Lonca Sıstemı
Lonca Sıstemı
Ğrup bölğelerıyle bırlıkte lonca sıstemıde ğelırmı acaba.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Re: Lonca Sıstemı
Bende merak ediyorum acaba bu lonca sistemini isteyen kaç kişi lonca sistemini kendisi uyguluycak ? Daha lonca sistemi hakkında bilgisi olmayanlar lonca sistemini istiyor ama kaç kişi biliyor bu sistemi kullanabilmek için kendi cebinden para vericeğini ?
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Bır şey bılıyorsan soylesen nasıl olacağını.BLackGezz0 yazdı:Bende merak ediyorum acaba bu lonca sistemini isteyen kaç kişi lonca sistemini kendisi uyguluycak ? Daha lonca sistemi hakkında bilgisi olmayanlar lonca sistemini istiyor ama kaç kişi biliyor bu sistemi kullanabilmek için kendi cebinden para vericeğini ?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Daha iyi iste her onune gelen lonca acamazBLackGezz0 yazdı:Bende merak ediyorum acaba bu lonca sistemini isteyen kaç kişi lonca sistemini kendisi uyguluycak ? Daha lonca sistemi hakkında bilgisi olmayanlar lonca sistemini istiyor ama kaç kişi biliyor bu sistemi kullanabilmek için kendi cebinden para vericeğini ?
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
vet.Captainatx bir dahaki güncelleme demişti bize kadim geldiğinde ama arkadaşın dediği gibi herkez lonca kuramaz
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
oyunda yeni gelen her şeyin önceden gelen bir hikayesi oluyor.eminim lonca sistemi diğer oyunlardaki gibi olmayacak.önceye dayanan bir görevin devamında kurulabilir mesela.
İnşallah bu gelecek olan lonca sistemi umarım herkesin Lonca açacağı şekilde tasarlanmaz. Yani bence herkesin Lonca açabilceği gibi değilde mesela emek verenlerin kullanabileceği bir sistem olsun. Böylelikle her önüne gelen lonca açmaz ve birlik bütünlük oyunda daha düzenli sağlanır diye düşünüyorum.. :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя