Eminönü FOTO ALBÜM :)
Re: Eminönü FOTO ALBÜM :)
Uyarı argo sözcük kullanılmadan adam gibi yapılır.Eğer amacın farklı bişeyse nick'imi zaten biliyosun gel oyunda konuşalım mancy.Öyle fotoğrafa böyle yorum gençler. işize gelir ya da gelmez beni iplemez ama dediğim gibi yanlış olan bişeyi söyliceksen adam akıllı söyle. He ayrıca benim kardeşim ya da sevdiğim öyle poz vericek kadar basit değil.Konu bitmiştir devamını getirmek isteyenler 'BEN chardayken' /f COOPER
- Savassultani
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
OzaN yazdı:Uyarı argo sözcük kullanılmadan adam gibi yapılır.Eğer amacın farklı bişeyse nick'imi zaten biliyosun gel oyunda konuşalım mancy.Öyle fotoğrafa böyle yorum gençler. işize gelir ya da gelmez beni iplemez ama dediğim gibi yanlış olan bişeyi söyliceksen adam akıllı söyle. He ayrıca benim kardeşim ya da sevdiğim öyle poz vericek kadar basit değil.Konu bitmiştir devamını getirmek isteyenler 'BEN chardayken' /f COOPER
Pardon birşey sorucam sen LEGEND misin ?_
- Mancybugra
- İskele Babası
Senin ailendekilerin basit olmasada sen o kıza saçma sapan laflar atarak basitliğini gösteriyorsun hade selemaetle başka sözüm yok istersen 10 tane cevap at bu konu hakkında yorum yazmıyacagım.OzaN yazdı:Uyarı argo sözcük kullanılmadan adam gibi yapılır.Eğer amacın farklı bişeyse nick'imi zaten biliyosun gel oyunda konuşalım mancy.Öyle fotoğrafa böyle yorum gençler. işize gelir ya da gelmez beni iplemez ama dediğim gibi yanlış olan bişeyi söyliceksen adam akıllı söyle. He ayrıca benim kardeşim ya da sevdiğim öyle poz vericek kadar basit değil.Konu bitmiştir devamını getirmek isteyenler 'BEN chardayken' /f COOPER
Mancy
- Bisimiwaaaaa
- Salgın Koruyucusu
Nancy bak o bayan ile ozan benim arkadasım ve ben herkesden iyi tanırım yanlış yorumlandıqını ve onun adına özür diledimi belirttim...Şimdi sana gelelim sen kimsin lan onun bunun ailesi hakkında yorum yapıosun dingil...Ne sanıon lan kendini sen?Kımsenın anası bacısı sevdiği basit diil dil uzatma senin dilini kökten keserim..Ortamı germeye ne senin ne senin gibilerin hakkı war...LAfı daha fazla uzatma..Laf bir kere sölenir arkadas adına özür diledik ama sana ne yemek düşer bilir herkes o yuzden ortamı germe...!
Bisimiwaaaaa yazdı:Nancy bak o bayan ile ozan benim arkadasım ve ben herkesden iyi tanırım yanlış yorumlandıqını ve onun adına özür diledimi belirttim...Şimdi sana gelelim sen kimsin lan onun bunun ailesi hakkında yorum yapıosun dingil...Ne sanıon lan kendini sen?Kımsenın anası bacısı sevdiği basit diil dil uzatma senin dilini kökten keserim..Ortamı germeye ne senin ne senin gibilerin hakkı war...LAfı daha fazla uzatma..Laf bir kere sölenir arkadas adına özür diledik ama sana ne yemek düşer bilir herkes o yuzden ortamı germe...!
Hakan eğer bu sözlerin mancy se yanlış yapmışsın

Gerçek Adaletin Yaşayan Son Temsilcileri...!
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
hakana bi kızma bu kadar bi yanlış anlamadır olmuş Mancy çok iyi birisidir sende öyle salla geç abi 3 günlük hayat birbirimizi kırmaya değermi yafBisimiwaaaaa yazdı:Nancy bak o bayan ile ozan benim arkadasım ve ben herkesden iyi tanırım yanlış yorumlandıqını ve onun adına özür diledimi belirttim...Şimdi sana gelelim sen kimsin lan onun bunun ailesi hakkında yorum yapıosun dingil...Ne sanıon lan kendini sen?Kımsenın anası bacısı sevdiği basit diil dil uzatma senin dilini kökten keserim..Ortamı germeye ne senin ne senin gibilerin hakkı war...LAfı daha fazla uzatma..Laf bir kere sölenir arkadas adına özür diledik ama sana ne yemek düşer bilir herkes o yuzden ortamı germe...!
Bna bk sn kimsin bnm aiLeme laf ediosn? snane Lan bnm verdiqim pozdan? Kimsn sen bnm fotoqrafıma yorum ypıosn.?OzaN yazdı:Uyarı argo sözcük kullanılmadan adam gibi yapılır.Eğer amacın farklı bişeyse nick'imi zaten biliyosun gel oyunda konuşalım mancy.Öyle fotoğrafa böyle yorum gençler. işize gelir ya da gelmez beni iplemez ama dediğim gibi yanlış olan bişeyi söyliceksen adam akıllı söyle. He ayrıca benim kardeşim ya da sevdiğim öyle poz vericek kadar basit değil.Konu bitmiştir devamını getirmek isteyenler 'BEN chardayken' /f COOPER
Aşkçiçeği / Clqnxqnclk

- Bisimiwaaaaa
- Salgın Koruyucusu
arkadaslar birbirinizi üzmek için mi tartışma yaratıosunuz..?Karamelek bi insan ikaz edilir hakared edmek yakısırmı peki yanlıs yapmıssın diosunda...Bir hata olduqu zaman onemlı olan ona buyukluk gostermek aşagılamak diill... 2 arkadası da tanırım aşkciceqi ve ozan iyi insanlardır..sadece o bu diil hepiniz aynısınız gözümde ama bir insanın hatalarını bu şekilde tasfir edmek ne ona ne bana ne bir baskasına bu şekilde sölemek yerden yere wurmak yersiz...!Eğer benim sölediğime karsı bir kötü laf buluosanız bundan sonrada bişe demem kimseye....
- Mancybugra
- İskele Babası
1 Özür dilediğini görmedim. 2. Dilesende o yazıyı yazan sen deılsın sen ne karısırsın.
3.Benım arkadaslarım dıorsun butun herkesın arkadası buraya yazsa bu safyadan 20 sayfa konu açar arkadaslarım.
3.Benım arkadaslarım dıorsun butun herkesın arkadası buraya yazsa bu safyadan 20 sayfa konu açar arkadaslarım.
Mancy [ Buğra] Oyunda en sewdiğim güvendıgım ınsanlardır. Sen burda açıkça onu tehdit etmıssın bu sana düşmez forumu kırletme dusurme kendını. Şükrü