o Lafı söLediqim için erKekmi oLuorum acaba ? Bunumu ima ediosn ?RaiNBLacK yazdı:Oncelıkle Selam Bugra Kardesımız Sadece Ufak Bır Ornek vermıs Guzel Bır ornek vermıs ama gordugum kadarıylada Yanlıs Insanlara Yorum yapmıs Insan mı Desek Acaba Bılmıyorumda neyse Bugra Takma Bunları Tencere Yuvarlanmıs Kapagını Bulmus Mısalı ...
OzaN yazdı:
Uyarı argo sözcük kullanılmadan adam gibi yapılır.Eğer amacın farklı bişeyse nick'imi zaten biliyosun gel oyunda konuşalım mancy.Öyle fotoğrafa böyle yorum gençler. işize gelir ya da gelmez beni iplemez ama dediğim gibi yanlış olan bişeyi söyliceksen adam akıllı söyle. He ayrıca benim kardeşim ya da sevdiğim öyle poz vericek kadar basit değil.Konu bitmiştir devamını getirmek isteyenler 'BEN chardayken' /f COOPER
Bna bk sn kimsin bnm aiLeme laf ediosn? snane Lan bnm verdiqim pozdan? Kimsn sen bnm fotoqrafıma yorum ypıosn.?
Sence Bu Lafı Kullanıcak Bır Bayan Varmı ??? Dıyecek Soz Bulamıyorum ...
SAYGILARIMLA
Raınblack Rainblack
Eminönü FOTO ALBÜM :)
Re: Eminönü FOTO ALBÜM :)
Aşkçiçeği / Clqnxqnclk

- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bende buna bakıyodum acaba bu konu ne kadar temiz gide bilir diye
Yine tartışma çıkmış haklı haksız taraf tutmuyorum ama her resim paylaşım konusunda muhakak kavga çıkıyor.
Yine tartışma çıkmış haklı haksız taraf tutmuyorum ama her resim paylaşım konusunda muhakak kavga çıkıyor.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
Şunu eklemeyi unuttum;
Fotoğrafta gördüğüm,söylediğim,'dudakların sonu iyi değil' lafının kaynağı şudur; fotoğrafta kızların dudakları öne doğru geldiği ve eğer biraz daha ilerlerse sonunun iyi olmayacağıdır...
Ayrıca kenara çekilen yok oyundayız...
İyi forumlar
Fotoğrafta gördüğüm,söylediğim,'dudakların sonu iyi değil' lafının kaynağı şudur; fotoğrafta kızların dudakları öne doğru geldiği ve eğer biraz daha ilerlerse sonunun iyi olmayacağıdır...
Ayrıca kenara çekilen yok oyundayız...
İyi forumlar
- SuRReNDeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu konuyu bir cümlede anlatan bir söz vardır.
Delinin biri kuyuya bi taş atmış otuz akıllı taşı çıkaramamış.
Yahu allah aşkına herkes kendine yakıştığı gibi davranır. Davranış terbiyedir insanı yansıtır.
Birisi sana kötü bişey söylediyse kavga çıkarmak basit bir harekettir gülmek ise sizin büyüklüğününüzü gösterir.
Yersiz tartışmalar bunlar.
Tertemiz ve eğlenceyle takip ettiğim bir konuyu resmen rezil ettiniz.
Delinin biri kuyuya bi taş atmış otuz akıllı taşı çıkaramamış.
Yahu allah aşkına herkes kendine yakıştığı gibi davranır. Davranış terbiyedir insanı yansıtır.
Birisi sana kötü bişey söylediyse kavga çıkarmak basit bir harekettir gülmek ise sizin büyüklüğününüzü gösterir.
Yersiz tartışmalar bunlar.
Tertemiz ve eğlenceyle takip ettiğim bir konuyu resmen rezil ettiniz.
Deep !
gönlümüzde ki DEV Adam Şükrü
aslanım benim..
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Eminönü
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Şu SozleRde moda OLdu her fılımde denıyor .. Manch yerıne qeL benım Dılımı Kes Sana zahmet ole burdan bulbul gıbı otmekle olmuyor.Bisimiwaaaaa yazdı:Nancy bak o bayan ile ozan benim arkadasım ve ben herkesden iyi tanırım yanlış yorumlandıqını ve onun adına özür diledimi belirttim...Şimdi sana gelelim sen kimsin lan onun bunun ailesi hakkında yorum yapıosun dingil...Ne sanıon lan kendini sen?Kımsenın anası bacısı sevdiği basit diil dil uzatma senin dilini kökten keserim..Ortamı germeye ne senin ne senin gibilerin hakkı war...LAfı daha fazla uzatma..Laf bir kere sölenir arkadas adına özür diledik ama sana ne yemek düşer bilir herkes o yuzden ortamı germe...!
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx