Sevgili Yönetim;
Az sonra bu konu altında yazacaklarım hiç hoşuna gitmeyecek.
Günlerdir bir grup bölgeleri söylentisi aldı başını gidiyor.
İnsanları heyecanlandırmak adına herzamanki bilindik soru-cevap oyunu oynandı.
Bu şekilde heyecan oluşturulmaz sizin yapacağınız yetenek sistemi belli ahaser eşya diye adlandırdığınız eşyalar belli
ver bunlardan ipucu bak insanlar nasıl heyecanlanıyor. Nedir getireceğiniz yetenek sistemi mesala şifa yağmuru
içeriği verme biz bulalım tartışalım zaman geçirelim ama yok öyle şeyler yapıyoruz ki aklınız şaşacak tavanda şekli çıkacak.
Başka oyunlarla kıyaslamayalım diyoruz. Çoğu insan para vererek oynuyor neden daha iyisini hak etmesin. Birçok online oyunun kurgusu belli
beta süreci belli beta sürecinden çıkınca oyunun tam sürümü ile karşına çıkıyor. Ama ikv farklı neden hergeçen gün gelişiyor.
Bu şekilde açıklayarak oyuncular bir nevi polyannacılık oynuyor. Bazen eski fotolar ortaya çıkarılıyor.
3 yıl önce cellat satırı var şimdide var bumu gelişmişlik. Kendinizi kandırmayın bizi de kandırmayın orda ne yapıyorsanız
insanlarla paylaşın heyecan yaratacaz diye saçma sapan şeyler yapmayın. Yeni zırhlar gelecek hala gelecek. İnsanları oyalamak
adına yaptığınız saçmalıklardan biride bu. Eminim ki grup bölgeleri ile zırhlar gelmeyecek çünkü verirseniz insanlar yeniden yenilik isteyecekler.
Bunu bildiğiniz için herşeyi yarım yamalak veriyorsunuz. Yap bütün yeniliğini ve de ki
- Önümüzdeki iki yıl boyunca yeni bir bölge yada seviye arttırımı yapılmayacaktır.
İnsanlar bilsin neyin ne olduğunu. Sabır yüce bir erdemdir. Fakat insanları sürekli sabır etmeye sürükleyemezsiniz.
Benden bu kadar.
Herkese iyi forum ve oyunlar. Kalın sağlıcakla...
Yenlik, Güncelleme, Grup Bölgeleri vesaire vesaire
- kadirbey
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yenlik, Güncelleme, Grup Bölgeleri vesaire vesaire
Çok Dogru soylemıssın Kardesım hepsıne katılıyorum
Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
Herşeyi söylerlerse etkinliğin ne anlamı kalır.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
oncelıkle butun yenılıkler bır anda gelmez arkdasım butun yenılıkler gelsın mıs mıs 2 yıl sonra bekleyın mıs mıs ıyımısın sen ya en mantıklısı bır bolge koyarlar 4 ay sonra baska yenılık 2 yıl adm napsın hep para verıyoruz para verıyoruz ulan verdıgınız para nedır 12 lıra verıyorsunuz surada 1 ayda onada para verıyorum para verıyorum verme kardeşım parasız oyna
yanda hıç mı ıstemıyorsun kapı orada
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
duygularıma tercüman oldun kardeş
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Bunu hiç düşünmezdim ama yazdiklarini destekliyorum
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
Öyle deme servet yatırıyor onlar 
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
+1aldatmaz2012 yazdı:oncelıkle butun yenılıkler bır anda gelmez arkdasım butun yenılıkler gelsın mıs mıs 2 yıl sonra bekleyın mıs mıs ıyımısın sen ya en mantıklısı bır bolge koyarlar 4 ay sonra baska yenılık 2 yıl adm napsın hep para verıyoruz para verıyoruz ulan verdıgınız para nedır 12 lıra verıyorsunuz surada 1 ayda onada para verıyorum para verıyorum verme kardeşım parasız oyna
:mrgreen:nkku yazdı:Sevgili Yönetim;
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
İKV'nin 1 Nisan'da piyasaya sürüldüğünü,genellikle bütün gelişmelerin 1 Nisan'da yapıldığını ve bundan SONRA da yapılıcağını hepimiz hemen hemen biliyoruz. Bu kadar karamsar,pesimist ve sabırsızca onlarca konu açılmasının ne anlamı var hala anlamış değilim. :ugeek:
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST