Bab-ı Ali ve Galata Sunucuları Hk.
- ilgazburak
- İskele Babası

Re: Bab-ı Ali ve Galata Sunucuları Hk.
Arkadaşlar çok tatlısınız. Lakin oyun yönetiminden şu minvalde bir yanıt alacaksınız; oyun motoru eski olduğu için maalesef yenilik yapam.. ha pardon. Yanıt bile alamayacaksınız.
yönetimi s1k1yimilgazburak yazdı: ↑04 Eyl 2026 10:04 Arkadaşlar çok tatlısınız. Lakin oyun yönetiminden şu minvalde bir yanıt alacaksınız; oyun motoru eski olduğu için maalesef yenilik yapam.. ha pardon. Yanıt bile alamayacaksınız.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Açık açık tavrını koymuş üstteki arkadaş
Buna bile bakan yok ki konuyu ciddiye alan olsun
- Orionxxxaiakos
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Çok özür dilerim ama bu hangi arzın talebi arkadaşlar?
Ne o, kopya yapıp tılsım satacağınız adam mı kalmadı? Herkesin tılsımı, itemi, karakteri var. Bu oyunda gerçek hayatta yapabileceğiniz bir ticarette kalmadı alooo!
El birliğiyle bitirdiniz zaten herşeyi, kaynakları tükettiniz.
Adabına göre oynamadınız, hep ben kazanayım dediniz ama bitti. Koskoca okyanusu herkes çay kaşıklarıyla kuruttu, yönetimde alkış tuttu.
Gerçekten çok güzel cevaplar var konu içerisinde. Herkes tepkisini farklı şekilde gösteriyor. Bazen komik, bazen trajikomik.
Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın, direkt ona yöneltilmiş sözler değil yazdıklarım ama hala sunucu birleşiminden bahseden arkadaşları malesef temiz bulmuyorum.
Ne o, kopya yapıp tılsım satacağınız adam mı kalmadı? Herkesin tılsımı, itemi, karakteri var. Bu oyunda gerçek hayatta yapabileceğiniz bir ticarette kalmadı alooo!
Adabına göre oynamadınız, hep ben kazanayım dediniz ama bitti. Koskoca okyanusu herkes çay kaşıklarıyla kuruttu, yönetimde alkış tuttu.
Gerçekten çok güzel cevaplar var konu içerisinde. Herkes tepkisini farklı şekilde gösteriyor. Bazen komik, bazen trajikomik.
Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın, direkt ona yöneltilmiş sözler değil yazdıklarım ama hala sunucu birleşiminden bahseden arkadaşları malesef temiz bulmuyorum.
Maalesef bu oyunda başka bir sik olmaz sadece yenilik yapıyoruz diye adam sikmeye çalışırlar..
- Propheteminonu
- Salgın Koruyucusu

Söylediklerinin “okyanus” ibaresi hariç katılıyorum. Çünkü İKV görev serisini ve grup bölgelerini bir kez girip çıktıktan sonra monotonlaşan bir oyun. Holde tılsım için maden kas yada grup bölgelerinde itemlerini tamamla.Orionxxxaiakos yazdı: ↑04 Eyl 2026 13:36 Çok özür dilerim ama bu hangi arzın talebi arkadaşlar?
Bahsetmiş olduğun oyun dışı ticaret, kopya, makro kullanımı ve naylon kp kasma, dediğin gibi kaşıklayarak bitirdi bu oyunu. Önüne geçilebilir miydi? evet. Geçildi mi? Hayır.
Bugün hala holde makro kullanan hesapları ve chat botlarına şahit oluyoruz.
Başlığı açmamdaki amaç oyunu hala oynamak istiyorum olmam, bu konuda yorumlarınıza açığım.
Oyunu tek başıma oynamak istemediğim için böyle bir çözüm önerisi sundum. Katılırsınız katılmazsınız ya da İKV mi kaldı? dersiniz. Herkesin kişisel yorumları. Dün loncam ile gördük ki Galata sunucusunda hala hesap kasmaya çalışan arkadaşlar var. Belki yan hesapları ama ÇT önü mısır nispeten Bab-ı Ali’ye göre dolu.
Eminönü Prophet Aztec
Bab-ı Ali Prophet Aztec Jesus
Bab-ı Ali Prophet Aztec Jesus
Kesinlikle katılıyorum o kadar kişi para harcadı şuan sunucu bomboş galata ile birleştirip karaköyün artık bu sunuculara gelmesi gerektiğini düşünüyorum üzerini dizen oyuna girmez oldu
aynen karaköy gelsin 70 kişi karaköyü oynarsınız 3 5 tane daly4rak çıkar bosslarınızı kaçırır sonra 20 kişi quit atar kalanlardan 10 kişi de 40 kişiye tıkla üret mal itelemeye çalışır
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- TheWesTSooNN
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Bence de bu iki sunucu kesinlikle birleştirilmeli. Yönetime sesleniyoruz, sesimizi duyan var mııı? Şu serverları birleştirin çemberlitaşa girmek istiyoruz artık 
- TheWesTSooNN
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
geçen gün herkes birbirine ana avrat sövüyordu aileye bakmustafacakin02 yazdı: ↑ Bu konuda konuyu açan ve bu düşüncede olan arkadaşlara katılmaktayım zaten bu süreci bu hale getiren korsan sunucu pwp oldu oyuncu kaybı yasadık aile olarak aile olarakta birleşmemiz doğru hareket olur babalide kalanlar galatada olanlar oyunu gerçekten seven kişiler ikv oyununu bırakamayanlar ve her ne olursa olsun kopamayanlar konuyu bu aileden bu oyunculardan esirgememenizi rıca ederiz sizlere bu konunun üstüne düşüp ilgilenirseniz seviniriz