Eylül Ayı İndirimleri Başladı! Haydi Oyuna!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eylül Ayı İndirimleri Başladı! Haydi Oyuna!

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

Orionxxxaiakos yazdı: 08 Eyl 2026 18:58
TheWesTSooNN yazdı: 08 Eyl 2026 15:41 Hocam lonca lisansı her karakterde yok mu bedava değilmiydi? Karakter adı değiştirme niye var karakter açarken istediğimiz nicki büyüklü küçüklü olarak yapmıyor muyduk ?
Birilerinin maaşı çıkmadı veya bu ay kotayı doldurmaya çalışıyor. Prim mevzuları. (Sanırım.)
Burada giftplay veya TT kurumlarındaki personelden bahsetmiştim.

Senin dediğini de gayet anladım nereden örnek verdiğini de, ama gel gör ki çağımızın vebası...
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Normalde korsanı savunacak ve övecek birisi değilim ama bu yönetim kesinlikle hak etti arkadaşlar. Ne oyunla adam akıllı ilgilendiler ne verilen sözleri tuttular. Yeni sunucuyu açtıktan sonra paraları alıp yok oldular adeta.
IKV ve pvp sunucuyu oynamıyorum hali hazırda. Pvp sunucuya bir göz attım merakımdan. Şunu söyleyebilirim ki bu tarz yenilikler getirilebiliyorsa niye bunca zamandır yönetim getirmedi? Yönetim bu konuda kendini sorgulamalı diyeceğim ama ortada kimse yok zaten
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Judas Swing

Mesaj gönderen Windowss »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı: 11 Eyl 2026 16:46 Normalde korsanı savunacak ve övecek birisi değilim ama bu yönetim kesinlikle hak etti arkadaşlar. Ne oyunla adam akıllı ilgilendiler ne verilen sözleri tuttular. Yeni sunucuyu açtıktan sonra paraları alıp yok oldular adeta.
IKV ve pvp sunucuyu oynamıyorum hali hazırda. Pvp sunucuya bir göz attım merakımdan. Şunu söyleyebilirim ki bu tarz yenilikler getirilebiliyorsa niye bunca zamandır yönetim getirmedi? Yönetim bu konuda kendini sorgulamalı diyeceğim ama ortada kimse yok zaten
korsan olan burası dostum korsan diye Kıyametin Öncülerinden bahsediyorsun sanırım :)
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
flybaris12
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dikduran Piyasakuran

Mesaj gönderen flybaris12 »

Orionxxxaiakos yazdı: 08 Eyl 2026 21:57
Orionxxxaiakos yazdı: 08 Eyl 2026 18:58
TheWesTSooNN yazdı: 08 Eyl 2026 15:41 Hocam lonca lisansı her karakterde yok mu bedava değilmiydi? Karakter adı değiştirme niye var karakter açarken istediğimiz nicki büyüklü küçüklü olarak yapmıyor muyduk ?
Birilerinin maaşı çıkmadı veya bu ay kotayı doldurmaya çalışıyor. Prim mevzuları. (Sanırım.)
Burada giftplay veya TT kurumlarındaki personelden bahsetmiştim.

Senin dediğini de gayet anladım nereden örnek verdiğini de, ama gel gör ki çağımızın vebası...
Dostum adam kafayı sıyırmış nasıl üstüne alındı acaba ahahaha *disbelief* *shocked*
Good bye...

:(

“Genel Etkileşim” sayfasına dön