Zamanxsavaşçı'sının Yalanı Ortaya Cikti . . .
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Zamanxsavaşçı'sının Yalanı Ortaya Cikti . . .
Choosensxchatlaq Süzme zaten Oyunda herkeze Küfür edıyor kındarıda görunce abı abı bak genelden kufur edıyorlar abı dıye acınacak duruma dusuyor suzme..
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

katılıyorum sana chatlak.. Zamanxsavaşcısı ve Zamanxnüke cakma car acıyorlar banada yaptılar aynısını rapor ettım kındara soyledım konu kapatıldı
¿¿Sef Omere Soralım Kızlar Nerede Bulalım Bu Gecede Alem Yapalım??
choosensxduygu yazdı:Rapkoliq yazdı:Selam,
Öncelikle fotoyu çeken kişi Zamanxsavaşçı olarak görüküyor ama Chosensxchatlaq şikayetçi kafam karıştı :?
Neyse ...
Daha önce Noktaxrapkolıq,Nöktaxrapkoliq ve Noktaxrapkoluq diye çarlar açıldı ve çarlar yüzünden atılan çamurları ben yedim.Çünkü bu kopya çarları açan şahyetsizler;küfür ederek,şifre ve item isteyerek(kısacası hırsızlık) gerçek karakterin sahibini kirletmek amacıyla kurmaktadırlar.
Daha geçen hafta Dreamteamxbela çalındı.
Dreamteamxdadal ve Dreamteamxceko adında 3-4 adet kopya çarlar açıldı ve üyelere atılan PM'lere bakıldığında insanların ne kadar aç ve şahyetsiz oldukları ortaya çıkıyor.Adamın çarı gitmiş onlar hala sahtekarlıkta.
Neyse işte böyle konulara cevap yazmak haktır diyorum(KANITI OLAN HER KONUYA).
Hayırlı günler,
Rapkoliq.
¿¿Sef Omere Soralım Kızlar Nerede Bulalım Bu Gecede Alem Yapalım??
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
ogün güncelleyince mutlu mu oldun o zmn koyyımde bahtiyar ol
küçükken inşaata topun mu kaçtı olm senin de böylesin
küçükken inşaata topun mu kaçtı olm senin de böylesin
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
BENİMDE KAFAN KARIŞTI :?: :?:Rapkoliq yazdı:Selam,
Öncelikle fotoyu çeken kişi Zamanxsavaşçı olarak görüküyor ama Chosensxchatlaq şikayetçi kafam karıştı :?
Neyse ...
Daha önce Noktaxrapkolıq,Nöktaxrapkoliq ve Noktaxrapkoluq diye çarlar açıldı ve çarlar yüzünden atılan çamurları ben yedim.Çünkü bu kopya çarları açan şahyetsizler;küfür ederek,şifre ve item isteyerek(kısacası hırsızlık) gerçek karakterin sahibini kirletmek amacıyla kurmaktadırlar.
Daha geçen hafta Dreamteamxbela çalındı.
Dreamteamxdadal ve Dreamteamxceko adında 3-4 adet kopya çarlar açıldı ve üyelere atılan PM'lere bakıldığında insanların ne kadar aç ve şahyetsiz oldukları ortaya çıkıyor.Adamın çarı gitmiş onlar hala sahtekarlıkta.
Neyse işte böyle konulara cevap yazmak haktır diyorum(KANITI OLAN HER KONUYA).
Hayırlı günler,
Rapkoliq.