İş Arayanlar
Re: İş Arayanlar
Karikatür denınce ınsanları tebessüm ettıren eh bıraz da düşündüren şeyler gelır aklımıza bu bır karikatür deil HAKARET.
Ne demek lodos öküzleri aranıyor.Lütfen kendini koymuş oldugun sınıfa başkalırını dahil etme SINIRINI aşma DURACAĞIN yeri bil.Forum üzerinden verilebılecek cevabım sana bu olur... :evil: :evil: :evil:
Ne demek lodos öküzleri aranıyor.Lütfen kendini koymuş oldugun sınıfa başkalırını dahil etme SINIRINI aşma DURACAĞIN yeri bil.Forum üzerinden verilebılecek cevabım sana bu olur... :evil: :evil: :evil:
Redstrom
Yanlışmı yazmıssım karikatürü.Ne demek lodos öküzleri aranıyor
Trene bakana Öküz diyorlarda Arz Kaleye bakana Öküz denmezmi... al sana bi tane daha

zönk :arrow: :arrow:
İmzam yok parmak atayım.

bırak eylensin,gariban sütaş yazısını silmeyi unutmuş sütaşmı içiyon la :twisted: :twisted:
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Karikatur yazdı:
Merhaba;
Emeğin için teşekkür ederiz..
Sonuçta bir emekdir.
Emek verip Sütaş'ın Karikatürü üstünde çalışma yapmışsın, ama şunu unutmaki bu bir oyun, Adı üstünde..
Ve ben tahmin ediyorum ki kimse bu oyuna hakaret ve laf yemek için girmiyordur dimi ?
Oyun'ların amacı Eğlendirmek ve Stres attırmak içindir ki Hepimiz bunun için giriyoruz..
ben sana karikatür yapma demiyorum.. Karikatürün içinde kullandığın "ÖKÜZ" Kelimesini kınıyorum.
Bu bir oyun sonuçta hepimizinde İkv camiasının bir parçası olduğumuzu düşünüyorum.. böyle hakaretler İnsan olana yakıştramıyorum.
Emeğin İçin Teşekkürler..
Saygılar..
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Peh hos olmamis.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Bu konuyu açanın böle bi iş aradığını biliorum ben 
- wolwerin98
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
kendin gibi... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(Metinemre=39) (Kralxmetin=28)
Yaw ..xD ne komiksiniz siz ya