Kadim Hidra Pençesi
Kadim Hidra Pençesi
Bizim sunucuda kadim 2 kez kesildi daha bir şey sorucaktım burda kadim hidra pençesi ne kadardan satılıyor acaba?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Re: Kadim Hidra Pençesi
Beyazköşk'te iki kere kesildiğini sanmıyorum.Burda kadim pençesi 30-35m civarında..
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
2 keremi kesildi
Biz bi seferde üst üste 11 12 kere kestik
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

aRtısLıqın kıme xD qeL bızım FOrum Sayfasına 'Sancak' 0rdan baklta qöR 18 KeRe üSt üSte keSiLdi..!xIxFeNoMeNxIx yazdı:2 keremi kesildiBiz bi seferde üst üste 11 12 kere kestik
![]()
SancaK = Quaresmax
Zevke öLüR Zevki öLdüRüRümmm..!
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Bizimde sizin gibi vaktimiz olsa üst üste kaç kere keseriz tahmin edemiyorum.Byaspet yazdı:aRtısLıqın kıme xD qeL bızım FOrum Sayfasına 'Sancak' 0rdan baklta qöR 18 KeRe üSt üSte keSiLdi..!xIxFeNoMeNxIx yazdı:2 keremi kesildiBiz bi seferde üst üste 11 12 kere kestik
![]()
SancaK = Quaresmax
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Öncelikle,hiçbir sebep yokken karşı atağa geçmen yerine yazdığını okuyup Türkçeni düzeltmeni öneririm.Tüm sunucun da senin gibi olsa, oyunu baştan yazsanız değeriniz zerre yükselmezByaspet yazdı:aRtısLıqın kıme xD qeL bızım FOrum Sayfasına 'Sancak' 0rdan baklta qöR 18 KeRe üSt üSte keSiLdi..!xIxFeNoMeNxIx yazdı:2 keremi kesildiBiz bi seferde üst üste 11 12 kere kestik
![]()
SancaK = Quaresmax
2006-2013
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
izdirapgrafik yazdı:Öncelikle,hiçbir sebep yokken karşı atağa geçmen yerine yazdığını okuyup Türkçeni düzeltmeni öneririm.Tüm sunucun da senin gibi olsa, oyunu baştan yazsanız değeriniz zerre yükselmezByaspet yazdı:aRtısLıqın kıme xD qeL bızım FOrum Sayfasına 'Sancak' 0rdan baklta qöR 18 KeRe üSt üSte keSiLdi..!xIxFeNoMeNxIx yazdı:2 keremi kesildiBiz bi seferde üst üste 11 12 kere kestik
![]()
SancaK = Quaresmax![]()
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

-
- İskele Babası
Kadim pençe 25 m den satılıyor.. eminönüde