Hiç birşeyin cevabını veremezler.TOLGARDA yazdı: ↑03 Eyl 2026 00:11 Hocam benim bir sorum var, hadi tüm youtube videoları engellensin yarın pos engeli çıksın akçe satışları dursun adamlar tüm oyuncuları kendi sunucularına çekti. Bunun resmi platforma ne faydası var. Bu durum bataklıkta sinek avlamaya benzemiyor mu? Oyuncular youtube'da görmeyince korsan sunucuyu bırakıp resmi sunucuya mı dönecek.
Neden gerçekten ortada bir ihlal varsa hukuk departmanını ayağa kaldırmıyorsunuz. PvP oynamayan oyuncular bile gerçek oyuna girmiyor artık. MMORPG yapısında sizden başka oyuncu yoksa siz de ne kadar isteseniz de oyuna girmezsiniz.
Ortada iki durum kalıyor, ya şirket için artık İKV peşine düşülecek kadar değerli bir dijital mülk değil artık ya da oyun dosyalarının sızmış olması hukuk departmanı işin içine girdiği an korsancılardan önce içerideki personelin başını yakacak bir şey olduğu için sessizce çözülmeye çalışıyor.
Oyunu savunmak için burada çabalıyoruz ama elinde bu kadar güç olan bir yapının sadece forum mesajlarıyla aşık atması bir güç gösterisi değil.
2018’de öldü bu oyun. Ne cenazesini kaldırdılar ne de selasını okudular.
PvP serverlar; ölüye bile saygısı olmayanların yüzünü kızartmak için meftayı alıp tabuta koydular, gömecekler.
Bu işin sonu bu. Ben PvP serverda oynamıyorum çünkü oranında garantisi yok. Yarın öbür gün orada bir anda kapanabilir. Emekler hiç olabilir, tıpkı burada olduğu gibi. Ama saygı gösterilmesi gerekenler malesef PvP serverlar, üzücü ama durum bu.