Merhaba,
YouTube kanalımda 21 Ağustos 2026 tarihinde gerçekleştirdiğim İstanbul Kıyamet Vakti yayını nedeniyle kanalıma telif hakkı ihtarı uygulanmış ve ilgili videom YouTube'dan kaldırılmıştır.
YouTube Studio'da yaptığım kontrolde kaldırma talebinin Giftplay A.Ş. tarafından gerçekleştirildiğini ve kullanılan içeriğin “İstanbul Kıyamet Vakti (İKV)” olarak belirtildiğini gördüm.
Konuyla ilgili bir yanlış anlaşılma olduğunu düşündüğüm için sizinle doğrudan iletişime geçmek istiyorum.
Söz konusu yayında oynanan oyun, İstanbul Kıyamet Vakti'nin orijinal oyunudur. Yayında herhangi bir korsan/private server istemcisi kullanılmamış, herhangi bir korsan sunucunun oyun istemcisi oynanmamış veya teknik olarak değiştirilmiş bir oyun sürümü kullanılmamıştır.
Yayının başlığında “PvP” ve “Yeni PvP Server” şeklinde bir ifade kullanmıştım. Buradaki ifade yayın başlığı olarak kullanılmıştır ve videonun korsan bir İstanbul Kıyamet Vakti sunucusuna ait olduğu anlamına gelmemektedir.
Videonun kaldırılmasına sebep olan durumun bu başlık veya içeriğin yanlış yorumlanmasıyla ilgili olabileceğini düşünüyorum.
Herhangi bir yanlış anlaşılmayı gidermek amacıyla video başlığını değiştirmeye ve gerekli açıklamaları eklemeye hazırım.
Bu nedenle, ilgili videonun yeniden incelenmesini ve herhangi bir telif ihlali bulunmadığının değerlendirilmesi halinde YouTube'a gönderilmiş olan telif hakkı kaldırma talebinin geri çekilmesini rica ediyorum.
Video bilgileri:
Video başlığı: İKV - 21.08.2026 YENİ PVP SERVER...
Video tarihi: 21 Ağustos 2026
YouTube kanalım: https://www.youtube.com/@sahinmur4t
Talebiniz olması halinde yayında kullanılan oyunun orijinal İstanbul Kıyamet Vakti olduğunu gösteren ek bilgileri paylaşabilirim.
Konuyla ilgilenip incelemenizi rica ederim.
Teşekkürler.
Saygılarımla,
MURAT ŞAHİN
OYUNU PEŞKEŞ ÇEKEN YÖNETİME İTHAFEN
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Re: OYUNU PEŞKEŞ ÇEKEN YÖNETİME İTHAFEN
https://www.youtube.com/watch?v=O76wwZpKsxI
Merhaba , bahsettiğiniz video bu mu ?
boş konuşma suratının kemiğini s*kerimhattihumayun yazdı: ↑06 Eyl 2026 17:35 https://www.youtube.com/watch?v=O76wwZpKsxI
kömürleşmiş reçine sat bana
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Merhaba, link açılmıyor. Bahsettiğim video kaldırıldı. Hiç pvp server oynamadığımız halde neden hedef aldılar fikrim yok. Sanırım orijinal ikv videosu istemiyorlar.hattihumayun yazdı: ↑06 Eyl 2026 17:35 https://www.youtube.com/watch?v=O76wwZpKsxI
- TheWesTSooNN
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Hocam videona telif attıran kişi bu hattihumayun denen zat olabilir. Youtubede yayın yapan tüm İKV yayınlarını korsan diye 50 hesaptan şikayet ediyor, muhtemelen sana da öyle yaptı. Geçmiş olsun tekrardan.
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Yayınlarınızın başlığında yasadışı sunucu ibaresini kullanmayınız ve yayınlarınızda illegal sunuculardan hiçbir şekilde sözünü dahi etmeyiniz telif atılmaz.
Yayında gerçekten oynamasanız bile bahsettiğiniz için bu sayede reklamını yapmış oluyorsunuz.
Bir daha ihtar yemeniz durumunda kanalınızın tamamen kapatılabilir. Bu konuda dikkatli olmanızı öneririm.

Yayında gerçekten oynamasanız bile bahsettiğiniz için bu sayede reklamını yapmış oluyorsunuz.
Bir daha ihtar yemeniz durumunda kanalınızın tamamen kapatılabilir. Bu konuda dikkatli olmanızı öneririm.

-
omeqla
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
Pvp hakkina konuşup yayini yapipta ikv desteğe telifi kaldırmasını istemekte ayrı bir seviye 
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Pvp hakkında veya başka bir konu hakkında elbette konuşabilirim. Hatta eleştirebilirim. Bu yüzden yayın açtım. Korsan sunucuyu yönetenlerin satış yapıp para kazanmalarının bana bir zararı yok. Oynamıyorum da zaten. Oynamadığım halde korsan sunucudaki taşları yerine oturtabilmeleri sence de özlediğin bir durum değil mi? Bunu yapmak çok zor değilmiş diyebilmeliyiz. Destek sistemini çok iyi işlettiklerini duydum. Etkinlikleri çok iyi planladıklarını duydum ve bir çok şey duyuyorum. Bunu orijinal sunucularda yapamayanları neden eleştirmeyeceğim ki? Oyuncuları elinde tutamayanları neden eleştirmeyeceğim? Hukuki işlemleri başlattıklarını söylüyorlar, sadece oyunun korsan olmasından ziyade " oyunculara önem verme " konusunda da dava etsinler. Öyle ya birileri bu oyuncuları eğlendirmenin yollarını arıyor ve hatta çeşitli şekillerde bulabiliyor. En son IKV etkinliğinde Ölüm Oyunu isimli etkinliği bile beceremediklerini hatırlıyorum. Nasıl yapıldığına dair en ufak fikirlerinin olduğunu da sanmıyorum. Yılda bir kere ortaya çıkıp insanlara "artık burdayız destek ekibi de hazır ve çalışıyor" imajı verip 3 ay parayı vuruyor ve sonra kayboluyorlar. Her neyse ihtar geri çekilmezse hukiki olarak itiraz için youtube a bildireceğim. Neticede herkes hakkını kullanıyor.
Kısacası orijinal olan da maddiyat peşinde, korsan olan da maddiyat peşinde... maskelerin altında kim var bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.
MagnaCarta'nın bir cümlesini hatırlıyorum. " Cemal'i yayınlara alıyorsun " demişti 5 ay önce, bunu söylerken kendileri bizzat ekibe aldığını unutmuş sanırım.
Şahsi fikrim " oyunu beraber parçalayıp, pay kısmında anlaşamadılar. " hiç yabancı değil.
O videonun bir kısmına denk gelmiştim PVP serverde bu var su var sahte serverı övdün durdun bu da bir iki defa yanlışlıkla değil videonun yüzde 90 ı böyleydi izleyenleri bilincli olarak korsan sunucuya yönlendirdin. Telif gelir tabi 
- Orionxxxaiakos
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
Anlayanın 3 km ötesinde saz çalsan kâfi,SeRRuh yazdı: ↑08 Eyl 2026 19:35Pvp hakkında veya başka bir konu hakkında elbette konuşabilirim. Hatta eleştirebilirim. Bu yüzden yayın açtım. Korsan sunucuyu yönetenlerin satış yapıp para kazanmalarının bana bir zararı yok. Oynamıyorum da zaten. Oynamadığım halde korsan sunucudaki taşları yerine oturtabilmeleri sence de özlediğin bir durum değil mi? Bunu yapmak çok zor değilmiş diyebilmeliyiz. Destek sistemini çok iyi işlettiklerini duydum. Etkinlikleri çok iyi planladıklarını duydum ve bir çok şey duyuyorum. Bunu orijinal sunucularda yapamayanları neden eleştirmeyeceğim ki? Oyuncuları elinde tutamayanları neden eleştirmeyeceğim? Hukuki işlemleri başlattıklarını söylüyorlar, sadece oyunun korsan olmasından ziyade " oyunculara önem verme " konusunda da dava etsinler. Öyle ya birileri bu oyuncuları eğlendirmenin yollarını arıyor ve hatta çeşitli şekillerde bulabiliyor. En son IKV etkinliğinde Ölüm Oyunu isimli etkinliği bile beceremediklerini hatırlıyorum. Nasıl yapıldığına dair en ufak fikirlerinin olduğunu da sanmıyorum. Yılda bir kere ortaya çıkıp insanlara "artık burdayız destek ekibi de hazır ve çalışıyor" imajı verip 3 ay parayı vuruyor ve sonra kayboluyorlar. Her neyse ihtar geri çekilmezse hukiki olarak itiraz için youtube a bildireceğim. Neticede herkes hakkını kullanıyor.
Kısacası orijinal olan da maddiyat peşinde, korsan olan da maddiyat peşinde... maskelerin altında kim var bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.
MagnaCarta'nın bir cümlesini hatırlıyorum. " Cemal'i yayınlara alıyorsun " demişti 5 ay önce, bunu söylerken kendileri bizzat ekibe aldığını unutmuş sanırım.
Şahsi fikrim " oyunu beraber parçalayıp, pay kısmında anlaşamadılar. " hiç yabancı değil.
Anlamayanın kulağının dibinde davul zurna çalsan az.
Bazı arkadaşlar da hâlâ telif diye ortalıkta geziniyor. Arkadaşlar büyük resime bakmayı öğrenin. Küçük işlerle uğraşmayı bırakın.