Bab-ı Ali ve Galata Sunucuları Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ilgazburak
İskele Babası
İskele Babası

Re: Bab-ı Ali ve Galata Sunucuları Hk.

Mesaj gönderen ilgazburak »

Arkadaşlar çok tatlısınız. Lakin oyun yönetiminden şu minvalde bir yanıt alacaksınız; oyun motoru eski olduğu için maalesef yenilik yapam.. ha pardon. Yanıt bile alamayacaksınız.
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Judas Swing

Mesaj gönderen Windowss »

ilgazburak yazdı: 04 Eyl 2026 10:04 Arkadaşlar çok tatlısınız. Lakin oyun yönetiminden şu minvalde bir yanıt alacaksınız; oyun motoru eski olduğu için maalesef yenilik yapam.. ha pardon. Yanıt bile alamayacaksınız.
yönetimi s1k1yim
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Açık açık tavrını koymuş üstteki arkadaş :') Buna bile bakan yok ki konuyu ciddiye alan olsun

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

Çok özür dilerim ama bu hangi arzın talebi arkadaşlar?

Ne o, kopya yapıp tılsım satacağınız adam mı kalmadı? Herkesin tılsımı, itemi, karakteri var. Bu oyunda gerçek hayatta yapabileceğiniz bir ticarette kalmadı alooo!

El birliğiyle bitirdiniz zaten herşeyi, kaynakları tükettiniz.

Adabına göre oynamadınız, hep ben kazanayım dediniz ama bitti. Koskoca okyanusu herkes çay kaşıklarıyla kuruttu, yönetimde alkış tuttu.

Gerçekten çok güzel cevaplar var konu içerisinde. Herkes tepkisini farklı şekilde gösteriyor. Bazen komik, bazen trajikomik.

Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın, direkt ona yöneltilmiş sözler değil yazdıklarım ama hala sunucu birleşiminden bahseden arkadaşları malesef temiz bulmuyorum.
Musa0411
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Musa0411 »

Maalesef bu oyunda başka bir sik olmaz sadece yenilik yapıyoruz diye adam sikmeye çalışırlar..
Kullanıcı avatarı
Propheteminonu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Propheteminonu »

Orionxxxaiakos yazdı: 04 Eyl 2026 13:36 Çok özür dilerim ama bu hangi arzın talebi arkadaşlar?

Ne o, kopya yapıp tılsım satacağınız adam mı kalmadı? Herkesin tılsımı, itemi, karakteri var. Bu oyunda gerçek hayatta yapabileceğiniz bir ticarette kalmadı alooo!

El birliğiyle bitirdiniz zaten herşeyi, kaynakları tükettiniz.

Adabına göre oynamadınız, hep ben kazanayım dediniz ama bitti. Koskoca okyanusu herkes çay kaşıklarıyla kuruttu, yönetimde alkış tuttu.

Gerçekten çok güzel cevaplar var konu içerisinde. Herkes tepkisini farklı şekilde gösteriyor. Bazen komik, bazen trajikomik.

Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın, direkt ona yöneltilmiş sözler değil yazdıklarım ama hala sunucu birleşiminden bahseden arkadaşları malesef temiz bulmuyorum.
Söylediklerinin “okyanus” ibaresi hariç katılıyorum. Çünkü İKV görev serisini ve grup bölgelerini bir kez girip çıktıktan sonra monotonlaşan bir oyun. Holde tılsım için maden kas yada grup bölgelerinde itemlerini tamamla.

Bahsetmiş olduğun oyun dışı ticaret, kopya, makro kullanımı ve naylon kp kasma, dediğin gibi kaşıklayarak bitirdi bu oyunu. Önüne geçilebilir miydi? evet. Geçildi mi? Hayır.

Bugün hala holde makro kullanan hesapları ve chat botlarına şahit oluyoruz.

Başlığı açmamdaki amaç oyunu hala oynamak istiyorum olmam, bu konuda yorumlarınıza açığım.

Oyunu tek başıma oynamak istemediğim için böyle bir çözüm önerisi sundum. Katılırsınız katılmazsınız ya da İKV mi kaldı? dersiniz. Herkesin kişisel yorumları. Dün loncam ile gördük ki Galata sunucusunda hala hesap kasmaya çalışan arkadaşlar var. Belki yan hesapları ama ÇT önü mısır nispeten Bab-ı Ali’ye göre dolu.
Eminönü Prophet Aztec
Bab-ı Ali Prophet Aztec Jesus
Kullanıcı avatarı
kralmusti
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kralmusti »

Kesinlikle katılıyorum o kadar kişi para harcadı şuan sunucu bomboş galata ile birleştirip karaköyün artık bu sunuculara gelmesi gerektiğini düşünüyorum üzerini dizen oyuna girmez oldu
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Judas Swing

Mesaj gönderen Windowss »

kralmusti yazdı: 05 Eyl 2026 17:42 Kesinlikle katılıyorum o kadar kişi para harcadı şuan sunucu bomboş galata ile birleştirip karaköyün artık bu sunuculara gelmesi gerektiğini düşünüyorum üzerini dizen oyuna girmez oldu
aynen karaköy gelsin 70 kişi karaköyü oynarsınız 3 5 tane daly4rak çıkar bosslarınızı kaçırır sonra 20 kişi quit atar kalanlardan 10 kişi de 40 kişiye tıkla üret mal itelemeye çalışır :')
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Bence de bu iki sunucu kesinlikle birleştirilmeli. Yönetime sesleniyoruz, sesimizi duyan var mııı? Şu serverları birleştirin çemberlitaşa girmek istiyoruz artık :')
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

mustafacakin02 yazdı: Bu konuda konuyu açan ve bu düşüncede olan arkadaşlara katılmaktayım zaten bu süreci bu hale getiren korsan sunucu pwp oldu oyuncu kaybı yasadık aile olarak aile olarakta birleşmemiz doğru hareket olur babalide kalanlar galatada olanlar oyunu gerçekten seven kişiler ikv oyununu bırakamayanlar ve her ne olursa olsun kopamayanlar konuyu bu aileden bu oyunculardan esirgememenizi rıca ederiz sizlere bu konunun üstüne düşüp ilgilenirseniz seviniriz
geçen gün herkes birbirine ana avrat sövüyordu aileye bak :')

“Genel Etkileşim” sayfasına dön