yha adam benim açtığım konuyla ilgili konu açıyor ama ben cevap yazamıyorum babababaa.ProLiFeXkAbUs yazdı:Lütfen adam oLanLaR yazsın Askris ve Kücukhussam gibi kendini bilmezler yazmasınAkskriz yazdı:kuccukhusam1 yazdı:Yhav kardeşim sanane istediğim konuyu açarım senin açtığında boş konu adam ol sen kuklacının avukatımısınProLiFeXkAbUs yazdı:meRhaba
ÖnceLikLe aRkadaşLar, bu sıRaLar heRKesten bunu göRüyoRUm.. HaLiL bana uLaş msn adResim bu bu, hay sanada haLiLinede buRası buLuŞma nokTasımı saLak. BU sıRaLar kukLacı full boş konu LaR La doLu aynı Konudan 5 -6 Tane vaR YeTer vaLLa adam foRuma taRtıŞmak için geLiyo biRde.. YeteR ama buRası Kuklacı aiLesi.. bıRakında biz biRaz adam gibi TakıLaLım heR kafası esen boş boş konu açMasın.. :evil: :evil:
Ha şunuda söleyim içmden sana büssürü bastm..
KÜCÜKHÜSAM HELAL OLSUN KARDEŞİM SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM
YeTeR, aRtık boş Konu açmayın.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: YeTeR, aRtık boş Konu açmayın.
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar orada bahsedilen halil benim bu konunun açılmasında benim bir alakam yok bende prolife ye katılıyorum ama prolife gerçekten bana uslasması gerekiyodu özel bi durum sende buna anlayıs göster oke
Revengeofage
Revengeofage
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- ProLiFeXkAbUs
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Neyse kaRdeşim sana buRdan uLaşmasına bişey demicem, Peki başka yeR yokmu oyundan biR aRkadasına söLeRdi bana Ulaşsın bu adResten gibi.. ?freze61 yazdı:arkadaşlar orada bahsedilen halil benim bu konunun açılmasında benim bir alakam yok bende prolife ye katılıyorum ama prolife gerçekten bana uslasması gerekiyodu özel bi durum sende buna anlayıs göster oke
Revengeofage
Neyse Konuyu Dah fazLa Uzatmadan, Konuya KiLit LüTfen.
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF