Eminönü FOTO ALBÜM :)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Speciallistgirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Eminönü FOTO ALBÜM :)

Mesaj gönderen Speciallistgirl »

Bişimiwaaaa sen ikaz etme hakkını nerden buluyorsun sorabılırmıyım? Ben mancy'i bu oyuna basladıgım zamanlardan beri tanırım en ufak bır yanlısı oldugunu gormedım.Bence reklam yapcak başka yer bul yanlış kişi ile uğrasıyorsun
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
Kullanıcı avatarı
RaiNBLacK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RaiNBLacK »

Oncelıkle Selam Bugra Kardesımız Sadece Ufak Bır Ornek vermıs Guzel Bır ornek vermıs ama gordugum kadarıylada Yanlıs Insanlara Yorum yapmıs Insan mı Desek Acaba Bılmıyorumda neyse Bugra Takma Bunları Tencere Yuvarlanmıs Kapagını Bulmus Mısalı ...

OzaN yazdı:
Uyarı argo sözcük kullanılmadan adam gibi yapılır.Eğer amacın farklı bişeyse nick'imi zaten biliyosun gel oyunda konuşalım mancy.Öyle fotoğrafa böyle yorum gençler. işize gelir ya da gelmez beni iplemez ama dediğim gibi yanlış olan bişeyi söyliceksen adam akıllı söyle. He ayrıca benim kardeşim ya da sevdiğim öyle poz vericek kadar basit değil.Konu bitmiştir devamını getirmek isteyenler 'BEN chardayken' /f COOPER

Bna bk sn kimsin bnm aiLeme laf ediosn? snane Lan bnm verdiqim pozdan? Kimsn sen bnm fotoqrafıma yorum ypıosn.?

Sence Bu Lafı Kullanıcak Bır Bayan Varmı ??? Dıyecek Soz Bulamıyorum ...

SAYGILARIMLA

Raınblack Rainblack
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

Bisimiwaaaaa yazdı:arkadaslar birbirinizi üzmek için mi tartışma yaratıosunuz..?Karamelek bi insan ikaz edilir hakared edmek yakısırmı peki yanlıs yapmıssın diosunda...Bir hata olduqu zaman onemlı olan ona buyukluk gostermek aşagılamak diill... 2 arkadası da tanırım aşkciceqi ve ozan iyi insanlardır..sadece o bu diil hepiniz aynısınız gözümde ama bir insanın hatalarını bu şekilde tasfir edmek ne ona ne bana ne bir baskasına bu şekilde sölemek yerden yere wurmak yersiz...!Eğer benim sölediğime karsı bir kötü laf buluosanız bundan sonrada bişe demem kimseye....
Bak kardesim seni tanımam etmem bugra saglam adamdır kendine gel kime laf attıgını bil ok. You Go to Kumda play :):)
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Bisimiwaaaaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Bisimiwaaaaa »

Ne reklam ne boş boazlık ne kötü bir söz...Birini tanıo olabilirsiniz..Ama ikaz edmeden birine kimse hakared edemes hakkı yok..Bakın dıkkad eddınız mı bende ona ufak bişe yazdım hepiniz tanıosunuz die dalga dalga geliosunuz....Beni de bilen bilir nasıl bir kişiliğe sahip olduqumu da bilen bilir..Sizin ne istediniz napdınız ufacıkda olsa umrumda diil..Çunku bir sorunu yargısız çözme gibi bir adabınız yoq..BAna laf uzatanlar boş boaslık yapana kdr adam olun adamlıqı senden mi ögrencez dicenizi şimdiden tahmin ediorum haklısınız coluk cocuqklara saygısızlara laf anlatılmaz...
Gnctnklr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Gnctnklr »

Bişimivaa İki sayfa önce adamı tehdit ediyorsun karşına 1 2 yorum gelince süt kuzusu gibi geriye çekilmissin coluk cocukla ugrasmam dıye akıl yaşda deil baştadır bunu hıc bir zaman unutma. Mancy i oyunda iyi olarak bilirim öyle saygısız biri değil

Gnctnklr - kertman -
Kullanıcı avatarı
Torture
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Torture »

Bisimiwaaaaa yazdı:Nancy bak o bayan ile ozan benim arkadasım ve ben herkesden iyi tanırım yanlış yorumlandıqını ve onun adına özür diledimi belirttim...Şimdi sana gelelim sen kimsin lan onun bunun ailesi hakkında yorum yapıosun dingil...Ne sanıon lan kendini sen?Kımsenın anası bacısı sevdiği basit diil dil uzatma senin dilini kökten keserim..Ortamı germeye ne senin ne senin gibilerin hakkı war...LAfı daha fazla uzatma..Laf bir kere sölenir arkadas adına özür diledik ama sana ne yemek düşer bilir herkes o yuzden ortamı germe...!

Asıl sen online artistliği yapma adam ne demişte adama artistlik yapıyon insan gibi uyarmış kimin anasına bacısına laf etmiş galiba sen anaya bacıya laf etmek ne hiç gömemişin bidahada tanımadığın insanlar hakkında balıklama yorumlar yapma. Ne söylediğini değil ne duyacağını düşün.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

MaTRaX yazdı:Resim

Hayatta Neyimiz Renkliki Resmimiz Renkli Olsun !

Normalde Görsem inanmazdım Volkan senin ikv oynadıgına :D

Meran/Şerruhhhh

Umuta söyle oda Foto koysun :) ( SLooPY )
OzaN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen OzaN »

1)'Sen kimsin de fotoğrafıma yorum yapıyosun' gibi düşünmeden yazılan salakça bi yoruma cevap verme gereği görmüyorum ki zaten cümle adabına bakılırsa nasıl bir BAYAN olduğun az çok anlaşılır.Muhattabım değilsin
2)Eğer mancy'nin dediği kabul edilirse ki doğrusu da odur (Yorumu yapan değilsin ne karışırsın) Buğra ve benim aramda ki sorundur ki buna kimsenin karışmaya niyeti olmasın,karışmasın.Çok afedersiniz ama S.d.k yarıştırmak gibi yorum mu yarıştıralım burda.Benim arkadaşlarım 5 yorum yapar senin ki 10 bu nasıl bi düşüncedir?
Sağolsun Hakan'm (Bişimiwaa) beni savunmuş ama haketmediği,alakası olmadığı bi konuda yanlış muameleye ve ortama atmış kendisini.
3)Herkezin doğrusu kendinedir ben fotoğrafta gördüğümü söyledim,bu söylediklerim de kimsenin özgürlüğünü kısıtlamamıştır.Eğer 'Genel Etkileşim'e fotoğraf koyuluyorsa iyi yada kötü bunlara yorum yapma hakkına sahibiz bu yorumları da kişi kaldırmak zorundadır.Eğer ki yorumlarım birine dokunuyorsa efendi gibi derdini söyler biz de aynı şekilde tavrımızı alırız.(söylediklerim kesinlikle kötü anlam içermemektedir ki zaten böyle bi karaktere sahip değilim.Böyle bi niyete sahip bir kişinin beta'dan bugüne kalması biraz zor gibi görünüyor.)
4)Bu yorumularımdan sonra kimse kimseye artistlik yapmasın eğer gerçek anlamda sorun yaratmak isteyen varsa buyursun oyunda içerisinde /f COOPER yerimiz yurdumuz bellidir
Konu benim açımdan bitmiştir,muhabbet devam edicekse hiçbir yorumda adım geçmesin.Bana bişey söylemek isteyen oyun içerisinde söylesin.
Pjsko
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Pjsko »

Oh ne güzel Mancy Buğraya yani bizim arkadaşımıza burdan dilini keserim dingil diye hakaret etsin sonrada bu konuya yorum atmayalım öylemi siz ne sanıyorsunuz kendinizi klavye erkekliği yapıyor sonrada bir kenara çekiliyorlar bizimde mekanımız belli . /Pjsko
Kullanıcı avatarı
Savassultani
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Savassultani »

Torture yazdı:
Bisimiwaaaaa yazdı:Nancy bak o bayan ile ozan benim arkadasım ve ben herkesden iyi tanırım yanlış yorumlandıqını ve onun adına özür diledimi belirttim...Şimdi sana gelelim sen kimsin lan onun bunun ailesi hakkında yorum yapıosun dingil...Ne sanıon lan kendini sen?Kımsenın anası bacısı sevdiği basit diil dil uzatma senin dilini kökten keserim..Ortamı germeye ne senin ne senin gibilerin hakkı war...LAfı daha fazla uzatma..Laf bir kere sölenir arkadas adına özür diledik ama sana ne yemek düşer bilir herkes o yuzden ortamı germe...!

Asıl sen online artistliği yapma adam ne demişte adama artistlik yapıyon insan gibi uyarmış kimin anasına bacısına laf etmiş galiba sen anaya bacıya laf etmek ne hiç gömemişin bidahada tanımadığın insanlar hakkında balıklama yorumlar yapma. Ne söylediğini değil ne duyacağını düşün.
Hop ağır ol arkadaş özür dileyen bi insanın ne denli artislik yaptığını ayırt edemeyecek kadar zeka seviyesi düşük bir insanken, tanımadığın insanlara yorum yapma diye uyarıp aynını kendin yaparken ,balıklama atlama diyip kendini sazanın alası durumuna düşürürken bence buralarda fazla laf ebeliği yapma çürür gidersin forumu kokutursun hadi ikile.

“Genel Sohbet” sayfasına dön