Öncelikle Hepinizi Saygı ile Selamlıyorum Arkadaşlar.
Ben plus aldığım için genellikle MERAN' da item kasıyorum.(sadece ben değil)
Çantada tek yedek silah hariç hiçbirsey bırakmıyorum.
Neyse 1 saat sonra bi bakıyorum oda'ne yerdeki çantayı alamıyorum çantanız dolu diyor.
Tamam desin önemli değil ama MERAN a örs koymuşunuz.
Bir tanede İŞPORTACI adam koymak, gercekten ama gercekten unutulmuş.
Çanta doldu.Hadii örste var.Nolcak öl.Çantanı boşalt ve o dar sıkıcı bombalarla cevrili MERAN yoluna gir böyle
Uğraşacağımıza sadece MERAN örs'ün yanına bir tane İŞPORTA koyulsa ben ve diğer tüm oyuncu arkadaşlarım bu
Zorluğu cekmezdi.Burdan tüm Yönetici, GM vs. kim varsa onlara sesleniyorum.Lütfen Şu merana 1 tane İŞPORTA
koyun bu gençlik Çanta boşaltmak için ölmesin........
ŞİMDİDEN OKUYAN,CEVAP YAZAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM..
((((((((BİR YETKİLİ İSTİYORUMMMMM)))))))
((((((((BİR YETKİLİ İSTİYORUMMMMM)))))))
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ((((((((BİR YETKİLİ İSTİYORUMMMMM)))))))
Bakin zembekoğlunun güzel bir cevabi
Koskoca aydinoğlu oraya gidemiyor ve düşünün bir savaşçinin ekipmanlarini öle zor gidiyori işte cevap
Bir akletli insan oraya nasi gitsin Mantik eğer bu kadar rahata aliştiysaniz onu bilemem zorluklari aşacaksiniz.
Koskoca aydinoğlu oraya gidemiyor ve düşünün bir savaşçinin ekipmanlarini öle zor gidiyori işte cevap
Bir akletli insan oraya nasi gitsin Mantik eğer bu kadar rahata aliştiysaniz onu bilemem zorluklari aşacaksiniz.
sadrazam var yazar sana yakında cevap :mrgreen:
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
hahahhahahah iyi cevap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:nkku yazdı:sadrazam var yazar sana yakında cevap :mrgreen:
evet ya. nerde kaldın sadrazam. çakma yönetici. yaz bakem arkadaşa bi cevap.nkku yazdı:sadrazam var yazar sana yakında cevap :mrgreen:
_____________________________________________________________________________________________________

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Meteor Bölgesinde Kasanın orda 2 tane işportacı var neden Meran Şehrinde de olmasın ?
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Merhabalar,
İlk olarak Konu ile Görüşümü bildireceğim ,
Meran Labirent'i , ilk Başlarda Eminönündeki Lab'dada Böyle istekler oldu, Onca Kütük yaranlar Düşüyordu, Onca Karadul Jandarma Ali Zırhlar , Düşüyordu, Çanta dolguanda Ölüp , Çıkacaksınız, Sonra En yakın İşportaya ( ARZUHALCİ'NIN ORADA )
Ama Tabi Lwl Sınırı 29 lwl oldugu için, Oradan Çıkıpta Canlı Canlı Arzuhalciye Ulaşmak Herkezin harcı Değildi.
LAbirent'e Neden Konulmadı Bir İşportacı?
Oyunun Akışını , Yazılarını Okursak Neden konulmadığını Bir Anlarsınız.
Ve Şu Çakma Yöneticiliğe Gelince,
Bende Sizler Gibi Bir , Player'im. ve Gerek Forumda , Gerekse Oyunda İstediğim Uslub'u kullanma Hakkım vardır. ( Uslup , Yazım Şekli) Buna kimsenin karışmaya Hakkı Yoktur.
Uslup, Senin Nasıl Birisi Olduğunu Belli Eder...
Saygılarımla
İlk olarak Konu ile Görüşümü bildireceğim ,
Meran Labirent'i , ilk Başlarda Eminönündeki Lab'dada Böyle istekler oldu, Onca Kütük yaranlar Düşüyordu, Onca Karadul Jandarma Ali Zırhlar , Düşüyordu, Çanta dolguanda Ölüp , Çıkacaksınız, Sonra En yakın İşportaya ( ARZUHALCİ'NIN ORADA )
Ama Tabi Lwl Sınırı 29 lwl oldugu için, Oradan Çıkıpta Canlı Canlı Arzuhalciye Ulaşmak Herkezin harcı Değildi.
LAbirent'e Neden Konulmadı Bir İşportacı?
Oyunun Akışını , Yazılarını Okursak Neden konulmadığını Bir Anlarsınız.
Ve Şu Çakma Yöneticiliğe Gelince,
Bende Sizler Gibi Bir , Player'im. ve Gerek Forumda , Gerekse Oyunda İstediğim Uslub'u kullanma Hakkım vardır. ( Uslup , Yazım Şekli) Buna kimsenin karışmaya Hakkı Yoktur.
Uslup, Senin Nasıl Birisi Olduğunu Belli Eder...
Saygılarımla
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan