MegaxMustafa Dualarımız Seninle
Re: MegaxMustafa Dualarımız Seninle
Nasıl olur ya Allah (c.c.) acil şifalar versin mustafa kardeşim senin en kısa zamanda ayakta dınc bır sekılde olman dileklerimle GEÇMİŞ OLSUN diyorum.Bu Arada Zeydan Kaza nasıl olmuş ?
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Okötü ihtimali düşünmek bile istemiyorum dularımız seninle mustafa inş. en yakın zmnda sağılıgına kavuşursun

Ottomanxölümsüz anısına
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Zeydan KArdeşimin DedikLerini Okuduktan Sonra ELim Bişey Yazmaya Gitmedi.Ama Mustafa Kardeşime ALLAH (c.c) Şifa , AiLesine Sabır Versin.İnşaLLah ÖLümLe Hayat Arasındaki O İnce Çizgide Hayat Tarafına Düşer...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Mega loncasında sevdiğim 5 adam vardı bunlardan biride mustafaydı belkide yıldızlarımız baırşmadığından çoğunu sevmem ama mustafa harbi adamdır Allah ailesine sabır mustafa kardeşimize şifa nasip etsin inşallah en kısa zamansa sağlığına kavuşur tekrar aranıza döner

ZEYDAN!! BİZİ SIK SIK DURUMU HAKKINDA BİLGİLENDİRİRSEN İYİOLUR...zeydan yazdı:pusula yazdı:Geçmiş olsun allah acil Şifalar versin . Oyuna dönsünü felan boşverin . Yeterki iyileşsin oyuna dönmesede olur .. Umarım eski sağlığına kavuşur .
Şuan yoğun bakımda felan mı ?
Evet
OoOoOo---Kalpsizkurt--oOoOoO
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!
********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!

********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
Babasını Arıyorum Telefonu Açmıyor Bende bir bilgi Alamadım Arkadaşlar
Kaza Nasıl oldu soranlar var açıklayayım Mustafa Ve Bir Arkisi Motorlan Gezerken Mustafanın Arkisi Motoru Süryomuş Tabiki O Hareket Çizmek İstemiş Ön Kaldırmış (Şahlandırmış Motoru ) Sonrada Mustafa Arkadan oldugundan Feci darbe almış Sürene bişey olmamış kolumu kırılmış ne ..
Kaza Nasıl oldu soranlar var açıklayayım Mustafa Ve Bir Arkisi Motorlan Gezerken Mustafanın Arkisi Motoru Süryomuş Tabiki O Hareket Çizmek İstemiş Ön Kaldırmış (Şahlandırmış Motoru ) Sonrada Mustafa Arkadan oldugundan Feci darbe almış Sürene bişey olmamış kolumu kırılmış ne ..

-
- Kadim Hidra Avcısı
zeydan yazdı:Babasını Arıyorum Telefonu Açmıyor Bende bir bilgi Alamadım Arkadaşlar![]()
![]()
Arkadaşım
MeGaStaR yazdı: Malesef Mustafa Kardesimizin Yasadığı Olayı Gününde Arkadaslardan Telefonla Haber aLdım =S
Dostuma Yüce Allah'tan AciL Şifa , Ailesine Sabır Diliyorumm. . . İnşallah Hersey Yoluna Girecek Mega Ailesi Olarak Dualarımız SeninLe Kardesimmm . . . . !!!!
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
- Matara
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lie The World
Allah, acil şifaLaR veRsin. İnşAllah sağLıkLı bir şekiLde aRamıza qeRi döneRsin .
TheAnswer 3

İnanmana Gerek yok Vander Ben ona Buna inan Deseydim Ohooo ..Vandervaart yazdı:zeydan yazdı:Babasını Arıyorum Telefonu Açmıyor Bende bir bilgi Alamadım Arkadaşlar![]()
![]()
ArkadaşımAllah içime bi şüphe düşürdü nedense hiç inanmıorm
ve Mustininde sağlığının gayet yerinde oldunu düşünüorum