İstanbul Kıyamet Vakti Yönetimine,
Bab-ı Ali sunucusu oyuncuları olarak, sunucumuzda son dönemde yaşanan oyuncu aktifliğinin ciddi oranda düşmesi nedeniyle bu başlığı açma gereği duyduk.
Özellikle grup bölgesi gibi ekip çalışması gerektiren içeriklerde grup kurmak ve etkinlik gerçekleştirmek neredeyse imkansız hale gelmiştir.
Oyundan aldığımız keyfi artırmak, rekabeti ve lonca savaşlarını yeniden canlandırmak adına Bab-ı Ali sunucusunun Galata sunucusu ile birleştirilmesini talep ediyoruz.
Bu birleşmenin hem sunuculardaki ticaret ve pazar canlılığını geri getireceğine hem de oyuncu topluluğunu yeniden motive edeceğine inanıyoruz. Talebimizin yönetim tarafından değerlendirmeye alınmasını ve gerekli adımların atılmasını rica ederiz.
Destek veren tüm loncalara ve oyuncu arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürler.
Bab-ı Ali ve Galata Sunucuları Hk.
- Propheteminonu
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
Bab-ı Ali ve Galata Sunucuları Hk.
Eminönü Prophet Aztec
Bab-ı Ali Prophet Aztec Jesus
Bab-ı Ali Prophet Aztec Jesus
- Galette
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Re: Bab-ı Ali ve Galata Sunucuları Hk.
Katılıyorum+++
-
mustafacakin02
- Acemi Savaşçı

Bu konuda konuyu açan ve bu düşüncede olan arkadaşlara katılmaktayım zaten bu süreci bu hale getiren korsan sunucu pwp oldu oyuncu kaybı yasadık aile olarak aile olarakta birleşmemiz doğru hareket olur babalide kalanlar galatada olanlar oyunu gerçekten seven kişiler ikv oyununu bırakamayanlar ve her ne olursa olsun kopamayanlar konuyu bu aileden bu oyunculardan esirgememenizi rıca ederiz sizlere bu konunun üstüne düşüp ilgilenirseniz seviniriz
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
Rekabeti ve eğlenceyi artıracağını düşündüğüm bu durumun bir an önce gerçekleşmesini talep ediyoruz. Ayrıca arka planda herhangi bir konuda çalışma yapıyor musunuz? Yapıyorsanız ayda bir bu konular hakkında üzeri kapalı olsa bile bilgilendirme talep ediyoruz.
aDeNoZin [54]
<Freaks Of Babıali>
oyunun aktifliği mart ayında bitmedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum? yüzde 90 rmt yapıp arkasına bakmadı hala 3 5 kişi varsa ve bu aktiflikse bilemedim
- Galette
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Ottoman Nobility
Şu sunucuları birleştirin olmuyor artık böyle 1 grup gaffar zor çıkıyor Babıali’de
"İKV eski günlerine dönecek" , "oyuncu sayısı aslında düşmüyor, yakında daha da fazla artacak tekrardan grup bölgelerine girmek için sıra bekleyeceksiniz" gibi yalanlar söyleyen yönetimin açıkçası bir b0k yapacağını düşünmüyorum.
Belki gelip tekrardan yalan söyleyebilirler veyahut yeni bir sunucu açarlar adını da ne bileyim Laleli falan yaparlar
Belki gelip tekrardan yalan söyleyebilirler veyahut yeni bir sunucu açarlar adını da ne bileyim Laleli falan yaparlar
Size kim değer verecek? İsim söyler misiniz? Muhattabınız kim? Bir ismi bile yok.
p-sunucu şuan bu haldeyken sunucular birleşse bile maalesef gerekli hype yakalanamaz artık çok zor.....İKV BİTTİ
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"