izhar yazdı:loncanız hayırlı olsun bıraz geç kaldık ama kanunixxbaşkan (izhar)
Tşkler. İzhar sagol babacan bütün guzelikler sizinle olsun umarim eski ortami buluruz amacimiz guzel ve bi o kadar da nefez kesen oyun yaratmak umarim ölede olur saygilarimimla...
Dergahxhakan+Kimene=Dergahxloncasi
......... noktalar deyilde seni yaza bilsem şu satirlara hatta adini haykirsam dünyaya duyursam seni sevdigimi...!!!
22 mart p.tesi saat 10 da başlayarak akşam saat 18:00 ze kadar gözde cevriye ve dev ana görevleri yapılacaktır
görevi olan arkadaşlar o saaatler içerisinde hazır bulunsunlar her hangi bir talep veya beklenti söz konusu değildir şimdiden herkese hayırlı olsun. Dergahxperver..
22 mart p.tesi saat 10 da başlayarak akşam saat 18:00 ze kadar gözde cevriye ve dev ana görevleri yapılacaktır
görevi olan arkadaşlar o saaatler içerisinde hazır bulunsunlar her hangi bir talep veya beklenti söz konusu değildir şimdiden herkese hayırlı olsun. Dergahxperver..
Abi yardım gerekırse gelirim oyuna pek takılmıyorum bu aralar işlerimin yüzünden ama bundan sonra daha cok oyunda olma ya calışırım biliyorsun fıstık demen yeterli :=)
Abi yardım gerekırse gelirim oyuna pek takılmıyorum bu aralar işlerimin yüzünden ama bundan sonra daha cok oyunda olma ya calışırım biliyorsun fıstık demen yeterli :=)
yaww fıstık okadar bölgeden yazıyom arıyom seni nerdesınn bi ara merana giderken seni gördüm tamm pm attım cıktın oyundan de nerdesin gel özledik ala ala
DostxYadigarBey yazdı:A.SLM tekrardan h.geldınız hayırlı olması dılegıyle bır aradır oyunda yoktum foruma da gırmıyodum o yuzden gec oldu tekrardan h.geldınız
vayy yadigar baba teşekkür ederim. epeydir görüşemedik sağlığın sıhhatin nasıl bi ara görüşelim olurmu tekrardan iyi temennilerin için teşekkür..
sabah saat 10 ile akşam saat 18 arası dişi örümcek görevi yapılacaktır görevi olan tüm arkadaşlar o saatler arasında hazır bulunsunlar şimdiden herkese hayırlı olsun....Dergahxperver.
sabah saat 10 ile akşam 18 arası gözde cevriye ve dev ana görevleri yapılacaktır görevi olan arkadaşların o saatler içerisinde hazır bulunmaları gerekmektedir şimdiden herkese hayırlı olsun..Dergahxperver.