📢 İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncu Topluluk Kanalı (Resmî Değildir)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Melekler

📢 İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncu Topluluk Kanalı (Resmî Değildir)

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Merhabalar. İstanbul Kıyamet Vakti adına bir WhatsApp kanalı açılmıştır. Bu kanalda resmî duyurular, eski İKV'ye ait nostaljik videolar, ekran görüntüleri ve topluluğu ilgilendiren paylaşımlar yapılacaktır.

‎WhatsApp'ta İstanbul Kıyamet Vakti kanalını takip edin:

(Bağlantı kaldırıldı.)
Bu bir WhatsApp grubu değildir. Kanalı takip ettiğinizde telefon numaranız diğer takipçiler tarafından görünmez. Ben de dahil olmak üzere hiçbir kanal takipçisi kişisel telefon numaranızı göremez. Gizliliğiniz korunmaktadır. Kanalı, YouTube'daki bir abonelik sistemi gibi düşünebilirsiniz.

Elinizde eski İKV'ye ait videolar, ekran görüntüleri veya nostaljik içerikler varsa forum hesabım üzerinden bana özel mesaj (DM) ile ulaşabilirsiniz. Paylaşacağınız içerikler, kanalda yayınlanacaktır. Önemli Not: Hile, bot, makro veya benzeri kural ihlallerini teşvik eden ya da bu içerikleri barındıran video ve paylaşımlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Böyle bir durumun tespit edilmesi hâlinde, ilgili içerik gerekli inceleme için yönetim ekibine yönlendirilecektir.

Önemli not: Lütfen DM üzerinden kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Böyle bir bilgi gönderilmesi hâlinde mesajınız işleme alınmayacak ve güvenliğiniz açısından doğrudan destek ekibine yönlendirilecektir. Amacımız yalnızca İKV'ye ait nostaljik içerikleri toplulukla buluşturmaktır.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 📢 İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncu Topluluk Kanalı (Resmî Değildir)

Mesaj gönderen omeqla »

:grin:
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

omeqla yazdı: 20 Tem 2026 10:25:grin:
Gülmene anlam veremedim. Ben burada herhangi bir çıkar peşinde değilim. İKV topluluğu adına elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Nostaljik içerikleri bir araya getiriyor, oyuncuların takip edebileceği bir kanal oluşturuyorum. Beğenmeyebilirsin, eleştirebilirsin ama emek vermeye çalışan biriyle alay etmek yerine yapıcı bir yorum yapman daha doğru olur. ?
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen omeqla »

Ne emeği altı üstü bir kanal olusturmusun işte senin resim ve videoları değil sonuçta isteyen yollayacak bu forumdan yapılabilirdi zaten yapanlarda var elbet.WhatsApp grubu paylaşmak forumda yasal değil sanırım onun için güldüm sonuçta ne olacağı belli değil ilerde alım satış, yasal olmayan pvp konulari olabilir senin emeğine başarılar kolay gelsin hayırlı olsun o zaman :grinning:
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

omeqla yazdı: 20 Tem 2026 12:10 Ne emeği altı üstü bir kanal olusturmusun işte senin resim ve videoları değil sonuçta isteyen yollayacak bu forumdan yapılabilirdi zaten yapanlarda var elbet.WhatsApp grubu paylaşmak forumda yasal değil sanırım onun için güldüm sonuçta ne olacağı belli değil ilerde alım satış, yasal olmayan pvp konulari olabilir senin emeğine başarılar kolay gelsin hayırlı olsun o zaman :grinning:
Önce ne yazdığımı idrak edip okuyun, lütfen WhatsApp Kanalları’nın nasıl çalıştığını araştırıp ondan sonra yorum yapmanızı tavsiye ederim. Bu bir WhatsApp grubu değildir. Whatsaap grubu? yazdınız WhatsApp’ın resmî açıklamalarında da belirtildiği gibi, kanal takipçilerinin telefon numaraları ve profil bilgileri diğer takipçilere, hatta kanal yöneticisine dahi görünmez.

Ayrıca bu konuyla PvP’nin ne ilgisi var, onu da anlayamadım. Konuyu alakasız yerlere çekmek yerine yazılanı okuyup ona göre değerlendirme yapın.

Madem bu kadar güvensiz olduğunu düşünüyorsunuz, o zaman aynı mantıkla YouTube’a neden abone oluyor, Discord sunucularına neden katılıyor ve içeriklerini takip ediyorsunuz? WhatsApp Kanalı da bunlar gibi tek yönlü çalışan bir gönderi platformudur. Mizah amaçlı paylaşımlar, resmî duyuruların paylaşımı, nostaljik videolar ve topluluğu ilgilendiren içerikler için kullanılmaktadır. Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olmadan kesin yargılarda bulunmayın.

omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen omeqla »

Tamam abone olup ve begeni atacağım kanalina kg
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Çok iyi niyetli bir çalışma
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

JigZaguLa yazdı: 20 Tem 2026 19:42 Çok iyi niyetli bir çalışma
Teşekkür ederim. Eski İKV'ye ait fotoğraflarınız, videolarınız veya unutulmaz anılarınız varsa forum üzerinden bana özel mesaj (DM) gönderebilirsiniz. Topluluğumuzun nostaljisini yaşatmak ve eski günleri birlikte hatırlamak adına bu paylaşımlar büyük değer taşıyacaktır. Şimdiden katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Vay vay
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön