*** ASKER (PİYADE) KRİSTALXTILSIM ... ***

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kristalxforum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

*** ASKER (PİYADE) KRİSTALXTILSIM ... ***

Mesaj gönderen Kristalxforum »

1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA

Merhaba arkadaşlar ... Ben bu oyunu beta döneminden beri oynayanlardanım ... Mutlaka bu dönem zarfında kırdıklarım da kırıldıklarım da oldu. Ancak çoğu zaman hiç olmayacak zamanda hiç sebep yokken bile küfür yediysemde aynı karşılığı vermeyerek o insanı genelde sinir edici ve güldürücü gıcık sözlerle karşılık verdim :) Sonunda da genelde meyvesini aldım küfür edenin bile güldüğünü sonradan çok iyi anlaştığımızı bir çok kez gördüm ... Her yaptığım iyilikte İYİLİK YAP DENİZE AT prensibini edindim... Çok iyi dostluklarım oldu bu sayede ki iki kişiyle KRİSTALXRİTA (K.güçlü, K.asil öz abim olsa ancak onun kadar seveceğim saygı duyacağım abim) ve KRİSTALXASA (anka yı 39 lvl de devrettiğim kardeşim olsa ancak yine onun kadar seveceğim saygı duyacağım kardeşim) ile belki oyunda ve sanal alemde pek sık görülmeyen binde bir denilen müthiş bir dostluğum var ve hala da sürüyor , Allah izin verdiğince sürücekte ... Kristalxkorleg yani ismail kardeşim olsun Kristalxleito yani burak kardeşim olsun Kristalxyıldızı yani saliha ablam olsun Kristalxfear yani merve kardeşim olsun (ne kadar inat gitsede ;) ) ve grubumuz dışında olan Richmel , Vipxkılınç ve Vip loncası , Roox kardeşim , Milasis kardeşim ve daha aklıma gelmeyen birçok dostum kardeşim abim ablam hepinizi gerçekten candan sevgiyle sevdim ve emin olun hiç kimseye güvenemeyeceğim kadar güvendim ...
Keşke şu Türk lerin yaptığı böylesine güzel ,akılcı ve akıcı oyunda o iğrenç küfürler , aylarca emek verilen karakterlerin çalınması , hırsız olmayanlara vurulan hırsız damgaları , yapılmayan işlenmeyen bir günahın başkalarına yüklenmesi olmasa ... Hiç kimse ne yazıkki bunları yaparken karşısındakinin canının ne derece yandığını asla tahmin edemiyor ve başlarına gelmedikçe edemeyeceklerde ... !!!
Sonuçları gece 3 te öğrendim arkadaşlar :) ve gerçekten mutlu oldum ... Piyade nin anlamını bilmeyen mutlaka vardır. Onlar için buraya yazıyorum ...

Piyade : Kara ordusundaki temel muharip sınıftır. Muharebede en önde bulunan, gerektiğinde düşmanla göğüs göğüse muharebe edecek olan askerlerden oluşur. Piyadeler, timden tabura kadar müstakil kuruluş içinde görev yaparlar. TSK '(Türk Silahlı Kuvvetleri )'da piyade sınıfı yakalarındaki yeşil zemin üzerine çapraz tüfekten ayırt edilebilir. Piyadenin temel silahı piyade tüfeğidir. Piyadenin muharebede vazifesi: Ateş ve manevra ile düşmana yaklaşmak,onu esir almak,imha etmek veya ateş, yakın muharebe ve karşı darbe ile düşmanın taarruzunu durdurmak ve püskürtmektir.Bir bölgenin tam olarak ele geçirilebilmesi ve kontrol altına alınabilmesi, ancak Piyade birliklerinin mevcudiyeti ile mümkündür.

Arkadaşlar HAKKINIZI HELAL EDİN ... Benden yana sizlerin üstünde bir hak varsa ALLAH RIZASI ADINA HELAL OLSUN ...

Tekrar Görüşmek dileğiyle asker teslim günüm 12/12/2009 (kesin) yola çıkış günüm 11/12/2009 (büyük ihtimal)
Piyade Asker Kristalxtılsım ...
Kullanıcı avatarı
Ars211
İskele Babası
İskele Babası

Re: *** ASKER (PİYADE) KRİSTALXTILSIM ... ***

Mesaj gönderen Ars211 »

şimdiden hayırlı teskereler kardeşim... kendine iyi bak... allah karşına insan evlatlarını çıkarsın...

@R$$
Resim
Meran/Arss
Kullanıcı avatarı
Toxin
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Toxin »

Hakkım heLaL oLsun..İnş HayırLısyla gidip geLirsn hayırLı teskereler...
Megaxtoxin-Megaxalabra-Holywarxtoxin-Holywarxtoxinn-Princeofwar-Toxin

Resim
Kullanıcı avatarı
Roox
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Roox »

Benden Yana herzaman Helal olsun Kardeşim Senle iyi vakitlerimiz Geçti Çok güldük Eğlendik Hayırlısıyla Gidip Gel Unuturma kendini sakın

Bir an önce Dönmen Dileğiyle
HAYIRLI TESKERELER

Roox
Roox Dengexfurkan Dengexxfurkan
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen essperanza »

Anka gidecek geri gelecek! xDD
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Essoperagma »

şimdiden hayırlı tezkereler :) dönüşünü 4 gözle bekliyeceğiz :)
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

Roox yazdı:Benden Yana herzaman Helal olsun Kardeşim Senle iyi vakitlerimiz Geçti Çok güldük Eğlendik Hayırlısıyla Gidip Gel Unuturma kendini sakın

Bir an önce Dönmen Dileğiyle
HAYIRLI TESKERELER

Roox
Dediklerine harfiyen katılıyorum..
Kullanıcı avatarı
Roox
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Roox »

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

GÜNCEL
Roox Dengexfurkan Dengexxfurkan
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Hayırlı teskereler Vatan Sana emanet =)
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Hayırlı teskereler dostum.. Allah kazasız belasız bır vatan gorevı nasıp etsın .. Sevgılerımle....... SAMIL
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]

“Genel Sohbet” sayfasına dön