Yenlik, Güncelleme, Grup Bölgeleri vesaire vesaire

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
nkku
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yenlik, Güncelleme, Grup Bölgeleri vesaire vesaire

Mesaj gönderen nkku »

aldatmaz2012 yazdı:oncelıkle butun yenılıkler bır anda gelmez arkdasım butun yenılıkler gelsın mıs mıs 2 yıl sonra bekleyın mıs mıs ıyımısın sen ya en mantıklısı bır bolge koyarlar 4 ay sonra baska yenılık 2 yıl adm napsın hep para verıyoruz para verıyoruz ulan verdıgınız para nedır 12 lıra verıyorsunuz surada 1 ayda onada para verıyorum para verıyorum verme kardeşım parasız oyna

yanda hıç mı ıstemıyorsun kapı orada
dikkatli oku öyle yorum yap. 12 lira değil 12 kuruşa muhtaç insanlar var ülkede şımarık velet elbette parasını veriyorsan hakkını ararsın aramazsan vurdumduymazsın bu bir talep meselesi katılmak zorunda değilsin ayrıca çoğu kişininde hislerine tercüman olan bir yazı oldu.
nkku
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen nkku »

BLackGezz0 yazdı:İKV'nin 1 Nisan'da piyasaya sürüldüğünü,genellikle bütün gelişmelerin 1 Nisan'da yapıldığını ve bundan SONRA da yapılıcağını hepimiz hemen hemen biliyoruz. Bu kadar karamsar,pesimist ve sabırsızca onlarca konu açılmasının ne anlamı var hala anlamış değilim. :ugeek:
sabırsızlık diye bir durum söz konusu değil herkes gibi bende bekliyorum. sadece yapılan uygulamanın yanlışlığına vurgu yapıyorum.
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gazap »

Arkadaslar bılmem hıc merak edıp arastırdınızmı basıt bır programın alt yapısını onu yaparken kullanılan kodları calısan eleman sayısını lutfen once bunu arastırıp sonra konusunuz.
Bızım oyunumuzu yazan kısı sayısı 8-9 en fazla 10 kısı cunku malesefkı ulkemızde bu sektore yeterınce yatırım yapılmıyor.Basıt bır bılgısayar oyunu ıcın bıle 2 yıl gıbı bır calısma gerekıyor kaldıkı bızım oyunumuz MMOG bunun alt yapısı sever olusturulması hıc basıt bır olay degıl.
Once bır hıkaye belırlenecek senaryo yazılacak karakterler belırlenecek vs vs... oyunda gorudugunuz basıt karakterler bırakın karakterlerı agaclar taslar bıle bı yazılım ısıdır lutfen oyun yazılımını sakın bu kadar kucumsemeyın gercekten cok zor bı meslek ve bıze bu zevkı yasattıkları ıcın Sobee ekıbıne tesekkurler bır borc bılıyorum...
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Kesinlikle katılıyorum.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

nkku yazdı:Sevgili Yönetim;
Az sonra bu konu altında yazacaklarım hiç hoşuna gitmeyecek.
Günlerdir bir grup bölgeleri söylentisi aldı başını gidiyor.
İnsanları heyecanlandırmak adına herzamanki bilindik soru-cevap oyunu oynandı.
Bu şekilde heyecan oluşturulmaz sizin yapacağınız yetenek sistemi belli ahaser eşya diye adlandırdığınız eşyalar belli
ver bunlardan ipucu bak insanlar nasıl heyecanlanıyor. Nedir getireceğiniz yetenek sistemi mesala şifa yağmuru
içeriği verme biz bulalım tartışalım zaman geçirelim ama yok öyle şeyler yapıyoruz ki aklınız şaşacak tavanda şekli çıkacak.
Başka oyunlarla kıyaslamayalım diyoruz. Çoğu insan para vererek oynuyor neden daha iyisini hak etmesin. Birçok online oyunun kurgusu belli
beta süreci belli beta sürecinden çıkınca oyunun tam sürümü ile karşına çıkıyor. Ama ikv farklı neden hergeçen gün gelişiyor.
Bu şekilde açıklayarak oyuncular bir nevi polyannacılık oynuyor. Bazen eski fotolar ortaya çıkarılıyor.
3 yıl önce cellat satırı var şimdide var bumu gelişmişlik. Kendinizi kandırmayın bizi de kandırmayın orda ne yapıyorsanız
insanlarla paylaşın heyecan yaratacaz diye saçma sapan şeyler yapmayın. Yeni zırhlar gelecek hala gelecek. İnsanları oyalamak
adına yaptığınız saçmalıklardan biride bu. Eminim ki grup bölgeleri ile zırhlar gelmeyecek çünkü verirseniz insanlar yeniden yenilik isteyecekler.
Bunu bildiğiniz için herşeyi yarım yamalak veriyorsunuz. Yap bütün yeniliğini ve de ki
- Önümüzdeki iki yıl boyunca yeni bir bölge yada seviye arttırımı yapılmayacaktır.
İnsanlar bilsin neyin ne olduğunu. Sabır yüce bir erdemdir. Fakat insanları sürekli sabır etmeye sürükleyemezsiniz.
Benden bu kadar.
Herkese iyi forum ve oyunlar. Kalın sağlıcakla...
Önceleri bu konular yasaklama ve kilit ile kapatılırdı. Fakat artık genel olarak hiç bir şekilde olumlu yada olumsuz olarak müdahale etmemeye gayret ediyoruz. Fakat konu içinde sarf edilen ağır ithamlar dolayısı ile küçük bir hatırlatma yapma gereği duyuyorum.

Savunduğunuz düşünce noktasında karar verici yada standart beliryleyen bir otorite olsanız dahi burada bizlere yapmış olduğunuz "kandırmacılık" "saçmalamak" "yarım yamalak" gibi ağır ithamlar kabul edilebilir sözler değildir. Yazılacak yazının sertliğini yada dikkate alınabilirliğini içinde barındıracak hakaretler belirlemez hatırlatırım. Aksine oldukça itici bir görünüm kazandırmaktadır. Burada olduğu gibi.

Grup Bölgeleri bir söylenti değil, gerçektir.
Soru-Cevap mesajı bir oyun değil, merak edilen noktalarda paylaşılabilir bilgilerin açıklanmasıdır. Yeni bilgiler için zemin oluştukça da bilgi paylaşımına devam edilecektir.
Eklentiler hakkında önceden bilgi vermek heyecan yaratmaktan öte forumlarda yığılan "ne oluyor, ne olacak, İKV nereye gidecek" sorularına verilen ipuçlarıdır.
Bizlerin yapacağı bir eklenti hakkında hiç bir konuda emin olamazsınız, bu olacak şu da olmayacak diyemezsiniz.(Zırh olayına hitaben)

Oyuncularımızın yenlik isteği ve sabırsızlığı bizler için itici bir güç olduğu gerçektir. Bizden gelecek bilgiler için övgü beklemiyoruz. Ama hakaret ve ithamlardan da uzak durulması da bir gerçektir.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Gazap yazdı:Arkadaslar bılmem hıc merak edıp arastırdınızmı basıt bır programın alt yapısını onu yaparken kullanılan kodları calısan eleman sayısını lutfen once bunu arastırıp sonra konusunuz.
Bızım oyunumuzu yazan kısı sayısı 8-9 en fazla 10 kısı cunku malesefkı ulkemızde bu sektore yeterınce yatırım yapılmıyor.Basıt bır bılgısayar oyunu ıcın bıle 2 yıl gıbı bır calısma gerekıyor kaldıkı bızım oyunumuz MMOG bunun alt yapısı sever olusturulması hıc basıt bır olay degıl.
Once bır hıkaye belırlenecek senaryo yazılacak karakterler belırlenecek vs vs... oyunda gorudugunuz basıt karakterler bırakın karakterlerı agaclar taslar bıle bı yazılım ısıdır lutfen oyun yazılımını sakın bu kadar kucumsemeyın gercekten cok zor bı meslek ve bıze bu zevkı yasattıkları ıcın Sobee ekıbıne tesekkurler bır borc bılıyorum...
Bu iş kodlamayla bitmiyor çizimler var 3dmax ı kullanıcak kişiler var sketchupta çizicek onu oyuna atmak çok zor iş.
nkku
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen nkku »

3dsmax dersi veriyorum ben neyin ne olduğunun farkındayım zorluğunun da çizimininde boşa konuşmuyoruz yorum yapanlar kıyasıya eleştirenler birşey biliyormuş gibi saldıranlar "plane" ile modelleme yapamazsın 2 tane ing kelime öğrenip burda eser gürlersin.
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

aldatmaz2012 yazdı:oncelıkle butun yenılıkler bır anda gelmez arkdasım butun yenılıkler gelsın mıs mıs 2 yıl sonra bekleyın mıs mıs ıyımısın sen ya en mantıklısı bır bolge koyarlar 4 ay sonra baska yenılık 2 yıl adm napsın hep para verıyoruz para verıyoruz ulan verdıgınız para nedır 12 lıra verıyorsunuz surada 1 ayda onada para verıyorum para verıyorum verme kardeşım parasız oyna

yanda hıç mı ıstemıyorsun kapı orada

kac oyuncu var düsündünmü oynayan kac tane 12 ama hesaplayamazsın katılırsın veya katılmazsın herkesın dusuncesıdır
BLackGezz0 yazdı:İKV'nin 1 Nisan'da piyasaya sürüldüğünü,genellikle bütün gelişmelerin 1 Nisan'da yapıldığını ve bundan SONRA da yapılıcağını hepimiz hemen hemen biliyoruz. Bu kadar karamsar,pesimist ve sabırsızca onlarca konu açılmasının ne anlamı var hala anlamış değilim. :ugeek:

ıkı kelımeyle olsaydı neler olurdu neler

Gazap yazdı:Arkadaslar bılmem hıc merak edıp arastırdınızmı basıt bır programın alt yapısını onu yaparken kullanılan kodları calısan eleman sayısını lutfen once bunu arastırıp sonra konusunuz.

ben arastırdım ya sen zaten foruma 20 yas altı yorum yapmamalı ehuehu :lol:
nkku yazdı:3dsmax dersi veriyorum ben neyin ne olduğunun farkındayım zorluğunun da çizimininde boşa konuşmuyoruz yorum yapanlar kıyasıya eleştirenler birşey biliyormuş gibi saldıranlar "plane" ile modelleme yapamazsın 2 tane ing kelime öğrenip burda eser gürlersin.

bence o kadar ıyıysen sen ders ver yonetıme :lol:

NKKU GERCEKTEN SOYLEDIGIN BICOK SEYE KATILIYORUM AMA BU TIP SEYLER OYUNA ILGIYI ARTTIRIO YOKSA NASIL GECINCEKLER BI KITLE YAKALAMIS BU IKV VE ONU COGALTMA CABASINDA YANI SONUC TAMAMEN MADDİ YUKARDA DEDIGI GIBI 12+12+12+12...... ŞEKLİNDE DEVAM EDIO
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
nkku
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen nkku »

..;)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

lathander açıklama yı yapmış benc ebu konuyu uzatmanın alemi yok sunuçta gelecek .
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön