MegaxMustafa Dualarımız Seninle
Re: MegaxMustafa Dualarımız Seninle
Acil şifalar üzücü bir durum ...
Backspace | Traveler | Lockheal
- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
o ıyı bırı guvenılırdı benıde bır ara teeskılatta kastı ılk basladıgımda hep yardım ettı allah acıl sıfalar versınPerfectmagician yazdı:mustafanın seveni çokmuş galiba...Excellence yazdı:Megaxmustafa inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Acil şifalar.En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle öbürkü ihtimali düşünmüyorum zatenİnsan tanımadığı bir kişi bile olsa üzülüyor açıkçası.Yoğun bakıma alınan bir kişinin yaşama ihtimali ne yazık ki düşük olarak görülüyor malesef.
acil şifalar ...Oyunda görüyoruz.Tanıdığımız bir kişi olunca daha çok üzülüyoruz.Kardeşimizin yaşı genç.Hayatta ne olacağı hiçbir zaman belli değildir.Kaderde demek ki bu varmış.Bundan kaçınılmaz.Dualarımız seninle kardeşim . . .
DeSTaNxÇiqDeM
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
ben ölücek olsam kimse üzülmezNoktaxcigdem yazdı:o ıyı bırı guvenılırdı benıde bır ara teeskılatta kastı ılk basladıgımda hep yardım ettı allah acıl sıfalar versınPerfectmagician yazdı:mustafanın seveni çokmuş galiba...Excellence yazdı:Megaxmustafa inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Acil şifalar.En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle öbürkü ihtimali düşünmüyorum zatenİnsan tanımadığı bir kişi bile olsa üzülüyor açıkçası.Yoğun bakıma alınan bir kişinin yaşama ihtimali ne yazık ki düşük olarak görülüyor malesef.
acil şifalar ...Oyunda görüyoruz.Tanıdığımız bir kişi olunca daha çok üzülüyoruz.Kardeşimizin yaşı genç.Hayatta ne olacağı hiçbir zaman belli değildir.Kaderde demek ki bu varmış.Bundan kaçınılmaz.Dualarımız seninle kardeşim . . .
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kardeşim bu konuda dalga geçmemeni öneririm arkadaşın durumu ciddi diyorlar.Sende bu konu içinde şaklabanlık yapıyorsun.Hoş değil...Perfectmagician yazdı:ben ölücek olsam kimse üzülmezNoktaxcigdem yazdı:o ıyı bırı guvenılırdı benıde bır ara teeskılatta kastı ılk basladıgımda hep yardım ettı allah acıl sıfalar versınPerfectmagician yazdı:mustafanın seveni çokmuş galiba...Excellence yazdı:Megaxmustafa inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Acil şifalar.En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle öbürkü ihtimali düşünmüyorum zatenİnsan tanımadığı bir kişi bile olsa üzülüyor açıkçası.Yoğun bakıma alınan bir kişinin yaşama ihtimali ne yazık ki düşük olarak görülüyor malesef.
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
mustafayla ilgili yapmıyorum sadece ben biraz neşelendirmek istiyorum kırdıysam üzdüysem özür dilerim....Backspace yazdı:Kardeşim bu konuda dalga geçmemeni öneririm arkadaşın durumu ciddi diyorlar.Sende bu konu içinde şaklabanlık yapıyorsun.Hoş değil...Perfectmagician yazdı:ben ölücek olsam kimse üzülmezNoktaxcigdem yazdı:o ıyı bırı guvenılırdı benıde bır ara teeskılatta kastı ılk basladıgımda hep yardım ettı allah acıl sıfalar versınPerfectmagician yazdı:mustafanın seveni çokmuş galiba...Excellence yazdı:Megaxmustafa inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Acil şifalar.En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle öbürkü ihtimali düşünmüyorum zatenİnsan tanımadığı bir kişi bile olsa üzülüyor açıkçası.Yoğun bakıma alınan bir kişinin yaşama ihtimali ne yazık ki düşük olarak görülüyor malesef.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Allah yardımcısı olsun umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Allah acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
katılıyorum kım olurse herkes uzulur ıstersen oyunda dusmanın bıle olsa cunku bır can tasıyorBackspace yazdı:Kardeşim bu konuda dalga geçmemeni öneririm arkadaşın durumu ciddi diyorlar.Sende bu konu içinde şaklabanlık yapıyorsun.Hoş değil...Perfectmagician yazdı:ben ölücek olsam kimse üzülmezNoktaxcigdem yazdı:o ıyı bırı guvenılırdı benıde bır ara teeskılatta kastı ılk basladıgımda hep yardım ettı allah acıl sıfalar versınPerfectmagician yazdı:mustafanın seveni çokmuş galiba...Excellence yazdı:Megaxmustafa inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Acil şifalar.En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle öbürkü ihtimali düşünmüyorum zatenİnsan tanımadığı bir kişi bile olsa üzülüyor açıkçası.Yoğun bakıma alınan bir kişinin yaşama ihtimali ne yazık ki düşük olarak görülüyor malesef.
DeSTaNxÇiqDeM
Soulofx..... iyi haberi alsaydıkda o zaman neşelenseydik. 
- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
İnş ıyı haber alırızBackspace yazdı:Soulofx..... iyi haberi alsaydıkda o zaman neşelenseydik.
DeSTaNxÇiqDeM