Choosensxkral
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Choosensxkral
Arkadaşlar öncelikle amacım kralı küçümsemek yada onla dalga geçmek değil.Benim yaşımla(17) dalga geçen Choosensxkral Klapsizxkralın faceni buldum
face Yasin Bilge yazarsanız görürsünüz kendini 

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Re: Choosensxkral

Arkdaşlar Kalpsizxkralla ve ya herhangi bir Kalpsizx ile alakam yoktur.... Herkes karıştırıo... bende hırsız damgası yiyiomessperanza yazdı:Arkadaşlar öncelikle amacım kralı küçümsemek yada onla dalga geçmek değil.Benim yaşımla(17) dalga geçen Choosensxkral Klapsizxkralın faceni buldumface Yasin Bilge yazarsanız görürsünüz kendini
OoOoOo---Kalpsizkurt--oOoOoO
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!
********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!

********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
kardeşim konulara yazma madem şöle bi konu aç ''YETER ARTIK KARIŞTIRMAYIN'' die oraya yaz içinden ne geliosa ister söv ister dövbabacan yazdı:Arkdaşlar Kalpsizxkralla ve ya herhangi bir Kalpsizx ile alakam yoktur.... Herkes karıştırıo... bende hırsız damgası yiyiomessperanza yazdı:Arkadaşlar öncelikle amacım kralı küçümsemek yada onla dalga geçmek değil.Benim yaşımla(17) dalga geçen Choosensxkral Klapsizxkralın faceni buldumface Yasin Bilge yazarsanız görürsünüz kendini
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Benim yazımda senin kalpsizxlerden biri olduğun mu yazıyor yazımı alıntı yaparak konuşuyon ?babacan yazdı:Arkdaşlar Kalpsizxkralla ve ya herhangi bir Kalpsizx ile alakam yoktur.... Herkes karıştırıo... bende hırsız damgası yiyiomessperanza yazdı:Arkadaşlar öncelikle amacım kralı küçümsemek yada onla dalga geçmek değil.Benim yaşımla(17) dalga geçen Choosensxkral Klapsizxkralın faceni buldumface Yasin Bilge yazarsanız görürsünüz kendini

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
ne kalpsizi ben sadece diyorum ki kendin bir konu aç ve yaz diyorum bölece herkes görür anladınmı :?:essperanza yazdı:Benim yazımda senin kalpsizxlerden biri olduğun mu yazıyor yazımı alıntı yaparak konuşuyon ?babacan yazdı:Arkdaşlar Kalpsizxkralla ve ya herhangi bir Kalpsizx ile alakam yoktur.... Herkes karıştırıo... bende hırsız damgası yiyiomessperanza yazdı:Arkadaşlar öncelikle amacım kralı küçümsemek yada onla dalga geçmek değil.Benim yaşımla(17) dalga geçen Choosensxkral Klapsizxkralın faceni buldumface Yasin Bilge yazarsanız görürsünüz kendini
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...