Eminönünde Kingtank hakirde slot ve bos kaçırıyor şu an gm girip banlarmısın?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Eminönünde Kingtank hakirde slot ve bos kaçırıyor şu an gm girip banlarmısın?

Mesaj gönderen scorper »

Yeter artık bir keyfimiz var bir hakir keselim dedik nerdesiniz abi girin 2 dk şu adamı banlayın yoksa ben birdaha oyun felan oynamıcam yeter abi 10 yıl oldu ya
Kullanıcı avatarı
scorper
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Eminönünde Kingtank hakirde slot ve bos kaçırıyor şu an gm girip banlarmısın?

Mesaj gönderen scorper »

scorper yazdı: 30 Ağu 2026 01:47 Yeter artık bir keyfimiz var bir hakir keselim dedik nerdesiniz abi girin 2 dk şu adamı banlayın yoksa ben birdaha oyun felan oynamıcam yeter abi 10 yıl oldu ya
Böyle bir şey olamaz abi ya indirim var dedik akçe aldık hevesle oyunun içine ediyorlar ya bir bos zevkli zevkli kesemicezmi ya alın oyunda sizin olsun reçetede nalet olsun ya bu adam hakirimizi sabote etti ya
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Eminönünde Kingtank hakirde slot ve bos kaçırıyor şu an gm girip banlarmısın?

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Var ya oyunda kalan oyuncunun en önemli problemlerinden biri şu mevzu ama kimse farkında değil. Yönetim Excel tablosunda satış raporu hazırlamakla meşgul üst yönetime
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
scorper
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen scorper »

TOLGARDA yazdı: 30 Ağu 2026 02:02 Var ya oyunda kalan oyuncunun en önemli problemlerinden biri şu mevzu ama kimse farkında değil. Yönetim Excel tablosunda satış raporu hazırlamakla meşgul üst yönetime
yav kardeşim bıktım ya ayda yılda bir ikvye girelim dedim indirim var dedim eminönünde bos keselim dedik mafettiler keyfimizi ya nerdesiniz krdeşim ya bölgeden sövsem banı ben yerim ama haklı değilmiyim yaaa

“Genel Etkileşim” sayfasına dön