Büyük İndirimler Başladı ! Haydi Oyuna !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Büyük İndirimler Başladı ! Haydi Oyuna !

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

hattihumayun yazdı: 29 Ağu 2026 01:40
hattihumayun yazdı: 25 Ağu 2026 20:50

Elimizde attack yapabileceğimiz henüz fixlenmemiş birçok sunucu endpointi ve XSS açıkları mevcuttur.
Elebaşına tavsiyem ileriki günlerde sunucu CPU kullanımını iyi takip etmesidir çünkü her an %100'e fırlayabilir.

Örgüt Elebaşımız harıl harıl çalışıyor.

Seni daha çok yoracağız

Resim
Ağababalarını da çağır onlarla birlikte saldırın ove seni :')
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Judas Swing

Mesaj gönderen Windowss »

hattihumayun yazdı: 24 Ağu 2026 05:09 Yanlış yola sapan oyuncularımıza açık geri dönüş çağrısıdır.

Her sokağında farklı anısı olan yaşayan tarih çeyrek asırlık devasa çınarımız oyunumuzu ayakta tutmak her oyuncu için bir vazife ve sorumluluktur.

Bu vazifeyi yerine getirmenin en iyi yolu birlik ve beraberliktir.

Tüm oyuncularımızı eski günlerdeki gibi tek çatı altında toplanmaya birlik olmaya kenetlenmeye davet ediyorum.

Resim
indirimi falan s1k1me t4şşş4ğıma sürdüm bugün korsan sunucudayım oyun bal olmuş. seni ve şakşakçılarını da yokuş aşşağı beyaz torosun bagajında s1keyim
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

Galata veya Babı Ali sunucularında karakteri olup da korsan yasa dışı sunucularda aktif şekilde oynayan kullanıcıların karakter adlarını ÖM üzerinden bildirebilir misiniz ?
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

Windowss yazdı: 30 Ağu 2026 14:30
hattihumayun yazdı: 24 Ağu 2026 05:09 Yanlış yola sapan oyuncularımıza açık geri dönüş çağrısıdır.

Her sokağında farklı anısı olan yaşayan tarih çeyrek asırlık devasa çınarımız oyunumuzu ayakta tutmak her oyuncu için bir vazife ve sorumluluktur.

Tüm oyuncularımızı eski günlerdeki gibi tek çatı altında toplanmaya birlik olmaya kenetlenmeye davet ediyorum.

Resim
indirimi falan s1k1me t4şşş4ğıma sürdüm bugün korsan sunucudayım oyun bal olmuş. seni ve şakşakçılarını da yokuş aşşağı beyaz torosun bagajında s1keyim
Adamlar evcil hayvan koymuş, ulan bu oyun motoruna hani hiç birşey eklenmiyordu? Yıllardır insanların paralarını sömürüp 1 tane çivi bile çakmadınız. Yönetimdeki kişiler boş boş işlerle uğraşacağınıza oyunu 2 adım öne taşımaya çalışın.

Adamların yönetim kadrosu 10-12 kişi sizde 1 Allah’ın kulu yok forumdaki küfürlü içerikler bile 4 gün sonra kaldırılıyor. Azıcık şimdiye kadar topladığınız paralara kıyın da yatırım yapın, korsan sunucu testlere başladığında bir atak yapsaydınız emin olun yine full çekiyordu bu oyun.

ŞİMDİ ÖLMÜŞ TAVUĞUN DAVASINI YAPMAYIN!!!
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Mesaj gönderen Gangbangg »

Orionxxxaiakos yazdı: 01 Eyl 2026 08:40

Resim
Adamlar evcil hayvan koymuş, ulan bu oyun motoruna hani hiç birşey eklenmiyordu? Yıllardır insanların paralarını sömürüp 1 tane çivi bile çakmadınız. Yönetimdeki kişiler boş boş işlerle uğraşacağınıza oyunu 2 adım öne taşımaya çalışın.

Adamların yönetim kadrosu 10-12 kişi sizde 1 Allah’ın kulu yok forumdaki küfürlü içerikler bile 4 gün sonra kaldırılıyor. Azıcık şimdiye kadar topladığınız paralara kıyın da yatırım yapın, korsan sunucu testlere başladığında bir atak yapsaydınız emin olun yine full çekiyordu bu oyun.

Sadece Petmi ? Karakter yuz degistirme getirdiler ? Cemberlitas sayisi artii ? Guvenli yapinca topkapiya gidiyorsun ? Karakter tiklayinca rotayi olusturuyor , cidden adamlar hakkini verdi aldiklari para helal olsun . IKV de anca mevki ayripi yapan surekli kavga eden, kendi yandasalarina daha cok ayrimcilik yapanlarida gordu bu gozler.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

Gangbangg yazdı: 01 Eyl 2026 10:55
Orionxxxaiakos yazdı: 01 Eyl 2026 08:40

Resim

Sadece Petmi ? Karakter yuz degistirme getirdiler ? Cemberlitas sayisi artii ? Guvenli yapinca topkapiya gidiyorsun ? Karakter tiklayinca rotayi olusturuyor , cidden adamlar hakkini verdi aldiklari para helal olsun . IKV de anca mevki ayripi yapan surekli kavga eden, kendi yandasalarina daha cok ayrimcilik yapanlarida gordu bu gozler.
Oynamadığım için her detayı bilmiyorum ama yazdığınız iyi olmuş.

Adamların aldığı her kuruş analarının ak sütü gibi helaldir. Korsan güzellemesi yapmıyorum bakın bu ayrımı net yapsın herkes yönetimde dahil. Adamlar yıllarca yapılmayanları 2 ayda yaptı.

Motora nokta eklenmiyor dediniz önce geldi MagnaCarta elinden geleni yaptı, adam meyve verdi diye taşladınız yönetimdeki arkadaşın başarısızlığını gözler önüne serecekti ki onuda yediniz. Yukarıda yazılan herşey eklendi bu motora, sunucular 64bite taşınmış vs. vs. vs.

Sizin gibi parayı cebe koyup hiçbirşey yapmasalardı, ilgilenmeselerdi, bazı usulsizlüklere göz yumsalardı, kopya yapıldığı halde kopya yok deselerdi, makroları engellemeselerdi, naylon kp kasmayı engellemeselerdi o oyunda oynanmazdı.

6 aylık plus aldım mart ayında, mayıstan beri oyuna girmiyorum. Neden biliyor musunuz? Sırf kopya aldı başını gitti emekler hiç oldu diye, sırf oyunla ilgilenilmiyor diye. Yeni sunucu açtınız koştuk, plus çektik, silah yükseltme çektik, herşeyi yaptık ne gerekiyorsa. Sizin aldığınız para mı helal? Siz hizmeti yerine getiremiyorsunuz. Bırakın bu oyunun yakasını.

O kadar zaman ayır, para harca, emek harca. Paranın aktığı yer parayı alsın benim gibi izlesin olanı biteni. Haram zıkkım olsun o cebinize giren paralarda.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön