Yenlik, Güncelleme, Grup Bölgeleri vesaire vesaire

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yenlik, Güncelleme, Grup Bölgeleri vesaire vesaire

Mesaj gönderen Petcarar »

bilinmez yazdı:
Gazap yazdı:Arkadaslar bılmem hıc merak edıp arastırdınızmı basıt bır programın alt yapısını onu yaparken kullanılan kodları calısan eleman sayısını lutfen once bunu arastırıp sonra konusunuz.
Bızım oyunumuzu yazan kısı sayısı 8-9 en fazla 10 kısı cunku malesefkı ulkemızde bu sektore yeterınce yatırım yapılmıyor.Basıt bır bılgısayar oyunu ıcın bıle 2 yıl gıbı bır calısma gerekıyor kaldıkı bızım oyunumuz MMOG bunun alt yapısı sever olusturulması hıc basıt bır olay degıl.
Once bır hıkaye belırlenecek senaryo yazılacak karakterler belırlenecek vs vs... oyunda gorudugunuz basıt karakterler bırakın karakterlerı agaclar taslar bıle bı yazılım ısıdır lutfen oyun yazılımını sakın bu kadar kucumsemeyın gercekten cok zor bı meslek ve bıze bu zevkı yasattıkları ıcın Sobee ekıbıne tesekkurler bır borc bılıyorum...
Bu iş kodlamayla bitmiyor çizimler var 3dmax ı kullanıcak kişiler var sketchupta çizicek onu oyuna atmak çok zor iş.
hiç de değil paşam.en kral modelin yapılması 1gün kaplamalarıyla taş çatlasa 3 gündür.kaldı ki sobeenin 1 değil 1den fazla modelcisi var.işlerini de sanırım iyi biliyorlar.tek sorun işte maddiyat bir de şu sürpriz hevesi. :S
ayrıca lathanderin mesajıyla umudum biraz daha azalıyor sanırım.kasımda duyuruyorlar şuan hiçbir şey yok geleceği bilgisi dışında elimizde.ben yine bi nisanda gelir falan diyordum böyle giderse bu yazı bulucaktır.:S yazık ne diyim.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Yenlik, Güncelleme, Grup Bölgeleri vesaire vesaire

Mesaj gönderen Lathander »

Konu anlamsız yerlere varmıştır.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön