederek, benzeri bir farklı konu daha açmayınız!
Teşekkürler,
Kindar
İKV Destek adresine yaptığınız bildirimin geri dönütünü forumda bir kaç konu birden açarak edinemezsiniz.
İKV Destek etiği olarak, gönderdiğiniz mesajın akabinde beklemeniz gerekmektedir. Cevap verilmesi lazım gelen bildirimlere gerektiği cevap pekala verilmektedir.
Teşekkürler,
Kindar
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
ARKADAŞIM BU KONUNUN YERİ BURASI DEĞİLKindar yazdı:Merhabalar,
Teşekkürler,
Kindar
Merhabalar,
1.Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir.Siz aynı konuyu Genel Etkileşimde de açıyorsunuz.
2.Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz.).
Forumda sorunlarınıza hiçbir çözüm bulamazsınız.Sorunlarınız çözümlenmesini istiyorsanız www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresini kullanmalısınız.
1.Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir.Siz aynı konuyu Genel Etkileşimde de açıyorsunuz.
2.Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz.).
Forumda sorunlarınıza hiçbir çözüm bulamazsınız.Sorunlarınız çözümlenmesini istiyorsanız www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresini kullanmalısınız.
Raiders Of AnatoliA..

- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
LÜTFEN FORUMDA KONU KİRLİLİĞİ YAPMAYALIM
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

İSTER TARİH OL İSTER EFSANE KİMSE SUSTURAMAZ BENİ BU ÂLEMDE…
GÜNEŞİN OLMADIĞI YERDE BİLKİ BEN VARIM…
CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR…
ÂLEMİ ÂLEM YAPAN 3–5 ÇAKALSA, KRALLIK BİZE YAKIŞMAZ…
-
- İskele Babası
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
Bir daha avatarımı almaKindar yazdı:Merhabalar,
Teşekkürler,
Kindar