Konu başlığındaki tarih ve saatte bilgisayarın başında dahi değildim, dün akşam 45 dk kadar karakterim açık olduğu halde, başka bir işle meşguldüm, öyle olduğu halde ( CEZA VERİLMESİ HİÇ MÜHİM DEĞİL ) karakterime 2 gün susturma cezası verilmiş, bu nasıl ve ne şekilde oldu ise ( İKV DESTEK' E MAİL ATMAMA RAĞMEN CEVAP VERİLMEDİ ) şikayet eden,
yada İKV DESTEK TAKIMI' ndan birinin cevaplandırmasını bekliyorum.
Not : Kimse yeri burası değil diye yorum yapmasın, farkındayım o nedenle forum kirliliğinden dolayı üzgünüm.
22.03.2009 23:47 CEZA BİLDİRİMİ.
22.03.2009 23:47 CEZA BİLDİRİMİ.
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Re: 22.03.2009 23:47 CEZA BİLDİRİMİ.
Ana adı baba adı kütük sormadım. Konu ya abuk subuk çakallar yorum yazmasın diye not da düşmüştüm fellah.Gokxyancy yazdı:size hersey müsteakdır.
Titxreis-Titxatasagun

Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Delikurt girmiştir charına 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Banada Olmuştu 2 Günde Bir Ceza Alıyodum Ceza İtiraz Var Sitenin Adını Unuttum Ordaki Forumu Doldurup Yolla 2 Saat İçinde Msn Adresine Cevap Gelr
ulubay
ulubay

- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Melankolik yazdı:Delikurt girmiştir charına
Kendi kazdıkları kuyularına kendileri düşüyor
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
torun sen o notu delikurtuna soyle büyügün gelsinTitxreis yazdı:Ana adı baba adı kütük sormadım. Konu ya abuk subuk çakallar yorum yazmasın diye not da düşmüştüm fellah.Gokxyancy yazdı:size hersey müsteakdır.
'' LaZpApAzZ '
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Yazı tipi falan delikurta benziyor zaten delikurt bu kesinlikleTitxaybala yazdı:Melankolik yazdı:Delikurt girmiştir charına
Kendi kazdıkları kuyularına kendileri düşüyorHani TİT tek kişilik bir loncaydı
Hani bir tek delikurt vardı 50 tane TİT çarında, bizler sanaldık
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Merhaba,
Gelen bildirimde nasıl itirazda bulunabileceğinizin bilgileri mevcut. Lütfen e-posta içeriğindeki yönergeleri takip ediniz.
[GM]Erdoğan
Gelen bildirimde nasıl itirazda bulunabileceğinizin bilgileri mevcut. Lütfen e-posta içeriğindeki yönergeleri takip ediniz.
[GM]Erdoğan
Ek olarak küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum.
Pek çok oyuncumuz itirazını bu şekilde dile getirmektedir.
Bilinmesi gereken cezanın konuşma kayıtlarına göre verildiğidir. Burada yer alan hata size gelen zaman bilgisinin hatalı olmasından kaynaklanmaktadır. Ceza ve cezaya neden olan eylem gerçektir. Fakat cezada bunun haricinde bir hata olduğunu düşünüyoranız itirazınızı gönderdiğiniz takdirde aynı içinde incelenmektedir. Ceza gerçekten gereksizse bunu kaldırıyoruz, doğru ise devamını sağlıyoruz.
İyi günler.
Pek çok oyuncumuz itirazını bu şekilde dile getirmektedir.
Bilinmesi gereken cezanın konuşma kayıtlarına göre verildiğidir. Burada yer alan hata size gelen zaman bilgisinin hatalı olmasından kaynaklanmaktadır. Ceza ve cezaya neden olan eylem gerçektir. Fakat cezada bunun haricinde bir hata olduğunu düşünüyoranız itirazınızı gönderdiğiniz takdirde aynı içinde incelenmektedir. Ceza gerçekten gereksizse bunu kaldırıyoruz, doğru ise devamını sağlıyoruz.
İyi günler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]