Loncanız hayırlı olsun Başarılar dilerim
Çigdem
Erbayxteam LONCA ALıMlARıMıZ BaSlAAMıSStTIR
- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Erbayxteam LONCA ALıMlARıMıZ BaSlAAMıSStTIR
DeSTaNxÇiqDeM
Perfectmagician yazdı:1-2 yıllık herifler lonca kuruo başımıza taş yağıcak :twisted:
Sanane Kardesim Begenmiyosan Yorup Yapma Kirletme Bosu Bosuna
Bu Arada Hepinize Cok Teşekkürler Arkadaslar...!!!
Çok Teşşekkürler Saoll...!!!Noktaxcigdem yazdı:Loncanız hayırlı olsun Başarılar dilerim
Çigdem
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
hehehehhe 1-2 yıllık oyuncular lonca kuracaksa ben şu ana kadar 10 tane lonca kurmuş olucaktım:D lonca kurmak öle 1,5-2 yılla olmuor kardeşim çok uraşman gerekior helede meranda kuracaksan sen unut bu loncayıerbay38 yazdı:Perfectmagician yazdı:1-2 yıllık herifler lonca kuruo başımıza taş yağıcak :twisted:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
Perfectmagician yazdı:hehehehhe 1-2 yıllık oyuncular lonca kuracaksa ben şu ana kadar 10 tane lonca kurmuş olucaktım:D lonca kurmak öle 1,5-2 yılla olmuor kardeşim çok uraşman gerekior helede meranda kuracaksan sen unut bu loncayıerbay38 yazdı:Perfectmagician yazdı:1-2 yıllık herifler lonca kuruo başımıza taş yağıcak :twisted:
ADAMIN UMUTLARINI YIKTIN IKI KELIMEYLE
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Meran kaç senelik sunucu arkadaşım sanki 7-10 senelik sunucudan bahsediyosun. Loncanız merana hayırlı olsun kardeşim ,inşallah kalıcı olursunuz.hanedanxbutcher yazdı:Perfectmagician yazdı:hehehehhe 1-2 yıllık oyuncular lonca kuracaksa ben şu ana kadar 10 tane lonca kurmuş olucaktım:D lonca kurmak öle 1,5-2 yılla olmuor kardeşim çok uraşman gerekior helede meranda kuracaksan sen unut bu loncayıerbay38 yazdı:Perfectmagician yazdı:1-2 yıllık herifler lonca kuruo başımıza taş yağıcak :twisted:
ALEKTO
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
Alekto yazdı:Meran kaç senelik sunucu arkadaşım sanki 7-10 senelik sunucudan bahsediyosun. Loncanız merana hayırlı olsun kardeşim ,inşallah kalıcı olursunuz.hanedanxbutcher yazdı:Perfectmagician yazdı:hehehehhe 1-2 yıllık oyuncular lonca kuracaksa ben şu ana kadar 10 tane lonca kurmuş olucaktım:D lonca kurmak öle 1,5-2 yılla olmuor kardeşim çok uraşman gerekior helede meranda kuracaksan sen unut bu loncayıerbay38 yazdı:Perfectmagician yazdı:1-2 yıllık herifler lonca kuruo başımıza taş yağıcak :twisted:
ALEKTO
KADROYUDA YAZSALAR IYI OLCAK AMA
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Alekto yazdı:Meran kaç senelik sunucu arkadaşım sanki 7-10 senelik sunucudan bahsediyosun. Loncanız merana hayırlı olsun kardeşim ,inşallah kalıcı olursunuz.hanedanxbutcher yazdı:Perfectmagician yazdı:hehehehhe 1-2 yıllık oyuncular lonca kuracaksa ben şu ana kadar 10 tane lonca kurmuş olucaktım:D lonca kurmak öle 1,5-2 yılla olmuor kardeşim çok uraşman gerekior helede meranda kuracaksan sen unut bu loncayıerbay38 yazdı:Perfectmagician yazdı:1-2 yıllık herifler lonca kuruo başımıza taş yağıcak :twisted:
çok teşekkür ederiz arkdaslar ben arkdasların seviyesine düşmeyi istemiyorum kadroyuda yazacam en yakın zamanda...!!!
Erbayyy
ALEKTO
yeni gördüm çok hayvansınızxDPerfectmagician yazdı:evet cadı bi süpürgesinle temizler vallahaRapkoliq yazdı:len yazma buraya adamın konusunu kirlettik.Funi'yi çağır temizlesinmorukkelleci yazdı:tamam abi :mrgreen::mrgreen:
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"