Oyun yurt disina neden kapali?
Ve neden telefon numarasi kaydi isteniyor?
Turk Telefon numaram yok.
Oyuna geri donmek istiyorum ama yurt disina kapali?
Re: Oyuna geri donmek istiyorum ama yurt disina kapali?
oyuna geri dönme oyunda kimseler kalmadı
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Oyun öldü. Yönetim oyuna bakmadığı için üstüne yıllardır bir tane bile ekstra bir şey gelmeyince oyuncu sayısı aşırı azaldı yine oynayan kemik bir kitle vardı ancak onu da PVP sunucusu açılınca kaybettiler. Kaybedilen oyuncu sayısınu yeniden kazanmak için de tabiki de bir b0k yapmıyorlar. Tek başına boş boş haritalarda dolaşıp görevleri yapıp bırakmak haricinde bir amacın varsa oyuna başlama çünkü bunun haricinde hiçbir şey yapamazsın.
Oyuncu yok, oyuna bakan yok ölü bir oyun İKV.
Oyuncu yok, oyuna bakan yok ölü bir oyun İKV.
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Geri dönülecek bir oyun kalmadı. Oyuncu bile kalmadı. Kendi başına başlasan max meteor bölgesine kadar gidebilirsin. Görevlere yardım edecek bir eleman bile bulamayacağın şekilde oyuncu yokluğu
Oyunla o kadar ilgilenilmedi ki dosyaları çalınıp korsanı çıkarıldı. Kitle komple oraya kaydı çünkü onlar baya yenilik getiriyorlar.
Burada da korsanı yanlış bulan ya da oynamasına rağmen kalıp yönetim ne yapacak diye merak eden 3-4 kişi var ama yönetimin gücünün kendi dosyalarını kopyalayıp yayınlayan bir yapıya karşı bile yetmediği çoktan belli oldu.
Burada da korsanı yanlış bulan ya da oynamasına rağmen kalıp yönetim ne yapacak diye merak eden 3-4 kişi var ama yönetimin gücünün kendi dosyalarını kopyalayıp yayınlayan bir yapıya karşı bile yetmediği çoktan belli oldu.
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Dosyalar calinmadi telefoncu kendi eliyle verdi.TOLGARDA yazdı: ↑14 Eyl 2026 01:39 Oyunla o kadar ilgilenilmedi ki dosyaları çalınıp korsanı çıkarıldı. Kitle komple oraya kaydı çünkü onlar baya yenilik getiriyorlar.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Hocam bildiklerini anlatır mısınGangbangg yazdı: ↑14 Eyl 2026 07:54Dosyalar calinmadi telefoncu kendi eliyle verdi.TOLGARDA yazdı: ↑14 Eyl 2026 01:39 Oyunla o kadar ilgilenilmedi ki dosyaları çalınıp korsanı çıkarıldı. Kitle komple oraya kaydı çünkü onlar baya yenilik getiriyorlar.
- Galette
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Oyuna geri dönme reis Babıali boss dönen yok Galata akşamları iyi e.ö yalnızca Karaköy klan savaşı oda tatmin etmeyecek düzeyde. Yeni oyunları bekle derim birçok güzel oyun gelecek aion misa gibi bu yıl sonu belki kadim neferler gelirse denenir gibi gibi gibi
Ben bu işi anlamıyorum, oyun dosyası marketten sakız alır gibi iki dakikada atılabilecek bir şey değil ki. Bunun tamamına kendi bile erişebiliyor olması ne kadar mümkün, erişebiliyorsa bile kopyalayabilme imkanı ne kadardı, onu da geçtim bir iş için dosya paylaşacaksa gerçekten tüm oyunu mu paylaştı. Bu akıl kârı bir iş gibi gelmiyor asla kafama yatmadı buradaki senaryoyu bilen biri var mıGangbangg yazdı: ↑14 Eyl 2026 07:54Dosyalar calinmadi telefoncu kendi eliyle verdi.TOLGARDA yazdı: ↑14 Eyl 2026 01:39 Oyunla o kadar ilgilenilmedi ki dosyaları çalınıp korsanı çıkarıldı. Kitle komple oraya kaydı çünkü onlar baya yenilik getiriyorlar.
- Orionxxxaiakos
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
Claude code gibi yapay zeka programları, tek bir promptla istediğin oyunu klonlayabiliyor.TOLGARDA yazdı: ↑14 Eyl 2026 17:17Ben bu işi anlamıyorum, oyun dosyası marketten sakız alır gibi iki dakikada atılabilecek bir şey değil ki. Bunun tamamına kendi bile erişebiliyor olması ne kadar mümkün, erişebiliyorsa bile kopyalayabilme imkanı ne kadardı, onu da geçtim bir iş için dosya paylaşacaksa gerçekten tüm oyunu mu paylaştı. Bu akıl kârı bir iş gibi gelmiyor asla kafama yatmadı buradaki senaryoyu bilen biri var mıGangbangg yazdı: ↑14 Eyl 2026 07:54Dosyalar calinmadi telefoncu kendi eliyle verdi.TOLGARDA yazdı: ↑14 Eyl 2026 01:39 Oyunla o kadar ilgilenilmedi ki dosyaları çalınıp korsanı çıkarıldı. Kitle komple oraya kaydı çünkü onlar baya yenilik getiriyorlar.
Tabii ki tek prompt direkt tüm veriyi hazır halde klonlamıyor, oyunun kodunu, mekaniklerini, grafik kısmındaki çoğu modeli oluşturuyor ve geriye bir oyun motoru ile bunları birbirine entegre halde çalışabilecek düzeye getirmek kalıyor.
Sonrası topluluk yöneticiliği, hata veya açık oluştuğunda aksiyon alınması, etkinlik düzenleme gibi türlü organizasyonlar sayılabilir.
Elbette bu anlattığım kadar basit değil fakat özet geçmek gerekirse bu şekilde olabileceğini tahmin ediyorum.
Yani olay sadece kaynak kod dosyalarının çalınması veya aktarılması değildir.
Ki Mevlüt dinç’in İKV için oluşturduğu Actor oyun motoru gerçekten bu kadar fazla yenilik ve geliştirmeyi bünyesinde sorunsuz şekilde çalıştırabilecek bir oyun motoru olmayabilir, ancak günümüz şartlarında bir oyun motoru bu kadar eklentiyi rahatlıkla tolere edebilir ve bütünlüğü koruyarak çalıştırabilir diye düşünüyorum.
Biraz araştırırsanız “Call of Duty” hatta “subway surfers” gibi oyunların da altyapılarının claude tabanlı yapay zeka programlarıyla klonlandığını görebilirsiniz.